• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
  • חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

תהליך מעבר לגלובלנט קה״ש IRA

• פותח הנושא פותח הנושא דו דו
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

דו דו

משתמש רשום
דירוג
4
הי,
החלטתי להעביר את הקה״ש שלי לגלובלנט בניהול אישי.
ההצטרפות (טפסים) היתה יחסית מהירה וגם הניוד בוצע כבר על פי הקה״ש הקודמת.
הבעיה שאני עדיין ממתין לפתיחת חשבון מסחר בבנק שהם עושים ובינתיים אין שום אינדיקציה על הכספים שהועברו אליהם.
קצת מלחיץ השלב ביניים הזה ורציתי לשאול אם מישהו/י עבר את הניוד לאחרונה ויכול לשתף כמה זמן לקח השלב של פתיחת החשבון מסחר והאם יש התאמה מלאה בין הניוד שדווח על ידי הקה״ש הקודמת והכספים שהועברו לחשבון?

נניח (יודע שאני קצת פרנואיד) ויש בעיה כלשהי בתהליך וחלק/כל הכספים לא משוייכים. מי הגוף שיכול לעזור לאזרח הקטן?

תודה.

@דו דו תודה על שיתוף המידע. אין לי תשובה לשאלתך היות והתחיל שלי עוד לא התחיל.
תוכל בבקשה לציין מה גובה דמי הניהול?

עשיתי ניוד לפני 4 חודשים. הוא בוצע תוך 3 שבועות ונוספה לי אפשרות לראות את החשבון החדש כשאני מתחבר לבנק. במקרה שלי היה לי כבר חשבון פרטי בבנק שבחרתי, אז אולי זה לקח מהר יותר.

אני גם בתהליך, התחיל באמצע יוני, חלק מהקרנות עברו בפועל לגלובל נט בימים האחרונים וחלק עוד לא. לגבי הברוקר, חתמתי על מסמכים רק בימים האחרונים ונאמר לי שייקח כמה ימים לקבל גישה לחשבון המסחר.
אני מניח שהקרנות הפעילות יעברו גם בשבועיים הקרובים ואז התהליך יושלם.

אם אני אופטימי, סה"כ צפי לחודשיים לכל התהליך, כאשר הזמן מחוץ לשוק לכל קרן הוא שבועיים לכל היותר.

צוואר הבקבוק הוא הברוקר, אם טרם חתמת על טפסי פתיחת חשבון מסחר והקרנות כבר עברו - הכסף מחוץ לשוק. במקרה כזה הייתי יוצר קשר ומנסה ללחוץ בנימוס על הגורם שאחראי על המעבר שלך שיעביר את הבקשה הלאה.

לחלופין אני הייתי פשוט מתאזר בסבלנות, יש קבוצת רכישה גדולה שכולם בה עוברים בחודש האחרון ובימים אלו לגלובל נט ולבנק מזרחי כברוקר. היות והתהליך הוא די ידני, זה לוקח זמן.

אני אישית מתאזר בסבלנות. בטווח הארוך אפילו כמה שבועות מחוץ לשוק הם לא משמעותיים בתמונה הגדולה ומנגד המעבר ל IRA דווקא מאוד משמעותי ושווה את ההפסד הזמני.

נערך לאחרונה ב:
אני הייתי צריך להזדהות אצל הברוקר כדי לפתוח חשבון, לא חושב שגלובלנט יכולים לפתוח חשבון עבורך.

@דו דו תודה על שיתוף המידע. אין לי תשובה לשאלתך היות והתחיל שלי עוד לא התחיל.
תוכל בבקשה לציין מה גובה דמי הניהול?
אצלי דמי הניהול יהיו 0.25% אבל לא יודע אם זה יכול לעזור לך כי תלוי איך מצטרפים אליהם, מתי ומה גובה הצבירה.
אם אני אופטימי, סה"כ צפי לחודשיים לכל התהליך, כאשר הזמן מחוץ לשוק לכל קרן הוא שבועיים לכל היותר.
אני חושב שזה לקח למי שמנייד - אם יש כמה קרנות אז להעביר אותן בהדרגה כי הקמת החשבון לוקחת כמה שבועות (בתקווה. עוד לא הסתיים אצלי) ובזמן הזה הכסף סתם שוכב אצלם איפשהו.

אני הייתי צריך להזדהות אצל הברוקר כדי לפתוח חשבון, לא חושב שגלובלנט יכולים לפתוח חשבון עבורך.
זה בדיוק השלב שאני מחכה לו. את החשבון הם פותחים ומבקשים הרשאות פעולה בחשבון ללקוח וזה דורש זיהוי לקוח עי הברוקר. משום מה הם שלחו בקשה לפתיחת חשבון לפני כמה שבועות והברוקר עוד לא עשה זאת.

