daat99
משתמש בכיר
- דירוג
- 6,267
ואני חשבתי שיש לי Exclusive להציג לאנשים את Dividend Mantraשהציג בפניך את הפורום ו-Dividend Mantra?
ואני חשבתי שיש לי Exclusive להציג לאנשים את Dividend Mantraשהציג בפניך את הפורום ו-Dividend Mantra?
חחחח... הסר דאגה מלבך. דווקא בהתחלה כששלחתי אותו לחקור בבלוג על כל מיני אסטרטגיות השקעה לא חשפתי אותו באופן אישי לשום דבר כדי שיפתח דעות בעצמו.ואני חשבתי שיש לי Exclusive להציג לאנשים את Dividend Mantra![]()
עמית,שבוע טוב
ביום חמישי אני נפגש עם הבנק שלי לקראת פתיחת תיק השקעות. כמובן ששם אני אקבל את כל הפרטים על דמי ניהול וכדומה, אך הייתי מעוניין לדעת האם יש שאלות או נושאים ספציפים שכדי לי לשאול / לדעת לפני שאני מתחיל לנהל איתם את תהליך פתיחת תיק ההשקעות.
עמית, בא נעזוב את ה small talk, גם רוכל בשוק או איש מכירות של הוט או ייס יהיו נחמדים בהתחלה.פגשתי אתמול עם הבנק. הם היו מאוד נחמדים וענו לי על כל השאלות שאספתי דרכם ודרך הפוסטים של הסולידית. אני מאמין שקיבלתי את כל האינפורמציה הנדרשת כדי להתחיל את השלבים הראשונים לפתיחת תיק ההשקעות. אמרתי לעצמי שאני מתכוון לנסות ולהשתמש בסכום קטן יחסית, ללמוד את השוק ולהכיר קצת מקרוב את שוק ההון.
⌄
⌄
⌄
פעם אני חשבתי שאני צלם נהדר. בכל אופן החלטתי לקחת קורס מבוא לצילום + עריכת תמונות בסיסי כדי להעשיר את הנפש.נשמע לי קצת מיותר כי כל מה שהוא סיפר לי אפשר למצוא בקלות באינטרנט אבל הוא אמר שזה נחמד לו שזה מגיע מסודר אז יש לזה יתרון
שמור נפשך מסדנאות של כסף מהיר ומסחר יומי.קח בחשבון שהקורסים שעוסקים בשוק ההון לרוב מוכוונים "התעשרות מהירה" ו"מסחר יומי" ופחות "הבנת שוק ההון לצורך השקעה פסיבית/ארוכת טווח".
אני חושב שצריך להימנע מהקורסים הללו בכל מחיר כי יש להם נטיה להדביק אותך בוירוס ה"מסחר אקטיבי" ולגרום לך להפסדים כבדים בהמשך.
מעטים האנשים שאני מכיר שעברו קורס כזה ולא הפסידו הרבה מאוד כסף במסחר אקטיבי אחר כך כי "המדריך הראה לי את הגרפים, זה כל כך פשוט!".
| פותח הנושא | כותרת | פורום | תגובות | תאריך |
|---|---|---|---|---|
| G | יומן מסע בצעדים קטנים אל עבר החופש | יומני מסע אישיים | 2 | |
|
|
עזרה בשינויים קלים לאפליקציית קוד פתוח | אוף טופיק | 5 | |
| T | "אבטחת הכנסה"- המסלול הבטוח שלי לעבר החופש | יומני מסע אישיים | 42 | |
| I | התחלה חדשה - לקחת צעד קדימה לעבר החלומות | שוק ההון | 1 |