stamEhad
משתמש רגיל
- דירוג
- 291
דיברתי היום עם נציגה מ BloxTax לגבי מיסוי קריפטו. מעניין אותי האם מישהו התנסה ויוכל לשתף חוות דעת?
אספר על ההתרשמות שלי מהם.
רציתי להבין מה השירותים שהם נותנים ,כמה הם נשמעים מקצועיים ומה טווחי המחירים.
למיטב הבנתי הם נותנים 2 סוגי שירותים:
1. גישה באופן פרטני למערכת שלהם לשם הפקת דו"ח שנתי. לטענתם אפשר בקלות למשוך נתונים למשל מbinance/bit2c וכו', להעלות למערכת וזה עושה את החישובים לבד ופולט דו"ח.
לינק לטבלת מחירים כאן. עד 50 פעולות 350 שח, עד 300 פעולות 900 שח
2. שירותים של ייעוץ מס והגשת דוחות מס עם רו"ח שכביכול מבין בעולם של הקריפטו אבל לא רק. לא שאלתי על טווחי מחיר
לגבי כמה הם מקצועיים, לא התרשמתי במיוחד מהנציגה למרות שכן היתה נחמדה ואינפורמטיבית יחסית. המיילים הגנריים ששלחה (לקריאת חומרים ולהרשמה למערכת) וההתרשמות מהאתר לא כאלו טובים, מרגיש קצת "שכונתיים"
אני מעוניין בעיקר בהפקת דוח בעצמי דרך המערכת שלהם. האם מישהו התנסה?
אספר על ההתרשמות שלי מהם.
רציתי להבין מה השירותים שהם נותנים ,כמה הם נשמעים מקצועיים ומה טווחי המחירים.
למיטב הבנתי הם נותנים 2 סוגי שירותים:
1. גישה באופן פרטני למערכת שלהם לשם הפקת דו"ח שנתי. לטענתם אפשר בקלות למשוך נתונים למשל מbinance/bit2c וכו', להעלות למערכת וזה עושה את החישובים לבד ופולט דו"ח.
לינק לטבלת מחירים כאן. עד 50 פעולות 350 שח, עד 300 פעולות 900 שח
2. שירותים של ייעוץ מס והגשת דוחות מס עם רו"ח שכביכול מבין בעולם של הקריפטו אבל לא רק. לא שאלתי על טווחי מחיר
לגבי כמה הם מקצועיים, לא התרשמתי במיוחד מהנציגה למרות שכן היתה נחמדה ואינפורמטיבית יחסית. המיילים הגנריים ששלחה (לקריאת חומרים ולהרשמה למערכת) וההתרשמות מהאתר לא כאלו טובים, מרגיש קצת "שכונתיים"
אני מעוניין בעיקר בהפקת דוח בעצמי דרך המערכת שלהם. האם מישהו התנסה?