yossik
מודרטור
- הצטרף ב
- 24/1/15
- הודעות
- 13,747
- דירוג
- 15,810
קוטפים את האבוקדו לפני הזמן משתי סיבות. האחת זו מכת הגנבות שפוקדת את הארץ כשהם בשלים והשניה היא שכך נותנים להם חיי מדף ארוכים יותר.
שקיות חומות הן נהדרות להבשלת אבוקדו בבית תוך כשבוע (אימי השתמשה בעיתון לעטוף אותם).
שמתם לב שאין כבר שקיות חומות, הכול פלסטיק.
אז יש פתרון - כמעט בכול סופר יש מאפיה של בונז'ור או פילסברי והם מספקים שקיות חומות למרכולתם.
לכן, כל פעם שאני נכנס לסופר, אני לוקח שקית או שתיים, מחייך ושואל את הקופאית אם זה או-קיי לקחת שקית.
אף פעם לא סרבו. ובשקיות של בגטים ניתן להבשיל 2-3 אבוקדו בו זמנית.
שקיות חומות הן נהדרות להבשלת אבוקדו בבית תוך כשבוע (אימי השתמשה בעיתון לעטוף אותם).
שמתם לב שאין כבר שקיות חומות, הכול פלסטיק.
אז יש פתרון - כמעט בכול סופר יש מאפיה של בונז'ור או פילסברי והם מספקים שקיות חומות למרכולתם.
לכן, כל פעם שאני נכנס לסופר, אני לוקח שקית או שתיים, מחייך ושואל את הקופאית אם זה או-קיי לקחת שקית.
אף פעם לא סרבו. ובשקיות של בגטים ניתן להבשיל 2-3 אבוקדו בו זמנית.