ב בלבושקה :) משתמש רשום הצטרף ב 13/2/15 הודעות 25 דירוג 4 23/3/20 #1 מה החלופות ל VT שאינן מבית vanguard? האם יש אתרים שבהם ניתן לבדוק זאת?
S solidg6 משתמש סולידי הצטרף ב 2/3/19 הודעות 44 דירוג 38 23/3/20 #2 נכתב ע"י בלבושקה :): מה החלופות ל VT שאינן מבית vanguard? לחץ כדי להרחיב... אני מכיר את IMID ואת ACIM בתור מחקות שוק עולמי גם כן. אולי אני טועה ואולי יש גם עוד. נכתב ע"י בלבושקה :): האם יש אתרים שבהם ניתן לבדוק זאת? לחץ כדי להרחיב... אני מכיר את: etfdb com etf com
נכתב ע"י בלבושקה :): מה החלופות ל VT שאינן מבית vanguard? לחץ כדי להרחיב... אני מכיר את IMID ואת ACIM בתור מחקות שוק עולמי גם כן. אולי אני טועה ואולי יש גם עוד. נכתב ע"י בלבושקה :): האם יש אתרים שבהם ניתן לבדוק זאת? לחץ כדי להרחיב... אני מכיר את: etfdb com etf com
ת תשובה משתמש רגיל הצטרף ב 11/1/20 הודעות 87 דירוג 87 23/3/20 #3 יש את SSAC שהיא צוברת אירית ונסחרת בארץ. דמי ניהול די גבוהים, 0.6%. ייתכן ולא כוללת small cap, לא בטוח
יש את SSAC שהיא צוברת אירית ונסחרת בארץ. דמי ניהול די גבוהים, 0.6%. ייתכן ולא כוללת small cap, לא בטוח
KickR משתמש בכיר הצטרף ב 18/6/19 הודעות 3,243 דירוג 4,429 23/3/20 #5 נכתב ע"י Shaz: Acwi אני חושב לחץ כדי להרחיב... זה אינדקס של MSCI, לא קרן
S Shaz משתמש בכיר הצטרף ב 10/6/18 הודעות 6,239 דירוג 3,351 23/3/20 #6 נכתב ע"י KickR: זה אינדקס של MSCI, לא קרן לחץ כדי להרחיב... מה הכוונה? זה משהו שאפשר לקנות אותו והוא נסחר בדולרים.. לא הבנתי מה הבעיה
נכתב ע"י KickR: זה אינדקס של MSCI, לא קרן לחץ כדי להרחיב... מה הכוונה? זה משהו שאפשר לקנות אותו והוא נסחר בדולרים.. לא הבנתי מה הבעיה
W WhatIsMoney משתמש רגיל הצטרף ב 28/10/17 הודעות 508 דירוג 600 23/3/20 #7 VT הכי טובה ביחידה וכנראה גם היחידה. אולי תגיד מה מפריע לך וננסה לעזור/למצוא חלופה?
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,415 דירוג 18,709 23/3/20 #8 נכתב ע"י Shaz: מה הכוונה? זה משהו שאפשר לקנות אותו והוא נסחר בדולרים.. לחץ כדי להרחיב... לא הוא לא. יש כל מיני קרנות שעוקבות אחרי האינדקס הזה. אותן אולי אפשר לקנות. זה כמו ההבדל בין VT לבין האינדקס של FTSE שאחריו היא עוקבת
נכתב ע"י Shaz: מה הכוונה? זה משהו שאפשר לקנות אותו והוא נסחר בדולרים.. לחץ כדי להרחיב... לא הוא לא. יש כל מיני קרנות שעוקבות אחרי האינדקס הזה. אותן אולי אפשר לקנות. זה כמו ההבדל בין VT לבין האינדקס של FTSE שאחריו היא עוקבת
S Shaz משתמש בכיר הצטרף ב 10/6/18 הודעות 6,239 דירוג 3,351 23/3/20 #9 נכתב ע"י roneng: לא הוא לא. יש כל מיני קרנות שעוקבות אחרי האינדקס הזה. אותן אולי אפשר לקנות. זה כמו ההבדל בין VT לבין האינדקס של FTSE שאחריו היא עוקבת לחץ כדי להרחיב... אני אישית קניתי יחידות שלו.. או שאני מדמיין? (לא חושב שאני מדמיין)
נכתב ע"י roneng: לא הוא לא. יש כל מיני קרנות שעוקבות אחרי האינדקס הזה. אותן אולי אפשר לקנות. זה כמו ההבדל בין VT לבין האינדקס של FTSE שאחריו היא עוקבת לחץ כדי להרחיב... אני אישית קניתי יחידות שלו.. או שאני מדמיין? (לא חושב שאני מדמיין)
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,415 דירוג 18,709 23/3/20 #10 נכתב ע"י Shaz: אני אישית קניתי יחידות שלו.. או שאני מדמיין? (לא חושב שאני מדמיין) לחץ כדי להרחיב... מסתבר שיש גם קרן של iShares בעלת אותו טיקר בדיוק (שכמובן עוקבת אחרי מדד MSCI ACWI)
נכתב ע"י Shaz: אני אישית קניתי יחידות שלו.. או שאני מדמיין? (לא חושב שאני מדמיין) לחץ כדי להרחיב... מסתבר שיש גם קרן של iShares בעלת אותו טיקר בדיוק (שכמובן עוקבת אחרי מדד MSCI ACWI)
S Shaz משתמש בכיר הצטרף ב 10/6/18 הודעות 6,239 דירוג 3,351 23/3/20 #11 נכתב ע"י roneng: מסתבר שיש גם קרן של iShares בעלת אותו טיקר בדיוק (שכמובן עוקבת אחרי מדד MSCI ACWI) לחץ כדי להרחיב... זה סוג של קרן בסגנון vt נכון? אני לא מתבלבל כן? לפי מה שבדקתי ב holding הם קרובים מאוד
נכתב ע"י roneng: מסתבר שיש גם קרן של iShares בעלת אותו טיקר בדיוק (שכמובן עוקבת אחרי מדד MSCI ACWI) לחץ כדי להרחיב... זה סוג של קרן בסגנון vt נכון? אני לא מתבלבל כן? לפי מה שבדקתי ב holding הם קרובים מאוד
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,415 דירוג 18,709 23/3/20 #12 נכתב ע"י Shaz: זה סוג של קרן בסגנון vt נכון? אני לא מתבלבל כן? לפי מה שבדקתי ב holding הם קרובים מאוד לחץ כדי להרחיב... כן. מדד MSCI ACWI דומה ל FTSE Global ההבדל ש VT בעצם עוקבת אחרי FTSE Global All Cap, שהמקבילה שלו מבית MSCI זה ACWI IMI (בגרסה השניה אין חברות קטנות אלא רק בינוניות וגדולות)
נכתב ע"י Shaz: זה סוג של קרן בסגנון vt נכון? אני לא מתבלבל כן? לפי מה שבדקתי ב holding הם קרובים מאוד לחץ כדי להרחיב... כן. מדד MSCI ACWI דומה ל FTSE Global ההבדל ש VT בעצם עוקבת אחרי FTSE Global All Cap, שהמקבילה שלו מבית MSCI זה ACWI IMI (בגרסה השניה אין חברות קטנות אלא רק בינוניות וגדולות)