אני התלבטתי מאוד לגבי זה ואומנם עוד לא סיימתי תואר ראשון אבל אני מסתכל שנייה לאן אני רוצה להגיע, בעבר חשבתי שאני לא הבחור הכי טכני/תאורטי/מקצועי שיש (כי אני לא מצטיין דיקן ואני נתקלתי בהמון אנשים יותר חכמים, ציונים יותר גבוהים, תפיסה מתמטית יותר טובה וכו)
יש משהו אחד שנורא נורא אהבתי בתואר וזה לתכנת (במקום 2) וסטטיסטיקה במקום ה-1.
חשבתי אולי ללכת לעולמות הAI אבל יש שם תחרות מטורפת, באמת בגלל הזיקה לסטטיסטיקה חשבתי ללכת לשם, כי אני אומנם לא נגעתי הרבה בAI אבל מאוד אהבתי במעט שיצא לי להתעסק קצת עם זה בפרוייקטים קטנים עם עצמי.
יש לי ממוצע 84 ואני אולי אצליח להביא ל85 אבל לא יודע אם אצליח להגיע ל86.
אני מבין שהטכניון ותל אביב מבקשות 86 ו87 בהתאמה,
שאר המוסדות ביו 80-85.
יש טעם ללכת ולנסות להתקבל לטכניון או לתל אביב עם ממוצע שהוא לא 86/87, יש דרך לעקוף את הדרישה הזאת? במיוחד שכנראה לAI יש ביקוש גבוה להתקבל ? בנוסף האם רייכמן יקבלו אותי עם ממוצע 84 והאם מישהו מכיר מה הדרישה שם?
תואר שני בסטטיסטיקה יאפשר לי להגיע לעולמות האלה? אולי אני אהנה ממנו בלי קשר?
המטרה של התואר שני היא חצי לגשש לעולם המחקר כי אני כבר פחות רוצה להסתפק בתכנות ולהתקדם באופן הזה. הסיבה השנייה היא לעצמי .
חשבתי על שילוב של עבודה ותואר שני.
ראיתי שמאפשרים ברייכמן לעשות תואר שני , מישהו יודע אם התואר מתקבל בתעשייה בכבוד רב או שמא יש הרמת גבה ? בתואר ראשון אני יודע שיש חשיבות למוסד לכל מיני אנשים וגם הידע שמוקנה שונה בין מוסד למוסד.
אופציה אחרת אם מישהו מכיר אולי ללמוד בחו״ל?
האופציות האחרות שלי זה לעשות תארים אחרים אולי במדעי הקוח ודברים אחרים שיעשירו אותי גם אבל זה באמת פחות קשור למה שאני עוסק בו.
יש משהו אחד שנורא נורא אהבתי בתואר וזה לתכנת (במקום 2) וסטטיסטיקה במקום ה-1.
חשבתי אולי ללכת לעולמות הAI אבל יש שם תחרות מטורפת, באמת בגלל הזיקה לסטטיסטיקה חשבתי ללכת לשם, כי אני אומנם לא נגעתי הרבה בAI אבל מאוד אהבתי במעט שיצא לי להתעסק קצת עם זה בפרוייקטים קטנים עם עצמי.
יש לי ממוצע 84 ואני אולי אצליח להביא ל85 אבל לא יודע אם אצליח להגיע ל86.
אני מבין שהטכניון ותל אביב מבקשות 86 ו87 בהתאמה,
שאר המוסדות ביו 80-85.
יש טעם ללכת ולנסות להתקבל לטכניון או לתל אביב עם ממוצע שהוא לא 86/87, יש דרך לעקוף את הדרישה הזאת? במיוחד שכנראה לAI יש ביקוש גבוה להתקבל ? בנוסף האם רייכמן יקבלו אותי עם ממוצע 84 והאם מישהו מכיר מה הדרישה שם?
תואר שני בסטטיסטיקה יאפשר לי להגיע לעולמות האלה? אולי אני אהנה ממנו בלי קשר?
המטרה של התואר שני היא חצי לגשש לעולם המחקר כי אני כבר פחות רוצה להסתפק בתכנות ולהתקדם באופן הזה. הסיבה השנייה היא לעצמי .
חשבתי על שילוב של עבודה ותואר שני.
ראיתי שמאפשרים ברייכמן לעשות תואר שני , מישהו יודע אם התואר מתקבל בתעשייה בכבוד רב או שמא יש הרמת גבה ? בתואר ראשון אני יודע שיש חשיבות למוסד לכל מיני אנשים וגם הידע שמוקנה שונה בין מוסד למוסד.
אופציה אחרת אם מישהו מכיר אולי ללמוד בחו״ל?
האופציות האחרות שלי זה לעשות תארים אחרים אולי במדעי הקוח ודברים אחרים שיעשירו אותי גם אבל זה באמת פחות קשור למה שאני עוסק בו.