- דירוג
- 207
אז ככה, עברתי לאיטליה.
בישראל הסבלנות שלי להבין לגמרי וגם לזכור מה שהבנתי לא היתה גבוהה מעולם, אז הפתרון שלי כדי לא להפסיד כסף חינם היה לקנות בבנק מדד msci world עם כל הכסף שלי חוץ מקצת בעו״ש ופנסיות למיניהם. הכי פשוט שקיים. לא רוצה לסבך כי אז זה לא יקרה בכלל. אני יודע שאפשר לעשות דברים חכמים יותר, אבל זה לא יקרה.
כל פעם שהייתי חוסך 100 אלף שקל הייתי מוסיף ל״תיק״.
את הmsci world הזה אהבתי כי הוא מגוון ולא מסוכן, ובחרתי אחד ספציפי שהסולידית המליצה עליו בבלוג שהעמלות עליו היו הכי נמוכות. השקעתי ככה כ6 שנים והרווחתי הרבה מאוד כסף.
לקראת המעבר לאיטליה מכרתי את התיק, עכשיו מעביר את הכסף לאיטליה, ביורו, ורוצה לעשות את אותה ההשקעה בערך שוב כאן.
אני לא יודע או זוכר מה אני צריך לבדוק, אני לא רוצה לפספס דברים. נשמע שאין פה דמי אחזקה דמי ניהול וכלמני דברים כאלה, רק על הקניה לוקחים סכום:
נשמע לי שמהבחינה הזאת זה בסדר לי, אני אקנה כמה פעמים בודדות מאוד בשנה אז זה לא איזה סכום משמעותי.
עכשיו איך אני בוחר את הנייר עצמו? יש כלכך הרבה ניירות שיש בשם שלהם msci world, כתוב שמה כל מני מספרים ואני לא יודע על איזה מהם להסתכל.. אשמח לכיוון. לדוגמה:
בישראל הסבלנות שלי להבין לגמרי וגם לזכור מה שהבנתי לא היתה גבוהה מעולם, אז הפתרון שלי כדי לא להפסיד כסף חינם היה לקנות בבנק מדד msci world עם כל הכסף שלי חוץ מקצת בעו״ש ופנסיות למיניהם. הכי פשוט שקיים. לא רוצה לסבך כי אז זה לא יקרה בכלל. אני יודע שאפשר לעשות דברים חכמים יותר, אבל זה לא יקרה.
כל פעם שהייתי חוסך 100 אלף שקל הייתי מוסיף ל״תיק״.
את הmsci world הזה אהבתי כי הוא מגוון ולא מסוכן, ובחרתי אחד ספציפי שהסולידית המליצה עליו בבלוג שהעמלות עליו היו הכי נמוכות. השקעתי ככה כ6 שנים והרווחתי הרבה מאוד כסף.
לקראת המעבר לאיטליה מכרתי את התיק, עכשיו מעביר את הכסף לאיטליה, ביורו, ורוצה לעשות את אותה ההשקעה בערך שוב כאן.
אני לא יודע או זוכר מה אני צריך לבדוק, אני לא רוצה לפספס דברים. נשמע שאין פה דמי אחזקה דמי ניהול וכלמני דברים כאלה, רק על הקניה לוקחים סכום:
קוד:
regarding your request we inform you that at the moment your
account no. xxxxxxx provides commissions of 19.00 euros per execution
on European markets and 12.95 USD for the American market.
We would like to point out that it is possible to access a commission range
subsidized based on the commission amount generated in the month (le
commissions are lowered to 9.95 EUR per executed if they are
generate 100 euros in commissions in the previous calendar month) or for
total asset (liquidity + investments: if the equivalent value at
end of the month exceeds 500,000 euros, are applied by default
commissions at EUR 9.95 per execution).
For further details we invite you to read the
following links:
Commission ranges for commissions generated:
https://help.finecobank.com/it/portafoglio/reportistica.html#commissioni-nuove
Fee ranges per total asset:
https://help.finecobank.com/it/portafoglio/reportistica.html#commissioni-apex-nuove
Finally, we would like to point out that Fineco does not claim any costs for the
holding of securities in the portfolio.
Thank you for choosing Fineco.
עכשיו איך אני בוחר את הנייר עצמו? יש כלכך הרבה ניירות שיש בשם שלהם msci world, כתוב שמה כל מני מספרים ואני לא יודע על איזה מהם להסתכל.. אשמח לכיוון. לדוגמה:
נערך לאחרונה ב: