• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

הליברלים בליכוד

הבחור החדש

משתמש סולידי
דירוג
22
לפני כמה ימים נתקלתי בשם "הליברלים בליכוד" לראשונה.
זוהי קבוצה של מתפקדי ליכוד, שמצביעה יחד לחכ"ים ליברלים בפריימריז, ומפעילה לחץ על חברי המפלגה לקדם רפורמות שאני (באופן אישי) מאוד מזדהה איתן.
בפריימריז כמות המצביעים היא קטנה באופן משמעותי מהמצביעים בבחירות הכלליות. לכן, ההשפעה של כל יחיד על רשימת המפלגה היא גדולה ומשמעותית יותר מההצבעה בבחירות הכלליות.

החיסרון המרכזי הוא שהתפקדות עולה 64 שקלים בשנה. (אם נסתכל על זה כהשקעה נטו, לא בטוח שזה משתלם)
מצד שני, לפרסם את זה בפומבי יכול להשפיע לא פחות ונעשה בחינם :lol:
אני כבר משוכנע שאתפקד בימים הקרובים, וחשבתי שזה אולי יעניין חברים נוספים בפורום.
אז, מה דעתכם?

(אם נסתכל על זה כהשקעה נטו, לא בטוח שזה משתלם)
היי, אם ההתפקדות שלך תעזור להוריד את מס רווחי הון אפילו בקצת - כנראה שתרוויח את 64 השקלים האלו Many times over.

היי, אם ההתפקדות שלך תעזור להוריד את מס רווחי הון אפילו בקצת - כנראה שתרוויח את 64 השקלים האלו Many times over.
כדאי לציין שהם אכן דוחפים בכיוון הזה.. אלי שני הוא אחד הפעילים בקבוצה והוא מדווח על המאמצים שלו כל הזמן בנושא

אם תתפקד בזוג תקבל הנחה ותגדיל את התשואה
ממש להוזיל עלויות מסחר! אני יכול סתם להירשם יחד עם חבר? או שזו הטבה לנשואים?

אם ההתפקדות שלך תעזור להוריד את מס רווחי הון אפילו בקצת - כנראה שתרוויח את 64 השקלים האלו Many times over.
אין שום הבטחה שזה יקרה, ואין לי מושג איך להעריך את הסיכויים שזה יקרה. אבל אידיאולוגית, אם לא אנצל את ההזדמנות להשפיע על תחומים שחשובים לי במדינה, אני לא טוב יותר מכל בכיין שמתמרמר על המדינה ולא עושה שום דבר בנידון.
לגמרי אני מאחל שירד המס רווחי הון, וגם שיהיו לי סיבות טובות להיות ממש ממש שמח מזה (רובכם כבר שם).

התפקדתי השבוע לליכוד דרך האתר והולך להצטרף גם לליברלים. רק לא ברור לי מה קורה עם ההתפקדות ואיך אני יודע שאני כבר בפנים.

התפקדתי השבוע לליכוד דרך האתר והולך להצטרף גם לליברלים. רק לא ברור לי מה קורה עם ההתפקדות ואיך אני יודע שאני כבר בפנים.

באמת קצת מוזר שלא שולחים הודעה או משהו.
אני התפקדתי לפני כחצי שנה ורק החודש קיבלתי אינדיקציה שאני פקוד בדמות תשלום שנתי בפירוט אשראי.

אני יכול סתם להירשם יחד עם חבר? או שזו הטבה לנשואים?
צריך לגור באותה הכתובת לדעתי..

רק לא ברור לי מה קורה עם ההתפקדות ואיך אני יודע שאני כבר בפנים.
יש מוקד טלפוני שאתה יכול לוודא מולו. רצוי מאוד כי יש הרבה טעויות להבנתי
036210604

צריך לגור באותה הכתובת לדעתי..

יש מוקד טלפוני שאתה יכול לוודא מולו. רצוי מאוד כי יש הרבה טעויות להבנתי
036210604

אני התפקדתי באופן זוגי (אנחנו לא נשואים לפני חוקי מדינת ישראל ) , לאחר מכן הייתי צריך לדבר עם המוקד של הליכוד - מבחינתם אם אנחנו גרים באותה הכתובת בת.ז אפשר להתפקד באופן זוגי.
אמנם התהליך קצת פרמיטיבי, לקח לי כשלושה חודשים אז שהצלחתי לשלם להם עם כרטיס אשראי אחד על הרשמה זוגית לזוג לא נשוי ע"פ מדינת ישראל, אבל עובד..

בהצלחה

אני כבר משוכנע שאתפקד בימים הקרובים, וחשבתי שזה אולי יעניין חברים נוספים בפורום.
אז, מה דעתכם?
חבר כבר מזמן וממליץ בחום אם אתה מתחבר למשנה הכלכלית.
אל תשכח לדבר/לכתוב להם כדי שיצרפו אותך לרשימות.

אני גם התפקדתי לפני כמה חודשים.
מי יודע אולי זה ישפיע.
בשביל ה- 64 שקל האלה שווה את זה.

לתשומת ליבך: יש השהייה עד להודעה חדשה להתפקדות לליכוד.
קשור לזה שגילו שיש אלפים שהתפקדו כדי להדגיש אלמנטים ליברליים בליכוד? :) ראיתי כותרת על זה בישראל היום לפני כמה ימים.

פתחו חשבון למסחר עצמאי

פסגות טרייד

ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון

מיטב טרייד

ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪5,000
פתיחת חשבון

אקסלנס טרייד

ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
מינימום: ₪10,000
פתיחת חשבון
פסגות טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה)
ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה)
דמי ניהול: ללא דמי ניהול
פתיחת חשבון
מיטב טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000
⌄
ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
אקסלנס טרייד
מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000
⌄
ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה)
דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15
פתיחת חשבון
גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
Back
למעלה