• חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

קיר הבושה והקומדיה האנטי-סולידי | חטאים לא סולידיים

רוכב על אופנוע שטח. כשמחשבים את ההחזרים מהביטוח על שברים זה לא עולה לי כסף בכלל בטווח הארוך.

כן, אבל עדיין חוקי...
חוק לא קשור למוסר. זה סם מאד מסוכן לאדם ולסביבתו, כ 88000 הרוגים בארה"ב בכל שנה.
 
הסוס הבווארי שלי

@c881
נגמלת מסמים דו גלגליים?
 
מהי האלטרנטיבה בהנחה שאתם עובדים?
אני כנראה הייתי שולח גם אם לא הייתי עובד. אבל גם עכשיו יש ימים שבהם מתאפשר לי לא לשלוח לגן ואני עושה זאת בכל זאת כי אני זקוק לזמן שקט (:$)
 
הסוס הבווארי שלי

@c881
נגמלת מסמים דו גלגליים?
אני על קטנוע 125 וזוג אופני שטח.
יגיע היום שאצליח לעבור לזוג אופניים חשמליות.

שנים שהייתי על 125~250 סמק.
"גדלתי" לאופנועים כשעברתי לצפון והייתי צריך להגיע בפחות מ-3 שעות ל-תל אביב.
 
שנים שהייתי על 125~250 סמק.
"גדלתי" לאופנועים כשעברתי לצפון והייתי צריך להגיע בפחות מ-3 שעות ל-תל אביב.
כל הכבוד לך! ניסיתי בעבר לעבור לקטנוע. החזקתי מעמד חצי שנה וחזרתי לאופנוע
 
כל הכבוד לך! ניסיתי בעבר לעבור לקטנוע. החזקתי מעמד חצי שנה וחזרתי לאופנוע
לי זה קל...
כי התחלתי על קטנועים במשך 13 שנה ורק אחרי 13 מצורך גדלתי לאופנוע.
 
סושי. בארה"ב זה דוקא זול לאכול סושי, אבל בארץ סושי טוב הוא תענוג יקר. התחלתי להכין בבית אבל אני לא יודעת איך להשיג דגים טריים מתאימים בכמויות סבירות (פילה סלמון נא מתחיל מחצי קילו בחמישים שח, אין סיכוי להשתמש בכל הכמות בהכנת סושי ביתית ואי אפשר לשמור). אז אני מכינה רק צמחוני ומסלמון מעושן. יותר טוב מכלום אבל לא מחליף את הדבר האמיתי.
 
רחובות. אבל מגיעה לפעמים גם למקומות אחרים. ובכל מקרה מי שיוכל לגלות כאן על מקום כלשהו בארץ בו אפשר להשיג דגים לסושי להכנה ביתית בכמויות סבירות בטח יעזור למישהו, גם אם לא לי.
 
פילה סלמון נא מתחיל מחצי קילו בחמישים שח
באיזור חיפה - סלמון באיכות טובה ב70 שח לקילו. לגבי השימוש שלך, אז תעשי סלמון מלוח בצורה עדינה משאריות - טעים מאוד :)
 
רחובות. אבל מגיעה לפעמים גם למקומות אחרים. ובכל מקרה מי שיוכל לגלות כאן על מקום כלשהו בארץ בו אפשר להשיג דגים לסושי להכנה ביתית בכמויות סבירות בטח יעזור למישהו, גם אם לא לי.
נמל יפו השכם בבוקר.
קונים דג אחד, מפלטים לסושי כמה שצריך ואת השאר חותכים לסטייקים ושמים בפריזר.
גם דג קפוא מופשר (לא תעשייתי) עושה את העבודה, מפשירים במגבות נייר וגם אחרי 3 חודשים זה כמו חדש.
אני מכין סלמון כבוש וסושי מקפוא אבל רק של תנובה כי הוא היחידי ללא פאקינג תוספת מים וקרח (מעדיף לקנות טרי בעכו)
 

נושאים דומים

Back
למעלה