• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

הליברלים בליכוד

זה מה שכתוב בכתבה. אני מנחש שבתע"א אף אחד לא אומר לא למתפקד חדש (שלא לומר שמי שלא מתפקד דמו בראשו).
אין כזה דבר, אתה לא עובר תחקיר כשאתה מתפקד, אף אחד לא יודע איפה אתה עובד ולאיזה קבוצה אתה משוייך.

מה זה קשור למה שכתבתי?
כתבתי באנדרסטייטמנט שבתע"א לא מסרבים לתפקד חדש ושמי שלא מתפקד דמו בראשו. כתבת שאין כזה דבר אז הבנתי שאתה חולק עלי. אם הסכמת, אז ההמשך מיותר.

כתבתי באנדרסטייטמנט שבתע"א לא מסרבים לתפקד חדש ושמי שלא מתפקד דמו בראשו. כתבת שאין כזה דבר אז הבנתי שאתה חולק עלי. אם הסכמת, אז ההמשך מיותר.
התע"א לא יכולים להתפקד, רק לדחוק באנשים שלהם ללכת להתפקד לליכוד, ההתפקדות לליכוד חסומה לכולם עד הודעה חדשה אא"כ אתה הולך פיזית למצודת זאב ומגיש אישית את טפסי ההתפקדות (וגם זה לא בטוח). זה נכון אם אתה בליברלים, זה נכון אם אתה בתע"א, כשאתה מתפקד אין שום יכולת לדעת לאיזה קבוצה אתה משתייך אליה.

התע"א לא יכולים להתפקד, רק לדחוק באנשים שלהם ללכת להתפקד לליכוד, ההתפקדות לליכוד חסומה לכולם עד הודעה חדשה אא"כ אתה הולך פיזית למצודת זאב ומגיש אישית את טפסי ההתפקדות (וגם זה לא בטוח). זה נכון אם אתה בליברלים, זה נכון אם אתה בתע"א, כשאתה מתפקד אין שום יכולת לדעת לאיזה קבוצה אתה משתייך אליה.
שוב, לפי הכתבה אפשר להתפקד בטפסים. קשה לי להאמין שאם בא השר כץ עם ערימת טפסים מישהו יסרב לקבלם. נשמע כמו חוק פנימי שמטרתו להעצים את כול קבלני הקולות על חשבון אנשים שאכפת להם כמוך.

שוב, לפי הכתבה אפשר להתפקד בטפסים. קשה לי להאמין שאם בא השר כץ עם ערימת טפסים מישהו יסרב לקבלם. נשמע כמו חוק פנימי שמטרתו להעצים את כול קבלני הקולות על חשבון אנשים שאכפת להם כמוך.
מכה קלה בכנף, זה לא יעצור את הזרם, ההפך הרבה אנשים רואים באקט הזה משהו אנטי דמוקרטי וממהרים להתפקד כדי לעשות "דווקא".
גם הקבוצות השונות מתארגנות לבוא עם ארזים אם צריך (התנדבתי בעצמי להסיע אותם).

אני שוקל.
יותר נכון מתעצל.
יאללה תעשה את זה! יאללה תעשה את זה! יאללה תעשה את זה! יאללה תעשה את זה! יאללה תעשה את זה! יאללה תעשה את זה! יאללה תעשה את זה!
לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי לחץ חברתי

במקרה שלי למשל לא סירבו לקבל את ההתפקדות (לפני שלושה חודשים), פשוט מעכבים את הטיפול בהתפקדות. אישרו שקיבלו את הטופס ויש מספר מעקב והכל, אבל סיפרו לי שהכל מתעכב, יש מערכת חדשה ועוד כל מיני סיפורים. בינתיים אני נחשב כמי שעוד לא התפקד...

ממה ששמעתי הקטע עם ההתפקדות זה משהו טכני לכאורה.

בכל מקרה הם לא יכולים למנוע התפקדות מבחינת חוקת הליכוד...

מצד שני, לגמרי מבין את הרצון למנוע ממצביעי מר"צ מלהתפקד לליכוד (הליכודניקים החדשים)

- חבר ליכוד, ובליברלים בליכוד

אבל מאז ומעולם התפקדו לליכוד (ולמפלגות אחרות שמקיימות מפקד) מצביעי מפלגות אחרות. זה החסרון של השיטה. למה נזכרו בזה עכשיו?

אולי כמות המתפקדים פלוס העובדה שאין למתפקדים החדשים ולא כלום עם ערכי הליכוד.

אולי כמות המתפקדים פלוס העובדה שאין למתפקדים החדשים ולא כלום עם ערכי הליכוד.
אני בספק. אם מפלגה שמציגה עצמה כימין כלכלי קולטת מתפקדים ממקום עבודה והופכת את ראש הועד שלהם לשר, אז נראה לי שהנקודה כאן אינה אידיאולוגית. בעיני זה מעשה בזוי להתפקד למפלגה שאתה לא מצביע לה רק כדי להשפיע על הרכב הרשימה כך שלא ישקף את דעת חברי המפלגה שכן תומכים בה.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
מצד שני, לגמרי מבין את הרצון למנוע ממצביעי מר"צ מלהתפקד לליכוד (הליכודניקים החדשים)
אני בל"ח ונשמע לך שאני מקבל חלחלה רק מלחשוב להצביע למרץ.
אבל מאז ומעולם התפקדו לליכוד (ולמפלגות אחרות שמקיימות מפקד) מצביעי מפלגות אחרות. זה החסרון של השיטה. למה נזכרו בזה עכשיו?
כנראה בגלל המספרים וגם בגלל שלא יהיה כ"כ קל "לשחד" את החדשים.

Back
למעלה