חייבת לשתף אתכם, שבביקור אצל חברה טובה שלי, היא סיפרה לי שלמדה להכין שימורים ביתיים.
ברגע שהיא תלמד אותי את הפרטים אשתף אתכם.
בגדול הרעיון הוא לשמר בצנצנות אטומות ומעוקרות, אוכל מבושל.
היא משתמשת בזה כדי להכין כמויות גדולות של שימורים כאשר אוכל מסויים במבצע, ואז משתמשת בהם לאורך זמן.
היא משמרת הכל - פירות, ירקות, בשר מבושל.
ראיתי אצלה - המבורגרים, תותים, תפוחים, מיץ ענבים, רוטב פסטה מעגבניות ותבלינים, תפוחי אדמה....
היא גם מכינה צנצנות עם תערובות לעוגה - קמח, סוכר ושמן, ואז כשרוצה להכין עוגה - שולפת צנצנת כזו, מוסיפה ביצים ואיזה צנצנת פרי משומר - והנה עוגה ב 5 דקות.
זה גם חוסך הרבה מאד זמן בהכנת אוכל בהמשך.
בכלל, זו מישהי שהיא סולידית אקסטרים. הנסיבות הובילו אותה לצורך לשרוד עם 3 ילדים ואמצעים כלכליים די מוגבלים. היא מדהימה!
אשתף בהמשך את הפרטים על הכנת שימורים.
שאו ברכה!
ברגע שהיא תלמד אותי את הפרטים אשתף אתכם.
בגדול הרעיון הוא לשמר בצנצנות אטומות ומעוקרות, אוכל מבושל.
היא משתמשת בזה כדי להכין כמויות גדולות של שימורים כאשר אוכל מסויים במבצע, ואז משתמשת בהם לאורך זמן.
היא משמרת הכל - פירות, ירקות, בשר מבושל.
ראיתי אצלה - המבורגרים, תותים, תפוחים, מיץ ענבים, רוטב פסטה מעגבניות ותבלינים, תפוחי אדמה....
היא גם מכינה צנצנות עם תערובות לעוגה - קמח, סוכר ושמן, ואז כשרוצה להכין עוגה - שולפת צנצנת כזו, מוסיפה ביצים ואיזה צנצנת פרי משומר - והנה עוגה ב 5 דקות.
זה גם חוסך הרבה מאד זמן בהכנת אוכל בהמשך.
בכלל, זו מישהי שהיא סולידית אקסטרים. הנסיבות הובילו אותה לצורך לשרוד עם 3 ילדים ואמצעים כלכליים די מוגבלים. היא מדהימה!
אשתף בהמשך את הפרטים על הכנת שימורים.
שאו ברכה!