@ogi
משיכת פיצויים היא על תקרה של כ 10k לשנה
כפול שנות עבודה כל מה שמעל ממוסה לפי מס שולי וזה תלוי צבירה
לגבי קיזוז רווחים הוניים עם נקודות זכות , זה דבר שמעולם לא שמעתי עליו, נקודות זכות הן עבור מס על עבודה וזה לא מתקזז עם רווחי הון למיטב ידיעתי, יש לך לינק או תאור מדוייק ? או שזה מנגנון לעצמאים ומתייחס לרווחים מהעבודה שלהם ולא למס רווחי הון ?
**** עריכה
לסיכום
דמי הניהול מהצבירה יחד עם ההקנס המשיכה הם גורם שניתן לכימות בכדי לחשב כדאות כלכלית של משיכה כוללת זה מאוד אישי אבל בדכ ינוע בין 15% ל 25% מהצבירה , עבורי בזכות דמי ניהול זולים בכל האפיקים זה היה יתרון ברור
לגבי סיכוני התספורת - עבורי גם עימם ההפרש נשאר לפחות באיזון ואני לא מתרגש מתרחישים שמתארים פגיעה נקודתית המבטחים (אין לי מבטחים) אבל שאר האזרחים ממשיכים לחיות "בכיף"
ולסיכום גידור סיכון תוחלת חיים היא יתרון גדול למי חושש לחיות יותר מידי ולא מוכן להתאבד אחרי גיל 84

כמובן שהאלטנטיבה של 400 יחידות הוצאה אפשרית אבל היא מגלמת בתוכה 30% הון לאותו חסכון פרישה (300) שזה "מס פרישה" של 30%
ואני לא מדבר על כך שלמרות הכל משיכות ימוסו ראלית יתרון כ10% מהרווחים
כך שמשיכת קיצבה ו היוון קיצבה תמשיך להיות יתרו
הסיבות לא להעזר במנגנון אינן בעיקרן בתחום הכלכלי אלא אידאולוגי.
המיקרה היחידי שאני יכול להבין היא של מי שיודע שיסיג תשואה דו סיפרתית, משקיע כזה יכול לדלג בקלות על הצורך בביטוחים ויגיע לצבירה של 400 משכורות הסדרי גודל מהר יותר ורמת הסיכון שבה הוא מתנהל הרבה יותר גדולה מכל שאר הסיכונים