@passive income
לי מאוד עזר משחת שיניים ומי פה של parodontax. אזהרה: זה כמו לצחצח שיניים עם ים המלח.
לי מאוד עזר משחת שיניים ומי פה של parodontax. אזהרה: זה כמו לצחצח שיניים עם ים המלח.
תודה @youngpanther@passive income
מותג שוויצרי מעולה, גם רופא השניים שלי המליץ על מברשת השיניים שלהם.PARO
לי יש waterpik. ממליץאצלי דלקות חניכים. אולי תורשתי אולי אחר. מנסה לטפל בזה לפני שיהיה מאוחר. הייתי היום אצל שיננית ברמבם זה 170 שח אחרי שאני הייתי פעם בבדיקה אצל רופא של המחלקה שם. מגיע כל 3-6 חודשים בערך לשיננית.
עכשיו אני מחפש פתרונות טובים לשמירת הפה ביום יום . מישהו מכיר WATER PIK ?
אם מותר לשאול,לי יש waterpik. ממליץ
כן, בגלל בעיות חניכים.אם מותר לשאול,
האם זה בגלל בעיות חניכיים? האם רואים שיפור וזה במקום חוט דנטלי ?
הבנתי. כן אני מבין את העצלנות.כן, בגלל בעיות חניכים.
התעצלתי להשתמש בחוט אז קשה לי להשוואת.
שים לב לא לרכוש בארץ.
אפשר לקנות בחו"ל משמעותית יותר זול (כ-200₪ מאמזון ארה"ב)
כן.האם יש שיפור ?
משתמשת גם במשחת שיניים הכחולה שלהם כבר שנים, מאוד מרוצה!@passive income
פלואוריד - מדוע לעשות אצל השיננית? אין מספיק במי השתיה שלנו???
Waterpik - חובה בכל בית! אני באמת מאמין שמשרד הבריאות צריך להורות שיהיה כזה בכל בית, זה עולה גרושים (כ- 40 ש"ח ב- Aliexpress) ועושה עבודה נפלאה!!! זה לא תחליף למברשת, אבל עם הזרם החזק תוציאו שאריות מזון מכל חלקי הפה ובייחוד מהחלק האחורי בפה, אליו קשה להגיע עם מברשת, גם בין החניכיים לשיניים זה מעולה, ממש הכל יוצא!
גם כשיש דלקות ממש כואבות בחניכיים, עושים חזק עם הזרם לכיוון הדלקת, זה נורא כואב אבל כמה ימים ככה וזה עובר, פשוט מדהים.
מומלץ בקיצור.
מה לגבי פגיעה בחניכיים בגלל הכוח ?פלואוריד - מדוע לעשות אצל השיננית? אין מספיק במי השתיה שלנו???
Waterpik - חובה בכל בית! אני באמת מאמין שמשרד הבריאות צריך להורות שיהיה כזה בכל בית, זה עולה גרושים (כ- 40 ש"ח ב- Aliexpress) ועושה עבודה נפלאה!!! זה לא תחליף למברשת, אבל עם הזרם החזק תוציאו שאריות מזון מכל חלקי הפה ובייחוד מהחלק האחורי בפה, אליו קשה להגיע עם מברשת, גם בין החניכיים לשיניים זה מעולה, ממש הכל יוצא!
גם כשיש דלקות ממש כואבות בחניכיים, עושים חזק עם הזרם לכיוון הדלקת, זה נורא כואב אבל כמה ימים ככה וזה עובר, פשוט מדהים.
מומלץ בקיצור.
זה מתאם כזה לברז שמתאים לרוב סוגי הברזים (כדאי לבדוק לפני) ויש לו 2 יציאות.תוכל להסביר איך זה עובד ? זה רק החלק של הצינורית הזאת ?
לא קרה מעולם.מה לגבי פגיעה בחניכיים בגלל הכוח ?
זה מתאם כזה לברז שמתאים לרוב סוגי הברזים (כדאי לבדוק לפני) ויש לו 2 יציאות.
הוא בעל ידית שליטה, לקביעה מהיכן יצא הזרם.
זרם אחד - הולך לפיית הברז כרגיל.
זרם שני - הולך לצינורית שמחוברת למתאם ובקצה שלה יש פלסטיק ארוך כמו עט, מכופף מעט בקצהו, ומשם יוצא זרם ממש ממש חזק.
נ.ב. אחי קנה את המקורי בארץ (מה שעולה 300 ש"ח) והוא דווקא נמצא במקום שבו הזרם של המים יחסית חלש, אז זה עדיין עושה את העבודה אבל לוקח יותר זמן ולהרגשתי זה פחות טוב מאשר עם זרם חזק חזק.
בכל אופן מבחינת אופן השימוש אין הבדל בין מה שקניתי ב 40 ש"ח לבין מה שהוא קנה ב 300 ש"ח.
דווקא ייאמר לרעת המקורי שהוא קצר יותר וקשה יותר להגיע איתו לחלקו האחורי של הפה.
לא קרה מעולם.
ההיפך, כשאני חוזר מחופשות בחו"ל, שם אין לי את המוצר הזה ואני כמה ימים ללא שימוש ואוכל מצטבר בין השיניים לחניכיים ונהיית לי דלקת (אזור אדום כואב בחניכיים), אני דווקא מקפיד לעשות לשם יותר זמן עם הזרם החזק, בדגש על זרם בין החניכיים לשיניים, זה נורא נורא כואב אבל תוך מספר ימים ככה האזור מחלים והחניכיים הופכות ורודות ויפות.
פספתי את השאלה על המתאמים, הכוונה למתאמים שנראים כמו מברשת שיניים? או משהו אחר?בחלק מהמוצרים יש גם מתאמים שונים ולא צינורית שלא ממש הבנתי מה כל זה ?
⌄
⌄
⌄
2. משחות שיניים - חשוב לקנות כמה סוגים ולגוון. זה נכון גם לשמפו וסבון רחצה וכו'.
הרעיון? - לא להרגיל את הפה ואת החיידקים שבו למותג אחד או סוג אחד.
"לא להרגיל את הגוף".