AsherV
משתמש בכיר
- דירוג
- 634
פה קבור הכלב.אבל פיגוע נגד חייל זה לא פיגוע, זה פעולה מלחמתית.
פה קבור הכלב.אבל פיגוע נגד חייל זה לא פיגוע, זה פעולה מלחמתית.
גם אם טעיתי, אני לא מרגיש מובך. זו לא בושה לטעות. אתה מחפש איך לפסול את הדיעה שלי אישית במקום להתמודד עם הטיעונים עצמם.כן. 4 מתוך ה-23 כוונו נגד חיילים. אגב ביום הטבח במערת המכפלה אירע פיגוע רצחני נוסף שבו נרצח אזרח יהודי, אבל כדי להקל עליך אפילו לא כללתי אותו בספירה.
מממ לא, אני לא חושב שאני אטרח, ואתה רק ממשיך להוכיח את הנקודה שלי. כתבת שטויות מוחלטות והבכת את עצמך (בדברים שהכי קל בעולם לוודא). אני ממליץ שתפרוש בשיא.
אלו לא שקרים. הנה לדוגמה מקור לאמירה של דב וייסגלס שההתנתקות נעשתה בשביל למנוע את תהליך השלום.קצת מגוחך לבקש ממני להתמודד עם טיעונים שאנחנו כבר יודעים שהם שקר, לא?
זה נכתב בתגובה לתגובה של @Arik Aharon , שטען שההתנתקות לא התרחשה בשביל לשמור על התנחלויות בגדה המערבית. למעשה, זה עומד בסתירה ל"הסברה" הישראלית כאילו ההתנתקות הייתה איזה מהלך שנועד לקדם שלום.
זה עומד בסתירה ל"הסברה" הישראלית כאילו ההתנתקות הייתה איזה מהלך שנועד לקדם שלום
אז אולי אוסיף עוד מידע בשביל להשלים לך את התמונה. ה"התנחלויות בשומרון" שפונו היו 4 התנחלויות מבודדות בסך הכל.אוקי, "הוכחת" שלדעת דובי וייסגלס ההתנתקות נועדה לשמר על שליטה ישראלית בהתנחלויות ביו"ש. זה כמובן לא מתיישב עם המציאות כי במסגרת ההתנתקות פונו גם התנחלויות ביו"ש וכהמשך ישיר להתנתקות תוכננה גם תוכנית "ההתכנסות" של אולמרט שמי שסיכל אותה היה החיזבאללה, אבל כבר הראית שאין לך שום מושג או קשר למציאות.
זה באמת דיון משעשע אבל נראה לי שאפרוש. I will not have a battle of wits with an unarmed man.
איזה שקרים היו שם?סדרה בכאן 11.
התקשתי לצפות לאורך כל הדרך. סילופי עובדות ושקרים והצגת הנרטיב השני בצורה חד צדדית. אני פשוט בהלם שסדרה כזו מוצגת בכאן 11. אני בקלות יכול לסווג אותה כתעמולת אויב.
אני בהלם שדבר כזה ממומן מכספי.
לא יודע מה לעשות חוץ מלהוציא אוויר
בדקה 6:56, הקריין אומר על החלטת כט בנובמבר, "מדינות ערב מתנגדות להחלטה ופולשות לשטחה של המדינה היהודית שזה עתה קמה".איזה שקרים היו שם?
לי זאת נראת סדרה מאוד מלמדת
ב-24:00, פרק ראשוןאיזה שקרים היו שם?
למיטב זכרוני,הקטע שהם בחרו להשמיט:
"אל נא נטיח היום האשמות על הרוצחים. מה לנו כי נטען על שנאתם העזה אלינו? שמונה שנים הינם יושבים במחנות הפליטים אשר בעזה, ולמול עיניהם אנו הופכים לנו לנחלה את האדמה והכפרים בהם ישבו הם ואבותיהם."
כמובן שהחלק שהם בחרו לציין הוא נוח ופוליטיקלי קורקטי כי כיום הלבבות של כולנו עם תושבי ניר עוז. החלק שהם השמיטו, פחות נעים לנו לשמוע את האמת הזו.
אני רק מראה שיש להם הטייה, וההטייה היא לנקודת מבט ישראלית. אין שום ספק שפלסטיני שהיה יוצר סרט דומה היה משמיט את המילים היפות על נחל עוז וכולל רק את החלק השני בנאום שבו משה דיין מצדיק את תושבי עזה. אני לא טוען שזה שקר, או שאחד נכון ואחר שגוי, אלא אני מנסה לדון בנושא הדיון, שזה ההטייה של הסרט "סינדרום עזה". אומנם ציטטתי את @Shaz ששאל "איפה השקר?" אבל אני מקווה שרובכם הבנתם ש"התפרצתי לדלת פתוחה", מה שנקרא.למיטב זכרוני,
גם אתה כאן לא מביא את כל הנאום.
אני חוזר לנושא הזה. אני בטעות התנצלתי על טעות שלי אבל כעת אני מבין שלא טעיתי כמו שהייתה בינינו אי הבנה. אני דיברתי על פיגועי התאבדות, ואתה מדבר על פיגועים באופן כללי.בין ספטמבר 1993 ל-24 בפברואר 1994 התרחשו 23 פיגועים נגד ישראלים שנגמרו ברצח (לא מצאתי סטטיסטיקה לגבי מספר הפיגועים הכולל בתקופה זו, אני מניח שהוא בעשרות הגבוהות/מאות). מתחילת חודש פברואר 1994 ועד ליום הטבח (כלומר כ-3 שבועות) נרצחו שישה יהודים בשישה פיגועים שונים.
מזכיר לי את הפתגם לגבי זה שעדיף לשתוק ושיחשבו שאתה טיפש מאשר לדבר ולהוכיח את זה...
⌄
⌄
⌄
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| א | קניית נדל"ן ברצועת עזה. אפשרי? | פוסטים מאיכות נמוכה | 7 | |
|
|
איך כדאי לבנות את עזה מחדש ? | פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין | 6 |