אורי ג.
משתמש בכיר
- דירוג
- 35,742
אני לא בטוח, המצב כעת לא ברור.מעניין שההתפקדות באמצעות טפסים נמשכת.
אני לא בטוח, המצב כעת לא ברור.מעניין שההתפקדות באמצעות טפסים נמשכת.
זה מה שכתוב בכתבה. אני מנחש שבתע"א אף אחד לא אומר לא למתפקד חדש (שלא לומר שמי שלא מתפקד דמו בראשו).אני לא בטוח, המצב כעת לא ברור.
אין כזה דבר, אתה לא עובר תחקיר כשאתה מתפקד, אף אחד לא יודע איפה אתה עובד ולאיזה קבוצה אתה משוייך.זה מה שכתוב בכתבה. אני מנחש שבתע"א אף אחד לא אומר לא למתפקד חדש (שלא לומר שמי שלא מתפקד דמו בראשו).
https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3710259אין כזה דבר, אתה לא עובר תחקיר כשאתה מתפקד, אף אחד לא יודע איפה אתה עובד ולאיזה קבוצה אתה משוייך.
מה זה קשור למה שכתבתי?https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3710259
למשל, יש עוד המון ויש עוד יותר כאלו שלט מגיעים לעיתון כי הנסחטים פוחדים
כתבתי באנדרסטייטמנט שבתע"א לא מסרבים לתפקד חדש ושמי שלא מתפקד דמו בראשו. כתבת שאין כזה דבר אז הבנתי שאתה חולק עלי. אם הסכמת, אז ההמשך מיותר.מה זה קשור למה שכתבתי?
התע"א לא יכולים להתפקד, רק לדחוק באנשים שלהם ללכת להתפקד לליכוד, ההתפקדות לליכוד חסומה לכולם עד הודעה חדשה אא"כ אתה הולך פיזית למצודת זאב ומגיש אישית את טפסי ההתפקדות (וגם זה לא בטוח). זה נכון אם אתה בליברלים, זה נכון אם אתה בתע"א, כשאתה מתפקד אין שום יכולת לדעת לאיזה קבוצה אתה משתייך אליה.כתבתי באנדרסטייטמנט שבתע"א לא מסרבים לתפקד חדש ושמי שלא מתפקד דמו בראשו. כתבת שאין כזה דבר אז הבנתי שאתה חולק עלי. אם הסכמת, אז ההמשך מיותר.
שוב, לפי הכתבה אפשר להתפקד בטפסים. קשה לי להאמין שאם בא השר כץ עם ערימת טפסים מישהו יסרב לקבלם. נשמע כמו חוק פנימי שמטרתו להעצים את כול קבלני הקולות על חשבון אנשים שאכפת להם כמוך.התע"א לא יכולים להתפקד, רק לדחוק באנשים שלהם ללכת להתפקד לליכוד, ההתפקדות לליכוד חסומה לכולם עד הודעה חדשה אא"כ אתה הולך פיזית למצודת זאב ומגיש אישית את טפסי ההתפקדות (וגם זה לא בטוח). זה נכון אם אתה בליברלים, זה נכון אם אתה בתע"א, כשאתה מתפקד אין שום יכולת לדעת לאיזה קבוצה אתה משתייך אליה.
מכה קלה בכנף, זה לא יעצור את הזרם, ההפך הרבה אנשים רואים באקט הזה משהו אנטי דמוקרטי וממהרים להתפקד כדי לעשות "דווקא".שוב, לפי הכתבה אפשר להתפקד בטפסים. קשה לי להאמין שאם בא השר כץ עם ערימת טפסים מישהו יסרב לקבלם. נשמע כמו חוק פנימי שמטרתו להעצים את כול קבלני הקולות על חשבון אנשים שאכפת להם כמוך.
יאללה תעשה את זה! יאללה תעשה את זה! יאללה תעשה את זה! יאללה תעשה את זה! יאללה תעשה את זה! יאללה תעשה את זה! יאללה תעשה את זה!אני שוקל.
יותר נכון מתעצל.
@אורי ג. יש איזה מייל שאפשר לשלוח לשם בקשה שיצרפו לרשימות?אל תשכח לדבר/לכתוב להם כדי שיצרפו אותך לרשימות.
https://likudliberal.org/?page_id=126@אורי ג. יש איזה מייל שאפשר לשלוח לשם בקשה שיצרפו לרשימות?
שוב, לפי הכתבה אפשר להתפקד בטפסים. קשה לי להאמין שאם בא השר כץ עם ערימת טפסים מישהו יסרב לקבלם. נשמע כמו חוק פנימי שמטרתו להעצים את כול קבלני הקולות על חשבון אנשים שאכפת להם כמוך.
אבל מאז ומעולם התפקדו לליכוד (ולמפלגות אחרות שמקיימות מפקד) מצביעי מפלגות אחרות. זה החסרון של השיטה. למה נזכרו בזה עכשיו?מצד שני, לגמרי מבין את הרצון למנוע ממצביעי מר"צ מלהתפקד לליכוד (הליכודניקים החדשים)
אבל מאז ומעולם התפקדו לליכוד (ולמפלגות אחרות שמקיימות מפקד) מצביעי מפלגות אחרות. זה החסרון של השיטה. למה נזכרו בזה עכשיו?
אני בספק. אם מפלגה שמציגה עצמה כימין כלכלי קולטת מתפקדים ממקום עבודה והופכת את ראש הועד שלהם לשר, אז נראה לי שהנקודה כאן אינה אידיאולוגית. בעיני זה מעשה בזוי להתפקד למפלגה שאתה לא מצביע לה רק כדי להשפיע על הרכב הרשימה כך שלא ישקף את דעת חברי המפלגה שכן תומכים בה.אולי כמות המתפקדים פלוס העובדה שאין למתפקדים החדשים ולא כלום עם ערכי הליכוד.
⌄
⌄
⌄
אני בל"ח ונשמע לך שאני מקבל חלחלה רק מלחשוב להצביע למרץ.מצד שני, לגמרי מבין את הרצון למנוע ממצביעי מר"צ מלהתפקד לליכוד (הליכודניקים החדשים)
כנראה בגלל המספרים וגם בגלל שלא יהיה כ"כ קל "לשחד" את החדשים.אבל מאז ומעולם התפקדו לליכוד (ולמפלגות אחרות שמקיימות מפקד) מצביעי מפלגות אחרות. זה החסרון של השיטה. למה נזכרו בזה עכשיו?