• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

טסלה

• פותח הנושא פותח הנושא 123W
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
המניה קורסת ב7% ביום ירוק וזה בלי שעוד ראינו את הcpi עם מנכל שיצא מדעתו סופית
אם אתה מחפש סיבות למה טסלה בחוזקה אז אני חושב בדיוק כמוך.
ובכל זאת בהסתכלות של שנה היו מניות הרבה יותר גרועות.
אולי אני אתחיל לחשוב על טסלה אם ה-s&p ירד מספיק ויהיה נראה שהחדשות הרעות מפסיקות להגיע.

אם אתה מחפש סיבות למה טסלה בחוזקה אז אני חושב בדיוק כמוך.
ובכל זאת בהסתכלות של שנה היו מניות הרבה יותר גרועות.
אולי אני אתחיל לחשוב על טסלה אם ה-s&p ירד מספיק ויהיה נראה שהחדשות הרעות מפסיקות להגיע.

אין לי שום בעיה לראות את טסלה יורדת בגלל fud ופייק ניוז

יש לי בעיה לראות את המנכל של טסלה במשך 3 חודשים עסוק בפוליטיקה, טוויטר וחשיפות על פאוצ׳י, האנטר ביידן ומלחמה בwoke

הייתי צריך להנזיל את כל הפוזיציה כבר בציוצי תמיכה בפוטין שלו.
בסוף בימים שנאסדק בפלוס 1.5% טסלה נופלים ב7%

ימים אדומים משמידים את המניה

אני זוכר את האפס הזה מחלק מדליית כסף לג׳ף בזוס. עכשיו הוא תכף מביא לעצמו מדליית ארד

נראה ברור שמאסק קנה את טוייטר כמו שבזוס קנה עיתון: כדי להשיג השפעה פוליטית.
הוא כבר היה האיש הכי עשיר בעולם, ונראה שלא מעניין אותו להמשיך להתעסק בעסקים הקיימים.

סתם אנקדוטה - אני גר בארה"ב ואני מכיר כמה אנשים שמכרו את הטסלה שלהם כי הם לא סובלים את מאסק בעקבות מה שהוא עושה בחודשים האחרונים. אין ספק שלטוב או לרע טסלה הופכת עוד יותר להיות מזוהה איתו.

כנ"ל. מכיר לקוחות פוטנציאלים שירדו מהרעיון לקנות טסלה בעקבות השבועות האחרונים.

בהתחשב שכמעט 50% מהמכירות של טסלה בארה"ב הם בקליפורניה האולטרא ליברלית ויש גם את אירופה, סביר להניח שהמכירות של טסלה יפגעו בגלל מאסק ישירות.

גם לא ירחק היום שהוא יהפוך את טוויטר לתרות' הקיקיונית של טראמפ.

• אהבתי
Reactions: HHH
בהתחשב שכמעט 50% מהמכירות של טסלה בארה"ב הם בקליפורניה האולטרא ליברלית ויש גם את אירופה, סביר להניח שהמכירות של טסלה יפגעו בגלל מאסק ישירות.

מצד אחד אני מפקפק בזה.. האקו סיסטם של טוויטר קטן.. כמה כבר אנשים באמת עוקבים אחריו בטוויטר זה זניח
מצד שני יש גם אולי מלא טראמפיסטים שדווקא יקנו טסלה
ומצד שלישי למה בכלל צריך את זה ולאבד לקוחות פוטנציאלים… אני אצביע להדיח אותו בהצבעה הקרובה.. והאווירה עכשיו שיש הרבה מאד תומכים לרעיון הזה בקרב משקיעי טסלה

מצד אחד אני מפקפק בזה.. האקו סיסטם של טוויטר קטן.. כמה כבר אנשים באמת עוקבים אחריו בטוויטר זה זניח
45% מהמכירות של טסלה בארה"ב הם בקליפוררניה.

אדום אפילו היום:O
unbelievable
מזל שהקשבתי לאינסטינקטים שלי ומכרתי פוזיציה גדולה איך שיצא הcpi וטסלה טסו ב6%.. הרגשתי שזה לא יחזיק מים עם הסנטימנט הנוראי
איזה טרייד מטורף.. אני חייב לקנות בחזרה, 10% ב30 דקות

נערך לאחרונה ב:
$TSLA is now down -61.2% from its all-time high in Nov 2021, officially making this the largest drawdown in $TSLA stock history.

לא מגן בכלל על מאסק. הוא פוגע באופן ניכר במותג של טסלה.

