תפוזינה משתמש רגיל הצטרף ב 25/4/16 הודעות 316 דירוג 243 13/10/16 #141 נכתב ע"י Fitch: אשמח לשמוע איך היה! לחץ כדי להרחיב... קניתי שאלה: מה זה buying power? מה זה אומר? הרי אני לא באמת יכולה לקנות בכסף שאין לי..
נכתב ע"י Fitch: אשמח לשמוע איך היה! לחץ כדי להרחיב... קניתי שאלה: מה זה buying power? מה זה אומר? הרי אני לא באמת יכולה לקנות בכסף שאין לי..
אורי ג. משתמש בכיר הצטרף ב 10/8/15 הודעות 25,171 דירוג 35,690 13/10/16 #142 נכתב ע"י תפוזינה: שאלה: מה זה buying power? מה זה אומר? הרי אני לא באמת יכולה לקנות בכסף שאין לי.. לחץ כדי להרחיב... את כן יכולה אבל נעזוב את זה. בעיקרון זה המזומן הדולרי שיש לך בחשבון. ותתחדשי. אני מכרתי היום, לא קורה לעיתים תכופות.
נכתב ע"י תפוזינה: שאלה: מה זה buying power? מה זה אומר? הרי אני לא באמת יכולה לקנות בכסף שאין לי.. לחץ כדי להרחיב... את כן יכולה אבל נעזוב את זה. בעיקרון זה המזומן הדולרי שיש לך בחשבון. ותתחדשי. אני מכרתי היום, לא קורה לעיתים תכופות.
תפוזינה משתמש רגיל הצטרף ב 25/4/16 הודעות 316 דירוג 243 13/10/16 #143 זו לא פעם ראשונה שאני קונה/מוכרת, אבל הפעמים הקודמות היו לפני הרבה שנים, ובמניות ספציפיות בארץ, ודרך הבנק. הרבה מים עברו בירדן מאז...
זו לא פעם ראשונה שאני קונה/מוכרת, אבל הפעמים הקודמות היו לפני הרבה שנים, ובמניות ספציפיות בארץ, ודרך הבנק. הרבה מים עברו בירדן מאז...
מתכנת מודרטור הצטרף ב 10/2/16 הודעות 9,672 דירוג 8,863 13/10/16 #144 נכתב ע"י תפוזינה: אבל הפעמים הקודמות היו לפני הרבה שנים, ובמניות ספציפיות בארץ, ודרך הבנק. לחץ כדי להרחיב... אז תחדשי שכעת פעם ראשונה קונה בעצמך נכתב ע"י FIYaacov: לא רואה סיבה לא לעשות מרקט ולשכוח מזה (גם בשעות חוץ מסחר) לחץ כדי להרחיב... יש על זה דיון (שקצת גלש לנושאים אחרים) אסטרטגיה בזמן רכישת\מכירת ניירות ערך
נכתב ע"י תפוזינה: אבל הפעמים הקודמות היו לפני הרבה שנים, ובמניות ספציפיות בארץ, ודרך הבנק. לחץ כדי להרחיב... אז תחדשי שכעת פעם ראשונה קונה בעצמך נכתב ע"י FIYaacov: לא רואה סיבה לא לעשות מרקט ולשכוח מזה (גם בשעות חוץ מסחר) לחץ כדי להרחיב... יש על זה דיון (שקצת גלש לנושאים אחרים) אסטרטגיה בזמן רכישת\מכירת ניירות ערך
תפוזינה משתמש רגיל הצטרף ב 25/4/16 הודעות 316 דירוג 243 13/10/16 #145 נכתב ע"י מתכנת: אז תחדשי שכעת פעם ראשונה קונה בעצמך לחץ כדי להרחיב... לא, גם אז קניתי בעצמי.. הכוונה שהחשבון שלי היה בבנק ולא בבית השקעות
נכתב ע"י מתכנת: אז תחדשי שכעת פעם ראשונה קונה בעצמך לחץ כדי להרחיב... לא, גם אז קניתי בעצמי.. הכוונה שהחשבון שלי היה בבנק ולא בבית השקעות
RaeNye משתמש בכיר הצטרף ב 9/3/16 הודעות 1,122 דירוג 1,028 14/10/16 #146 אולי מטופש, אבל כיוון שvti עולה כפול מvxus הייתי קונה קודם vti ואז vxus, כדי שהעודף שיישאר בחשבון יהיה קטן יותר.
אולי מטופש, אבל כיוון שvti עולה כפול מvxus הייתי קונה קודם vti ואז vxus, כדי שהעודף שיישאר בחשבון יהיה קטן יותר.
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
תפוזינה משתמש רגיל הצטרף ב 25/4/16 הודעות 316 דירוג 243 14/10/16 #147 נכתב ע"י RaeNye: אולי מטופש, אבל כיוון שvti עולה כפול מvxus הייתי קונה קודם vti ואז vxus, כדי שהעודף שיישאר בחשבון יהיה קטן יותר. לחץ כדי להרחיב... לא חשבתי על זה (אם בכלל הבנתי מה אמרת), אבל בכל אופן, זה מה שעשיתי, סתם במקרה..
נכתב ע"י RaeNye: אולי מטופש, אבל כיוון שvti עולה כפול מvxus הייתי קונה קודם vti ואז vxus, כדי שהעודף שיישאר בחשבון יהיה קטן יותר. לחץ כדי להרחיב... לא חשבתי על זה (אם בכלל הבנתי מה אמרת), אבל בכל אופן, זה מה שעשיתי, סתם במקרה..