• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

להרשם בטורקיה

• פותח הנושא פותח הנושא c881
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
באיחור של חודשיים.. :)

מישהו פתח חשבון נטפליקס דרך הודו אחרי שכבר היה לו חשבון דרך ישראל, יש בעיות כלשהם בתהליך כזה?

ומה בנוגע לכל התוכן השמור ושכבר נצפה, אני מניח שצריך לשמור הכל שוב מהתחלה בחשבון החדש.
יש לזה איזשהו פתרון זריז?

מנתק את הישראלי.
מייל חדש ונרשמתי בטורקיה.
מה אכפת לי מהתוכן הישן?

מנתק את הישראלי.
מייל חדש ונרשמתי בטורקיה.
מה אכפת לי מהתוכן הישן?
אני מבין.

לי אכפת מהתוכן הקיים היום, נחמד לי שהאפליקציה יודעת מה כבר ראיתי ומציעה לי להמשיך.
הצטרפתי ליוטיוב פרימיום בחשבון גוגל הראשי שלי, פשוט עם VPN דרך הודו וזה ממש נוח כשזה לא משתמש חדש נוסף.

לגבי טורקיה - פחות מתאים לי עיסוק עם כרטיסי המתנה, אני מעדיף תשלום קבוע ולהבנתי זה אפשרי מהודו ורק ארצה לשמוע מניסיון של אנשים שהתחברו כך.

נערך לאחרונה ב:
מישהו כאן הצליח לקנות ככה ביודמי?

ניסית לבדוק את הודו?

מעדכן כאן שלא הצלחתי.

וביתר פירוט -
ניסיתי לפתוח חשבון נטפליקס כאשר בעת הרישום גלשתי דרך VPN הודי והשתמשתי באימייל חדש.
כל הניסיונות נדרשים אימות אינטרנטי מול חברת האשראי, מקבלים קוד ב-סמס ומזינים באתר.
אין בעיה באימות ואף מקבלים הודעת אישור, אך מיד בחזרה לעמוד ההרשמה והזנת פרטי אשראי כל הניסיונות כשלו עם אותה הודעת שגיאה.
ניסינו מספר כרטיסי אשראי - בנקאיים, חוץ בנקאיים, ויזה, מאסטר, MAX, הייטקזון, רוב הכרטיסים אף חדשים ללא שימוש קודם.
אולי נטפליקס איכשהו חוסמים את ההרשמה לשירות דרך כרטיס אשראי ממדינות אחרות?
אני מניח שאפשר למצוא דרך לעקוף את הבעיה הזו, אולי בעזרת כרטיס אשראי בינלאומי Pre-paid, אבל את זה כבר לא ניסיתי.

יש לציין שבדרך דומה נרשמתי לשירות יוטיוב פרימיום ב6 ש"ח בחודש דרך IP מהודו ועוד עשיתי את זה במשתמש גוגל הרגיל שלי ולא פתחתי חדש.

לפי הסרטונים ב-יוטיוב.
כשנרשמים ל-NETFLIX, הרשמה ראשונית דורשת שימוש ב-GIFTCARD מקומי. אחרי שנגמר השווי של ה-GIFTCARD ניתן להוסיף כרטיס אשראי אחר

איזה וי פ אן חינמי [נמחק - יוסיק] שנותן את טורקיה? או שיש כתובת שאפשר להכניס ידני?

אישית עובד עם VPN של ADGUARD

איזה וי פ אן חינמי (או פרוץ) שנותן את טורקיה? או שיש כתובת שאפשר להכניס ידני?
אני הצלחתי עם Windscribe. זה 10GB חינמי לחודש נראה לי. אני כן יכול להגיד שלUdemy זה היה מאוד מתסכל להצליח לשלם עם האשראי.

@yossik ספק חוקי ספק לא, לתשומת ליבך..
אין פה מימד של אי-חוקיות שכן לא מתבצעת עבירה על שום חוק.

מה שכן יש הוא מימד פוטנציאלי של הפרה של תנאי השימוש של השירות - וגם כאן התשובה לא חד-משמעית. Netflix למשל לא אוסרת קטגורית על שימוש ב-VPN, ומתייחסת לשימוש בו בידי משתמשים (ראה למשל כאן).

