• חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

ONE ZERO בנק דיגיטלי חדש עם דמי מנוי חודשיים

• פותח הנושא c881
  • פורסם בתאריך

c881

משתמש בכיר
דירוג
11,685

באמת, זו הבשורה, דמי מנוי חודשי של 50 שח?

אכן מאכזב. חוץ מלנצל את ההזדמנות לעשות מו"מ מחודש עם הבנק הקיים בנוגע להורדת עמלות, עושה רושם שמדובר בפלופ רציני.

• אהבתי
Reactions: HHH

באמת, זו הבשורה, דמי מנוי חודשי של 50 שח?
למשתמש פרטי - שחיטה.
לבעל עסק - זול.

ב20 שנים שאני מחזיק חשבונות בנק, מעולם לא שילמתי שקל על כל הפעולות שרשומות שם, חוץ מהמרות מט"ח אולי. בעצם גם על המרות מט"ח לא כי בטח מדובר על העמלה ולא על מרווחים.
אז לא יודע מה הבשורה הגדולה, לא שציפיתי למשהו באמת.
אולי יהיה מישהו שזה יהיה לו משתלם אבל אני בספק.

IMHO הם מכוונים לפלח שוק מאד מוגדר (וצר?) של הייטקסטים סופר עסוקים שחיים דרך הטלפון 24.7, לא רוצים\צריכים בנק פיזי, ומוכנים לשלם עבור מישהו\משהו שיתעסק ב nitty gritty של הפיננסים שלהם.

בהתחשב בזה שאפשר להתנהל כרגע בבנקים בצורה אפקטיבית בעמלות חודשיות של סביב 10 שקל לחודש נראה שהם יפספסו את רוב השוק.

IMHO הם מכוונים לפלח שוק מאד מוגדר (וצר?) של הייטקסטים סופר עסוקים שחיים דרך הטלפון 24.7, לא רוצים\צריכים בנק פיזי, ומוכנים לשלם עבור מישהו\משהו שיתעסק ב nitty gritty של הפיננסים שלהם
אבל מה היתרון שלהם? מה נחסך ממני?
אני גם ככה עושה הכל באפליקציה

ה - selling point שלהם זה שניהול החשבון יתבצע ע"י AI שיתן המלצות 24.7 לכל מיני אופטימיזציות שאנשים עסוקים לא יהיו ערים להן.
בבנקים ה"רגילים" הלקוח צריך לעקוב ולבדוק וכיו"ב ופה הרעיון שהלקוח רק יאשר כן\לא הצעות שה-AI יעביר.

נראה שדמי המנוי כוללים שני סוגי עמלות שיכולות להיות משמעותיות לחלק מהאנשים:
1. עמלת המרת מטח באשראי. רוב האנשים משלמים בין 1-3 אחוז על זה. למי שקונה הרבה בחו"ל זה יכול להיות משמעותי.

2. עמלת ערבות בנקאית. עולה מאות שקלים בשנה. רלוונטי למי שצריך.

בהתחשב בזה שאפשר להתנהל כרגע בבנקים בצורה אפקטיבית בעמלות חודשיות של סביב 10 שקל לחודש נראה שהם יפספסו את רוב השוק.
בהתחשב בזה שאין בעיה להגיע לחשבון שהוא חינמי לגמרי, כולל כל המתחרים הדיגיטלים שלהם (פפר, טאצ'ר, ירוק), אני די בטוח שהם יפספסו את כל השוק.
בבנקים ה"רגילים" הלקוח צריך לעקוב ולבדוק וכיו"ב ופה הרעיון שהלקוח רק יאשר כן\לא הצעות שה-AI יעביר.
כלומר בערך מה שפפר עושים בחינם?

1. עמלת המרת מטח באשראי. רוב האנשים משלמים בין 1-3 אחוז על זה. למי שקונה הרבה בחו"ל זה יכול להיות משמעותי.
אין בעיה להוציא כרטיס עם 1%. בשביל שזה יגיע ל600 ש"ח בשנה אתה צריך הוצאות שנתיות של 60 אש"ח בכרטיסי אשראי בחו"ל.
לא נראה לי שזה משהו כלכך נפוץ.
2. עמלת ערבות בנקאית. עולה מאות שקלים בשנה. רלוונטי למי שצריך.
כמה זה "מאות שקלים"?
לא חושב שזה עובר את ה600 ש"ח בשנה (שזאת העלות של הבנק החדש). וגם אם כן, זאת נישה מאוד מאוד ספציפית.

אין בעיה להוציא כרטיס עם 1%. בשביל שזה יגיע ל600 ש"ח בשנה אתה צריך הוצאות שנתיות של 60 אש"ח בכרטיסי אשראי בחו"ל.
לא נראה לי שזה משהו כלכך נפוץ.

כמה זה "מאות שקלים"?
לא חושב שזה עובר את ה600 ש"ח בשנה (שזאת העלות של הבנק החדש). וגם אם כן, זאת נישה מאוד מאוד ספציפית.

יצא לי לשלם 400 ומשהו בשביל ערבות בנקאית לא גדולה במיוחד.

