אני מבין.מנתק את הישראלי.
מייל חדש ונרשמתי בטורקיה.
מה אכפת לי מהתוכן הישן?
ציינתי שאנימישהו כאן הצליח לקנות ככה ביודמי?
ניסית לבדוק את הודו?
אני הצלחתי עם Windscribe. זה 10GB חינמי לחודש נראה לי. אני כן יכול להגיד שלUdemy זה היה מאוד מתסכל להצליח לשלם עם האשראי.איזה וי פ אן חינמי (או פרוץ) שנותן את טורקיה? או שיש כתובת שאפשר להכניס ידני?
אין פה מימד של אי-חוקיות שכן לא מתבצעת עבירה על שום חוק.@yossik ספק חוקי ספק לא, לתשומת ליבך..
עצם השימוש בVPN הוא ספק חוקי. אתה יודע להגיד לי מה הם החוקים בטורקיה?אין פה מימד של אי-חוקיות שכן לא מתבצעת עבירה על שום חוק.
מה שכן יש הוא מימד פוטנציאלי של הפרה של תנאי השימוש של השירות - וגם כאן התשובה לא חד-משמעית. Netflix למשל לא אוסרת קטגורית על שימוש ב-VPN, ומתייחסת לשימוש בו בידי משתמשים (ראה למשל כאן).
לגבי זה שהחברות לא רוצות שהמשתמשים יעשו את זה, כאן בהחלט אין ספק - אבל זה בדיוק כמו ששופרסל לא תרצה שתקנה מסניפי הדיסקאונט שהם מחזיקים עבור החברה החרדית, וכמו שאל על הייתה מעדיפה שלא תקנה כרטיסי טיסה זולים שלה שמוצעים באתרים שונים לגולשים מאמריקה הלטינית. זה משחק חתול ועכבר מסחרי.
הסיכון שאתה לוקח הוא שמעניק השירות יחסום אותך בגלל שפעלת נגד האינטרס המסחרי שלו.
חוקיות השימוש ב-VPN בטורקיה לא נוגעת למשתמש בישראל.עצם השימוש בVPN הוא ספק חוקי. אתה יודע להגיד לי מה הם החוקים בטורקיה?
זה אפור במקרה הטוב
עובד עדיין?אותו טריק עובד באסוס למי שאוהב בגדים זולים P:
אפשר לשלוח לישראל גם ברובל רוסי ולירה טורקית
⌄
⌄
⌄
בדקתי בשבילך כעת ומסתבר שהאופציה הזאת בוטלה.עובד עדיין?
צריך גם לזה vpn?
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| ד | מנסה להרשם כחברה בע"מ ישראלית לחשבון באינטראקטיב ברוקרז | ברוקרים ופלטפורמות מסחר | 0 |