• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

TLT האם יש הגיון בשגעון

• פותח הנושא פותח הנושא קפבלנקה
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

קפבלנקה

משתמש בכיר
דירוג
2,139
קרן סל בכותרת.
האם סביר להחזיק 15%-20% מתיק כהגנה ששאר הסחורה מניות בפיזור עולמי?
קרן ממשלתיות ארה"ב מח"מ 17.5 שנים, תשואה פנימית 2.9%. מספיק סחירה.
מה דעתכם?
לא מבקש יעוץ, סיעור מוחות תיאורטי.

כותרות?
מה חדש ב TLT שלא היה ידוע כבר עשרות שנים?

אני מחזיק EDV ו-ZROZ.

אאל"ט, החזקתי אותה בעבר כי היא ברשימה של Schwab. היום אני מחזיק שם את ZROZ שבוודאי ברשימה.

לא ממליץ.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
F השקעה ב-TLT \ VGLT שוק ההון 0
B tlt מול edv שוק ההון 4
S שוקל ברצינות לשנות את התיק שלי לתיק בהשראת חבר הפורום מורכב מ-50% sso 50% ,tlt בחלק האמריקאי שוק ההון 44
N האם יש הגיון בלהעביר כסף לקרן השתלמות עצמאי IRA מעבר לסכום עליו יש הטבה? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 24
N יש הגיון לסגור כסף בקרן כספית לכמה ימים ועד 20 ימים? שוק ההון 12
H האם יש הגיון בהפרשה כעצמאי לקרן פנסיה עבור עקרת בית? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 37
algo.il יש הגיון כלשהו בשילוב גישה של השקעה במדדים ובגישה של מניות דיבידנד? שוק ההון 5
שם משתמש בעייתי פוליסת ביטוח חיים משולב חיסכון - יש הגיון במוצר? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
Fitch מחפש הגיון בלהשקיע בנדל"ן בעידן בו יש מס רכישה ועלויות נלוות נדל"ן 40
Yuval328 הגיון מאחורי עסקה שבוצעה מעל הלימיט שוק ההון 5
abby1994 הגיון פשוט? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 55
unrealx האם יש הגיון בלרכוש דירה ראשונה ולגור בשכירות? צרכנות פיננסית 17
milx לקראת סוף השנה - האם יש הגיון למכור ניירות מופסדים ב-IB ולקנותם שוב? שוק ההון 15
liranviper מגן מס עם LIFO - יש הגיון בלעשות את זה ? שוק ההון 24
A הגיון בניוד כסף מקופת גמל להשקעה לתיק ממוסה? שוק ההון 18

נושאים דומים

Back
למעלה