אני אוהב לקרוא חדשות כלכליות, כרגע אני קורא globes וכלכליסט ,אבל ברור שזה רק כמה חלוקי אבנים בקצה אוקייאנוס, ואני מעוניין לקרוא באופן יום יומי משהו קצת יותר עמוק.
לכן חשבתי על seeking alpha בתור פלטפורמה שאני אולי יקרא בה קצת כל יום, תודה לאל האנגלית שלי מעולה.
אבל אני נכנס לשם ודי מקבל סחרור מכל המידע שיש שם, אם כן אשמח לשמוע קצת מידע על האתר חדשות/מאמרים/מידע הזה.
בעיקרון השאלות שלי הם כאלה:
1. האם כל אחד יכול לפרסם שם מאמרים לגבי חברות ? האם יש איזה סינון לגבי מי יכול לפרסם שם מאמרים על חברות ומי לא ?
2. מי הקים את האתר, מה האג'נדה מאחוריו, וכדומה.
3. איזה דברים אפשר לראות שם ? (חוץ ממאמרים).
4. למה האתר הזה פופולרי ? האם יש לו אלטרנטיבה בכלל ?
5. אם יש מישהו ששואף לפתוח קריירה בנושא מסחר וכדומה, האם זה דרך בשבילו להתקדם בקריירה (לפרסם שם מאמרים ותגובות וכדומה) ? (משהו כמו ה stackoverflaw למתכנתים)
אני מקווה שזה לא מפר כללים, אם כן אני מתנצל מראש.
לכן חשבתי על seeking alpha בתור פלטפורמה שאני אולי יקרא בה קצת כל יום, תודה לאל האנגלית שלי מעולה.
אבל אני נכנס לשם ודי מקבל סחרור מכל המידע שיש שם, אם כן אשמח לשמוע קצת מידע על האתר חדשות/מאמרים/מידע הזה.
בעיקרון השאלות שלי הם כאלה:
1. האם כל אחד יכול לפרסם שם מאמרים לגבי חברות ? האם יש איזה סינון לגבי מי יכול לפרסם שם מאמרים על חברות ומי לא ?
2. מי הקים את האתר, מה האג'נדה מאחוריו, וכדומה.
3. איזה דברים אפשר לראות שם ? (חוץ ממאמרים).
4. למה האתר הזה פופולרי ? האם יש לו אלטרנטיבה בכלל ?
5. אם יש מישהו ששואף לפתוח קריירה בנושא מסחר וכדומה, האם זה דרך בשבילו להתקדם בקריירה (לפרסם שם מאמרים ותגובות וכדומה) ? (משהו כמו ה stackoverflaw למתכנתים)
אני מקווה שזה לא מפר כללים, אם כן אני מתנצל מראש.