• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

Apple ID מכשירי אפל - עזרה

• פותח הנושא פותח הנושא See Sharp
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

See Sharp

משתמש רגיל
דירוג
41
אז לאחרונה עברתי לאייפון .
יש לי 2 טלפונים אחד של העבודה ואחד פרטי -
1. האם ניתן לשייך לאותו id שני מספרי טלפון שונים ?

2. הבנתי שניתן לצרף קרובי משפחה עם apple watch לאייפון שלי - איך זה מתבצע טכנית ? כמה מכשירי אפל ווטש ניתן לחבר לאייפון אחד ? והאם זה ישפיע על האחסון במכשיר ?

3. ב- apple id ישנה כתובת אי מייל- איזו חשיבות יש לה ? בהנחה ואני רוצה להכנס לחשבון ולשנות את כתובת המייל איך זה ישפיע ? האם זה ישפיע על הקבצים המאוכסנים במכשיר באיזשהו אופן ?
4. לגבי אפליקציית האיתור שקיימת במכשיר - האם יש באפשרותי לאתר בעלי מכשירי אפל (של אנשים זרים) בסביבתי ? כי ניסיתי וזה לא הציג אותם.

1. כן. כמה מכשירים שאתה רוצה. אבל שים לב שהטלפון של העבודה יסונכרן עם הפרטי שלך וההיפך, לא הייתי ממליץ על זה. לא עדיף להפריד ?

2. רק גארמין. ;)

3. זה ה ID שלך. דיי חשוב. ישתנה לך שם ה ID. לא אמור להשפיע.

4. לא אפשרי. אבל אם אתה רוצה לראות איפה הילדים נמצאים למשל, אפשר לצייד אותם ב AirTag.

ן. כמה מכשירים שאתה רוצה.
תודה. אם אני רוצה לצרף בני משפחה שיש ברשותם apple watch ללא סלולר , לאייפון שלי כך שאוכל להפעיל את פונקציית האיתור האם זה אפשרי ? כי משיטוט בגוגל הבנתי שחייב שלבן המשפחה אותו מצרפים יהיה apple watch with cellular .

נושאים דומים

Back
למעלה