לא מגן בכלל על מאסק. הוא פוגע באופן ניכר במותג של טסלה.
התמיכה שלו בפוטין זה היה הרמז הכי גדול לזה שהוא איבד את זה ושזה יתהפך על משקיעי טסלה גם

אבל לפחות אתה לא כמו ה fanboys שתמיד מזכירים שצריך להודות לו על זה שאני בx15 (למרות שיכלתי להיות באותה תשואה גם מהשקעות בנבידיה או AMD)
אבל הם לא לוקחים בחשבון שאפשר להרוס את כל מה שבנית בשניה
הייתי רוצה לקוות שמישהו בבורד יתפוס אותו לשיחה, אבל מי בכלל מסוגל לעשות את זה.. הוא בערך הבעל שליטה היחיד בטסלה וכל מה שנשאר לנו זה להביע את המחאה רק בהצבעה של אסיפת בעלי מניות עוד שנה כמעט

אז התנהלות מאסק זה "הברבור השחור" של טסלה?
מאסק תמיד היה ריסק לטסלה. זה לא האופן שבו תיארתי את הסיכון מתממש.
מצד שני אם מאסק ״עוזב״ את טסלה אולי זה יהיה קטליסט חיובי? זה יהיה הזוי אם כן.

• אהבתי
Reactions: HHH
תלוי במחליף. טים קוק הוכיח כבר שניתן להחליף מייסד מיתולוגי בהצלחה. מן הצד השני סטיב באלמר הביא למיקרוסופט יותר מעשור אבוד (להגנתו הוא מונה לפני משבר הדוט קום).

לדעתי, נכון להיום, מאסק הוא לא גורם חיובי לטסלה (אני לא בעל עניין בחברה), משתי סיבות, אחת היא המובנת של היח"צ הגרוע והשניה שלפי דעתי הוא מאוד עובד על אגו. זו הסיבה שגרמו לו לשלם כל כך הרבה על טוויטר ולא לקנות אותה בזמן הנכון במחיר (לדעתי הוא התכוון לקנות את טוויטר בכל מקרה, רק לא בצורה שזה קרה). הניהול דרך האגו של מאסק, לא בטוח שזה מה שטסלה צריכה היום. לטסלה יש המון כיוונים עתידיים להתפתח אליהם וההרגשה שלא תמיד הכיוון נבחר לפי התועלת אלא לפי "הכבוד" של הפרוייקט.

מאסק כנראה רע למחיר המניה, אבל הוא מזיק לפעילות של החברה? נראה שלא.

מאסק כנראה רע למחיר המניה, אבל הוא מזיק לפעילות של החברה? נראה שלא.
מחיר המניה משקף את פעילות החברה

יש משבר עולמי וזו תקופה מאתגרת לטסלה כמו לכל שאר החברות בעולם, ודווקא בתקופה הזו הוא פשוט לא עובד בטסלה.

מחיר המניה משקף את פעילות החברה

יש משבר עולמי וזו תקופה מאתגרת לטסלה כמו לכל שאר החברות בעולם, ודווקא בתקופה הזו הוא פשוט לא עובד בטסלה.
מחיר המניה לא משקף את פעילות החברה.
*לכל היותר* משקף את האמונה של השוק לגבי עתיד פעילות החברה, וגם זה בקושי.
טסלה עדיין צומחת במספרים פסיכים ואילון תמיד היה עסוק ב-1000 דברים במקביל.

מחיר המניה לא משקף את פעילות החברה.
*לכל היותר* משקף את האמונה של השוק לגבי עתיד פעילות החברה, וגם זה בקושי.
טסלה עדיין צומחת במספרים פסיכים ואילון תמיד היה עסוק ב-1000 דברים במקביל.
כרגע הpe שלהם נמוך בפי 2 מנבידיה ואמאזון למרות שהצמיחה שלהם עקבית ומשמעותית יותר גבוהה מ2 אלה
אין ספק שזה אזור deep value אבל כבר אף אחד לא יופתע אם גם האזור הזה יחתך בעוד 50% כי למה לא?

I will make sure Tesla shareholders benefit from Twitter long-term
זה ה I won't sell החדש

נערך לאחרונה ב:

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
אי אפשר לקנות את הdip כי כל יום יש דיפ חדש..
המניה קרסה ב15% ב3 ימים שכל הבורסה טסה למעלה.. נשאר רק להתפלל שJPOW לא יפתיע באיזה 0.75% היום כי אז טסלה מחזירה את כל הראלי של 2020 גם :lol:

נושאים דומים

Back
למעלה