אורי ג.
משתמש בכיר
- דירוג
- 35,617
זו בדיוק הבעיה, מה בין אמונה והשקעות? בשביל אמונה הולכים לבית כנסת, לא לבורסה.לא מבין כלום בניהול חברות, וקטונתי, אבל חבל, האמנתי בטסלה.
זו בדיוק הבעיה, מה בין אמונה והשקעות? בשביל אמונה הולכים לבית כנסת, לא לבורסה.לא מבין כלום בניהול חברות, וקטונתי, אבל חבל, האמנתי בטסלה.
זו בדיוק הבעיה, מה בין אמונה והשקעות? בשביל אמונה הולכים לבית כנסת, לא לבורסה.
Consumer report הוציא את טסלה מרשימת המכוניות המומלצות בגלל בעיות אמינות קשות.
כמעט כל יצרן כיום מוציא מכוניות חשמליות והתחרות רק גדלה. לטסלה היה את יתרון הראשוניות והוא הולך ונעלם, כמו הסובסידיות הממשלתיות שהולכות ומצתמצמות
אמיץ.buy the dip מה שנקרא... אני נכנס באיזה 10K
מה עם Wizz Air ?אני נכנס באיזה 10K
ויז מכרתי הכל, נבידיה מכרתי חלק לפני חודש ב190, נשארתי עם איזה 9000$.. כרגע הרוב באמאזוןמה עם Wizz Air ?
ו Nvidia איך הסתיים הרומן איתה?
או כי פשוט אין אלטרנטיבה סבירה אחרת.אתה מבין שתכל'ס החזקת מדד מבוססת בעיקיפין על האמונה שהאנושות תמשיך להתפתח ושווי החברות יגדל?
עלוב כמו מיליון דברים אחרים שהיו עם סיכוי עלוב ושינו את העולם?כי הסיכוי עלוב
או כי פשוט אין אלטרנטיבה סבירה אחרת.
עלוב כמו מיליון דברים אחרים שהיו עם סיכוי עלוב ושינו את העולם?
זה כנראה נכוואפילו אם הסיכוי למלחמה גרעינית לא עלוב, כנראה שהיא אחת מהדברים שאם יקרו, שווי המדד יהיה הדבר האחרון שיעניין אותנו
אפילו אם הסיכוי למלחמה גרעינית לא עלוב, כנראה שהיא אחת מהדברים שאם יקרו, שווי המדד יהיה הדבר האחרון שיעניין אותנו
ה3 לא זולה בכלל, ופיצ'רים אין לה יותר מדי פרט לאופציה בתשלום של טייס אוטומטי. כיום אפילו למכוניות פשוטות יש את הפיצרים האלה, קנינו לילדים ניסאן קשקאי ויש לו קרוז חכם. הוא שומר מרחק ממכוניות, מזהה אנשים בדרך ובולם, שומר בעצמו על נתיב הנסיעה. אז מה שיש לטסלה הוא יותר אוטונומי כי הוא מחובר לניווט אבל כאן כבר נכנס נושא הבטיחות. יש את היכולת הזאת גם לחברות אחרות, אבל הן לא רוצות להסתבך עם הרוגים כי זה פיצר לא בשל, אבל טסלה, בדומה לאובר, מצפצפת על הרגולציה והבטיחות רק כדי להיות ראשונים בשוק.
אין ל3 שום תכונות מיוחדות שאין במכוניות אחרות, המחיר ה"נמוך" הוא לדגם שבכלל לא נמצא בייצור, ויש כבר לא מעט מכוניות בשוק עם אותם טווחי נסיעה ובמחיר נמוך יותר.
אישית לא תמצא אותי נוסע ברכב חשמלי, מעבר למחיר היקר בטירוף על כלום, לא ידוע עדיין על השפעות הקרינה האלקטרומגנטית החזקה על נוסעי המכוניות, ובל נשכח את מלכודת המוות שהאוטו הזה הופך להיות במקרה תאונה, אם כי כבר היתה לפחות טסלה אחת שהתפוצצה כשסתם עמדה בחניון
זו הסיבה למה אני לא משקיע במניות בודדות
אבל אם כבר התחלנו לדבר על אמונה-אתה מבין שתכל'ס החזקת מדד מבוססת בעיקיפין על האמונה שהאנושות תמשיך להתפתח ושווי החברות יגדל?
אתמול מסק צייץ שהוא הולך לאפשר לשחק במשחקי מכוניות על המסך של הטלסה עם הדוושות האמיתיות של טסלה.תן לי לקחת את זה עוד צעד אחד קדימה: software eats the world (קרי, המהפכה הטכונלוגית שאנחנו רק בראשיתה).
לא, די. לא האמנתי לך, הייתי חייב לבדוק.אתמול מסק צייץ שהוא הולך לאפשר לשחק במשחקי מכוניות על המסך של הטלסה עם הדוושות האמיתיות של טסלה.
והנפילות במחזורים הגבוהים ממשיכות...חשבונאית זו חברה שהיא פצע מדמםbuy the dip מה שנקרא... אני נכנס באיזה 10K
המניה עולה כבר.. קניתי ב200והנפילות במחזורים הגבוהים ממשיכות...חשבונאית זו חברה שהיא פצע מדמם
לא בהכרח, הרבה חברות ימשיכו להרוויח יופי גם אם האנושות תחדול להתפתח ותהיה בסטגנציה.אבל אם כבר התחלנו לדבר על אמונה-אתה מבין שתכל'ס החזקת מדד מבוססת בעיקיפין על האמונה שהאנושות תמשיך להתפתח ושווי החברות יגדל?
⌄
⌄
⌄
לא בהכרח, הרבה חברות ימשיכו להרוויח יופי גם אם האנושות תחדול להתפתח ותהיה בסטגנציה.
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| Y | טסלה עוברים למנוי לנסיעה אוטומטית - איך להתייחס לזה? דעתכם וטיעונים בעד ונגד. | פוסטים מאיכות נמוכה | 10 | |
| K | מניית טסלה | שוק ההון | 6 | |
| I | מניית טסלה | שוק ההון | 2 | |
| T | דעת הפורום על המהלך של בינסנס עם מסחר של "טסלה" ? | קריפטו והשקעות אלטרנטיביות | 3 | |
| ש | טסלה | שוק ההון | 2 |