לגבי זה שהחברות לא רוצות שהמשתמשים יעשו את זה, כאן בהחלט אין ספק - אבל זה בדיוק כמו ששופרסל לא תרצה שתקנה מסניפי הדיסקאונט שהם מחזיקים עבור החברה החרדית, וכמו שאל על הייתה מעדיפה שלא תקנה כרטיסי טיסה זולים שלה שמוצעים באתרים שונים לגולשים מאמריקה הלטינית. זה משחק חתול ועכבר מסחרי.

הסיכון שאתה לוקח הוא שמעניק השירות יחסום אותך בגלל שפעלת נגד האינטרס המסחרי שלו.

לדעתי, אם אתה מוכן ללכת כל כך רחוק בשביל לקבל תוכן ממקור שהוא ממילא בינוני מינוס כמו נטפליקס, מוטב כבר לשוט בשבעת הימים.

אין פה מימד של אי-חוקיות שכן לא מתבצעת עבירה על שום חוק.

מה שכן יש הוא מימד פוטנציאלי של הפרה של תנאי השימוש של השירות - וגם כאן התשובה לא חד-משמעית. Netflix למשל לא אוסרת קטגורית על שימוש ב-VPN, ומתייחסת לשימוש בו בידי משתמשים (ראה למשל כאן).

לגבי זה שהחברות לא רוצות שהמשתמשים יעשו את זה, כאן בהחלט אין ספק - אבל זה בדיוק כמו ששופרסל לא תרצה שתקנה מסניפי הדיסקאונט שהם מחזיקים עבור החברה החרדית, וכמו שאל על הייתה מעדיפה שלא תקנה כרטיסי טיסה זולים שלה שמוצעים באתרים שונים לגולשים מאמריקה הלטינית. זה משחק חתול ועכבר מסחרי.

הסיכון שאתה לוקח הוא שמעניק השירות יחסום אותך בגלל שפעלת נגד האינטרס המסחרי שלו.
עצם השימוש בVPN הוא ספק חוקי. אתה יודע להגיד לי מה הם החוקים בטורקיה?
זה אפור במקרה הטוב

עצם השימוש בVPN הוא ספק חוקי. אתה יודע להגיד לי מה הם החוקים בטורקיה?
זה אפור במקרה הטוב
חוקיות השימוש ב-VPN בטורקיה לא נוגעת למשתמש בישראל.
בכל מקרה, בדקתי בשבילך - השימוש ב-VPN הוא חוקי לחלוטין בטורקיה. פשוט מנוטר בקפידה וכפוף למגבלות תוכן.

ועדיין, ההצעה שעולה כאן אינה מפרה את החוק, אלא לכל היותר את תנאי השימוש של השירותים שנדונו (וגם זה מצריך בירור).

NETFLIX נלחמת בהרבה דברים...
נגיד צפיה דרך VPN כדי לראות תכנים שזמינים באזורים אחרים, השאלת יוזר לקרוב משפחה/ חבר במיקום אחר.

UDEMY קובעת את מחיר המנוי/ תשלום לקורס בהתאם למיקומך בעת פתיחת החשבון.

לאחר ההרשמה אין שימוש ב-VPN, סתם יוזר שהיגר למדינה אחרת בעקבות עבודה.

שאלה בעניין דומה -

לAudible יש המון מבצעים רק לUS consumers.
ניסיתי לשנות את אמצעי התשלום לכרטיס אשראי אמריקאי, וזה לא עזר לי לקבל את המבצעים האלו...

מישהו פה יודע איך זה נקבע?
זה לפי המיקום בעת פתיחת החשבון / לפי המדינה בה רשום הטלפון שעליו מותקנת האפליקציה / אחר?

נערך לאחרונה ב:
אתה יכול לנסות... עם מייל משני.
להרשם דרך VPN אמריקאי ולראות מה תקבל.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
עובד עדיין?
צריך גם לזה vpn?
בדקתי בשבילך כעת ומסתבר שהאופציה הזאת בוטלה.

עדיין משתלם לקנות בליש"ט מאשר דולר או שקל.
סתם הסתכלתי לדוגמה על מוצר שעולה 160 שקל ואם רוכשים בליש"ט עולה 130.

נושאים דומים
Back
למעלה