היי,
חיפשתי די הרבה ולא מצאתי תשובה ברורה:
ברשותי ביטוח בריאות פרטי משנת 2018 (אם זה משנה,בחברת הראל).
כיוון שמדובר בביטוח אחרי הרפורמה של 2016,הוא מתחדש כל שנתיים.
הבנתי שבסוף 2023 הייתה רפורמה מסיבית,ובין היתר הפיזיותרפיה יצאה מהפוליסה האמבולטורית וניתנת עכשיו בפוליסות החדשות רק במקרה של מחלה קשה.
האם בחידוש הבא של הפוליסה שלי,חברת הביטוח יכולה להמיר אותה לפורמט של אחרי הרפורמה ולהוריד לצורך העניין את כיסוי הפיזיותרפיה מהפוליסה האמבולטורית שלי?
אציין ש:
1. החידוש האחרון היה ב2024 ובמסגרתו לא נעשה כל שינוי, החידוש הבא יהיה ב2026
2. במסגרת אחד החידושים כן שינו לי כיסוי קיים (במקרה המדובר,כתב שרות רפואה משלימה שהיה לי כחלק מהפוליסה - תבעתי ייעוץ דיאטטי לא בהסדר כמה פעמים וקיבלתי החזר,ובחידוש הבא לאחק התביעות,החליפו לי לכיסוי המכסה ייעוצי הסדר בלבד). כך שלצערי יש לי כבר תקדים שלילי לעניין - האם זה נכון רק לכתבי שירות?
אשמח להפניה למקור רלוונטי (חוק/חוזר הפיקוח על הביטוח וכו)
תודה!
חיפשתי די הרבה ולא מצאתי תשובה ברורה:
ברשותי ביטוח בריאות פרטי משנת 2018 (אם זה משנה,בחברת הראל).
כיוון שמדובר בביטוח אחרי הרפורמה של 2016,הוא מתחדש כל שנתיים.
הבנתי שבסוף 2023 הייתה רפורמה מסיבית,ובין היתר הפיזיותרפיה יצאה מהפוליסה האמבולטורית וניתנת עכשיו בפוליסות החדשות רק במקרה של מחלה קשה.
האם בחידוש הבא של הפוליסה שלי,חברת הביטוח יכולה להמיר אותה לפורמט של אחרי הרפורמה ולהוריד לצורך העניין את כיסוי הפיזיותרפיה מהפוליסה האמבולטורית שלי?
אציין ש:
1. החידוש האחרון היה ב2024 ובמסגרתו לא נעשה כל שינוי, החידוש הבא יהיה ב2026
2. במסגרת אחד החידושים כן שינו לי כיסוי קיים (במקרה המדובר,כתב שרות רפואה משלימה שהיה לי כחלק מהפוליסה - תבעתי ייעוץ דיאטטי לא בהסדר כמה פעמים וקיבלתי החזר,ובחידוש הבא לאחק התביעות,החליפו לי לכיסוי המכסה ייעוצי הסדר בלבד). כך שלצערי יש לי כבר תקדים שלילי לעניין - האם זה נכון רק לכתבי שירות?
אשמח להפניה למקור רלוונטי (חוק/חוזר הפיקוח על הביטוח וכו)
תודה!