מסכים שסך הכל זה ממש לא מציאה גדולה, במיוחד למי שטרח לעשות אופטימיזציה להוצאות הבנקאיות שלו.

לא נראה לי הגיוני. ההוצאות שלהם אמורות להיות נמוכות בהרבה מבנקים רגילים לאור העובדה שהבנק דיגיטלי ולא בנוי על כוח אדם אנושי. כך, העמלות היו צריכות להיות נמוכות מבנקים רגילים. אם הם ינסו לגבות מנוי חודשי - לא יהיו שם הרבה לקוחות.

הם מעולם לא דיברו על שירות ללא עמלות. משום מה אנשים ציפו שהם יביאו איזו בשורה בנושא. בסופו של דבר חוץ מהעטיפה היפה זה בנק לכל דבר, פשוט במקום סניפים ברחבי הארץ שמקבלים לקוחות, יהיו לו בנקאים רק בסניפים טלפוניים.

פשוט במקום סניפים ברחבי הארץ שמקבלים לקוחות, יהיו לו בנקאים רק בסניפים טלפוניים.

.. מה שאמור לחסוך להם הון עתק בעלויות נדלן ולאפשר מודל רזה הרבה יותר, וזול הרבה יותר, מבנק רגיל.
עם כל הכבוד אני לא אשלם חמישים שקלים בחודש על לולאת while שתגיד שהחשבון מים עדיין לא ירד או איזו שטות כזאת.

יצא לי לשלם 400 ומשהו בשביל ערבות בנקאית לא גדולה במיוחד.
השאלה אם יצא לך מתישהו לשלם מעל 600 ש"ח בשנה על ערבות בנקאית?
ואגב, שים לב שהם הגבילו את גובה הערבות שהם נותנים בחינם ב30 אש"ח בשנה. כלומר על ערבות גדולה בכל מקרה תצטרך לשלם עמלה.
לא נראה לי הגיוני.
לא נראה לאף אחד הגיוני, חוץ למנהלי הבנק כנראה...
ההוצאות שלהם אמורות להיות נמוכות בהרבה מבנקים רגילים לאור העובדה שהבנק דיגיטלי ולא בנוי על כוח אדם אנושי. כך, העמלות היו צריכות להיות נמוכות מבנקים רגילים.
ההוצאות שלהם אולי נמוכות, אבל גם ההכנסות.
רוב ההכנסות של הבנקים המסורתיים הם לא מעמלות אלא מדברים אחרים. אלו הכנסות שיקח לבנק חדש הרבה זמן להגיע אליהם (אם יצליח בכלל).
אם הם ינסו לגבות מנוי חודשי - לא יהיו שם הרבה לקוחות.
כן, זאת גם דעתי.
כלומר מילא אם היו גובים מנוי חודשי במחיר סביר, אבל מי ישלם להם 600 ש"ח בשנה??
הם מעולם לא דיברו על שירות ללא עמלות. משום מה אנשים ציפו שהם יביאו איזו בשורה בנושא. בסופו של דבר חוץ מהעטיפה היפה זה בנק לכל דבר, פשוט במקום סניפים ברחבי הארץ שמקבלים לקוחות, יהיו לו בנקאים רק בסניפים טלפוניים.
ציפו שזה יהיה בחינם כי עד היום כל הבנקים (כלומר "סניפים" או "מסלולים") שעבדו בשיטה הדיגיטלית המלאה (נטולת סניפים פיסיים) היו בחינם.
זה כולל דברים מהעבר כמו לאומי טוטאל דיגיטל ומה שהיה לפועלים, וזה כולל גם דברים שקיימים היום כמו פפר, טאצ'ר וירוק.

לפתוח בנק חדש שנותן לך את אותו סוג שרות כמו מסלולים חינמיים, ולקחת עליו 600 ש"ח בשנה זה פשוט חוסר הבנה בסיסי של השוק.

לפתוח בנק חדש שנותן לך את אותו סוג שרות כמו מסלולים חינמיים, ולקחת עליו 600 ש"ח בשנה זה פשוט חוסר הבנה בסיסי של השוק.
נכון, זה יהיה פלופ רציני.

מה שאמור לחסוך להם הון עתק בעלויות נדלן ולאפשר מודל רזה הרבה יותר, וזול הרבה יותר, מבנק רגיל.
לא יודע כמה מרכיב הנדל"ן מהווה מתוך ההוצאות של בנק. אני מעריך שהשכר מהווה אחוז גבוה יותר, וגם מערכות המחשוב הן עסק יקר - במיוחד הקמתן מאפס.
תוסיף לזה עלות פרסום ושיווק, ואת העובדה שבלי כסף יהיה להם יקר יחסית לתת אשראי ללקוחות, ומזה ברור שהעלויות שלהם יגולגלו על הצרכנים.
עם כל הכבוד אני לא אשלם חמישים שקלים בחודש על לולאת while שתגיד שהחשבון מים עדיין לא ירד או איזו שטות כזאת
גם אני לא.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
ט מסחר דרך בנק one zero (ללא עמלת המרת מטח ו-10 פעולות חינם בחודש) שוק ההון 6
OiNK מסחר עצמאי באמצעות המערכת של ONE ZERO (הבנק הדיגיטלי) ברוקרים ופלטפורמות מסחר 15
D וואן זירו one zero בעת הנוכחית צרכנות פיננסית 1
I Three apartments in the building, add another one on top נדל"ן 5
EnsilZah So how do you transfer a million dollars from an Israeli broker to an American one? צרכנות פיננסית 19
adams קרן ONE אוף טופיק 6
F דעות לגבי השקעה ב-All in one ETF שוק ההון 2
M מה ההבדל בין ytd לבין one year return? שוק ההון 10
F קרנות נאמנות בחו"ל - All in one שוק ההון 25
Y מערכת TRADE ONE צרכנות פיננסית 40
B העברת דולרים לחול דרך בנק zero צרכנות פיננסית 27
A zero-comission trading רלוונטי גם לאזרחים ישראלים? שוק ההון 25
ה אשמח לקבל המלצות איך להעביר כסף משכירות באנגליה (חברת ניהול) לחשבון בנק בארץ, תודה! פוסטים מאיכות נמוכה 0
ישראלי מצוי זכאות לבנקאות אישית בנק יהב צרכנות פיננסית 9
O שני חשבונות עו"ש - מה עדיף, שניהם באותו בנק או כל אחד בבנק אחר? צרכנות פיננסית 12
ב הטבות בנק ישראל/בנקים אחרים ללוקחי משכנתא נדל"ן 0
G פתיחת חשבון בנק בארה"ב ללא נוכחות שם צרכנות פיננסית 5
ע IB לעומת "סתם" בנק בחו"ל שוק ההון 48
S מעמד חשבון בנק ישראלי למי שהינו תושב מס בישראל ובמדינה אחרת במקביל מיסים 11
ס השוואת פתיחת חשבון בנק בקפריסין מול אנגליה צרכנות פיננסית 2
ד משמעות השדות כשעושים העברה מחשבון בנק בישראל ל IBKR פוסטים מאיכות נמוכה 11
S אלטרנטיבה אגחית לקרן כספית המבטיחה תשואה ריאלית ולא תשואה שקרובה לריבית בנק ישראל? שוק ההון 33
S החל מאיזה גודל תיק השקעות בנק הפועלים נותן תנאים דומים לבתי השקעות ? צרכנות פיננסית 36
G האם יש דרך להפקיד צ'ק ישראלי (התקבל מקופת גמל, כמה אלפים בודדים) לחשבון בנק בבריטניה (NatWest)? צרכנות פיננסית 2
י כספית דולרית - בנק או בית השקעות? שוק ההון 3
B בנק + כרטיס אשראי עם פורטל ופירוט באנגלית צרכנות פיננסית 1
S חשבון בנק + שני כרטיסי אשראי ללא עמלות? צרכנות פיננסית 1
מ חשבון בנק בחול לא charles schwab ו ib פוסטים מאיכות נמוכה 14
Z ריצה אל בנק על קרן השתלמות. ריאלי ? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 17
R בנק\בית השקעות שוק ההון 6
א בנק בחו"ל פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 17
M חשבון בנק באירופה עם IB? שוק ההון 6
P העברות בנק מיידיות בארץ (לא זה"ב) - מה קורה עם זה צרכנות פיננסית 7
Y העברה לIB מאתר בנק מזרחי - לא נותנים למלא שם מוטב באנגלית? שוק ההון 10
א חישוב תשואה יומית של בנק לאומי לא נכון שוק ההון 0
M בנק דיסקונט לא מקבל העברות קריפטו מחלפנים מאושרים של כסף שעבר בBittrex? פוסטים מאיכות נמוכה 3
Y חישוב IBAN של בנק ישראלי (העברה מIB) פוסטים מאיכות נמוכה 2
ד איך משקיעים במניות ישראליות ללא בנק או בית השקעות ישראלי שוק ההון 11
identitybridge הפקדת מזומן לחשבון בנק צרכנות פיננסית 2
F פיצול חשבון בנק לאשה סיעודית - תכנון פיננסי צרכנות פיננסית 19
צ חשבון בנק משותף - זוג לקראת חתונה צרכנות פיננסית 7
N מעבר בנק - איך מתבצעת בפועל קבלת ההטבות/התמקחות? צרכנות פיננסית 2
B סיכון לקרן סל מטעם בנק שיכול ליפול שוק ההון 6
yossik חשבון בנק ישראלי/אמריקאי צרכנות פיננסית 10
T משלוח כרטיס בנק לחו"ל צרכנות פיננסית 3
E העברת תיק דרך בנק שוק ההון 4
M טעות בהזנת נתוני פיקדון בנק - בוננזה או טעות נוראית? צרכנות פיננסית 12
fizban קרן השתלמות IRA - עם איזה בנק אתם עובדים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 15
א פתיחת חשבון בנק באוסטריה צרכנות פיננסית 9
א המרה של שקלים לדולרים - אזרח ישראלי + אמריקאי עם חשבון בנק בישראל ובארה״ב שוק ההון 2

נושאים דומים

Back
למעלה