OnTheVerge
משתמש בכיר
- הצטרף ב
- 1/3/16
- הודעות
- 1,530
- דירוג
- 2,643
אהלן חברים,
כבר הרבה זמן שאני מנסה להבין איך חומוסיות מכינות חומוס שטעים יותר מכל חומוס ביתי שאי פעם אכלתי. יש טעם "עמוק" אופייני לחומוס מחומוסיה.
האם הן מוסיפות סוכר? תבלין כלשהו? מבשלות את החומוס עם ירקות?
מישהו עבד בחומוסיה ויכול לשתף?
כבר הרבה זמן שאני מנסה להבין איך חומוסיות מכינות חומוס שטעים יותר מכל חומוס ביתי שאי פעם אכלתי. יש טעם "עמוק" אופייני לחומוס מחומוסיה.
האם הן מוסיפות סוכר? תבלין כלשהו? מבשלות את החומוס עם ירקות?
מישהו עבד בחומוסיה ויכול לשתף?