נניח (יודע שאני קצת פרנואיד) ויש בעיה כלשהי בתהליך וחלק/כל הכספים לא משוייכים. מי הגוף שיכול לעזור לאזרח הקטן?
בעיות בשלב הזה בהחלט עלולות לצוץ.

הכתובת היא שירות הלקוחות של גלובלנט:

sherut@gngemel.co.il

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
R מעבר לארה"ב עם ויזת L (עם תהליך מיידי של גרין קארד לאחר ההגעה)- מה עושים עם הפנסיה וקרנות ההשתלמות? מיסים 0
ס תאור תהליך העברת ני״ע מבנק הפועלים ל- IBKR, כולל המרת נייר דואלי לבורסה בחו״ל ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
ד תהליך פינוי בינוי נדל"ן 3
ח מכירת דירה תוך כדי תהליך רישום בית משותף - בעיה? נדל"ן 6
M תהליך סגירת חשבון בIB ומעבר לבית השקעות ישראלי ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
T איך עובד תהליך רכישת דירה? נדל"ן 1
deussex תהליך חיפוש דיירים וחתימה על חוזה - לבד או דרך סוכן נדל"ן + עו"ד נדל"ן 27
C התלבטות בין בנק לבית השקעות באמצע תהליך ניוד צרכנות פיננסית 12
Y תיאור תהליך העברת ני"ע מבית השקעות בישראל --> בנק בישראל --> IB (2022) ברוקרים ופלטפורמות מסחר 50
ש איך מתחילים תהליך תמ"א/פינוי בינוי? נדל"ן 0
B התחלת תהליך במשכנתא "דיגיטלית" פוגע במו"מ לעומת פגישות בסניף? נדל"ן 7
L שאלה לגבי תהליך אישור תמ"א 38/פינוי-בינוי נדל"ן 4
P תהליך קבלה לחברות מלאה בקיבוץ מבוקש נדל"ן 30
M איך מתחילים תהליך חיפוש עבודה לטובת רילוקיישן בהייטק? אוף טופיק 7
M התחלת תהליך שוק ההון 6
A איך מתבצע תהליך מחיקת נייר ערך מבורסה? שוק ההון 11
Y איפה מומלץ לקנות זהב או כסף פיזי לאחסון? מה עלות תהליך הקניה? שוק ההון 6
E עצות וטיפים להוזלת תהליך המרות המט"ח שוק ההון 2
wa11a האם מישהו עשה ויכול לשתף על תהליך העברת ני"ע ממיטב דש ל IB ? שוק ההון 4
ש עזרה בהבנה של תהליך ההקמה של קרנות, קרנות ריט באופן כללי ושל "מגוריט" בפרט. שוק ההון 54
liranviper תיק השקעות זמני במהלך תהליך למידה שוק ההון 25
L מעבר דירה בעקבות ריב שכנים נדל"ן 2
O מעבר ברוקר שוק ההון 0
H מעבר לבית השקעות זר שוק ההון 12
חובב_פנסיה2022 מישהו הצליח להאריך את תקופת הפטור מדמי ניהול באקסלנס טרייד מעבר לשנתיים? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 5
M מעבר לעריכת דין מראיית חשבון התפתחות אישית 8
I קניית ארון בעת מעבר דירה צרכנות פיננסית 2
A מעבר ללא מס בין מסלולים בקופת גמל להשקעה שוק ההון 1
G משיכת קרן פנסיה בעקבות מעבר לחו״ל פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
Q מעבר ל-IB ממייטב או אקסלנס ללא בנק בדרך שוק ההון 1
ETF Shark מעבר לבאר שבע: האם לבחור בסאבלט לסמסטר א'? נדל"ן 16
I מעבר לדירה - קניית מוצרים בזול צרכנות פיננסית 6
T מעבר מibi ל ib העולמית עם קרן שקלית שוק ההון 3
I מעבר בנק לפני כיסוי מלא של הלוואת הטבה פוסטים מאיכות נמוכה 0
E מעבר מתוכנן לחו"ל שוק ההון 4
F מכירת RSU שהבשילו בישראל לאחר מעבר לארה"ב מיסים 0
N המשך התנהלות בקרן פנסיה לאחר מעבר לחו"ל + ניוד מיסים 1
H מעבר פנסיה לא פעילה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
ארגמן מעבר מבית השקעות לבנק ושבירת המיתוס ברוקרים ופלטפורמות מסחר 21
H מבקשת עזרה ועצות לגבי מעבר קופות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
D מעבר מאינטרקטיב ישראל לIBKR ברוקרים ופלטפורמות מסחר 16
Z מעבר לעבודה מחו"ל תמורת קבלות מיסים 39
A מעבר כספים לIB ושימוש כללי בIB (העולמי) שוק ההון 14
M מעבר לקרן פנסיה משלימה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 56
משה Barista fire - מעבר למשרה חלקית במקביל למשיכה מתיק ההשקעות פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 20
flower שינוי בביטוחי הבריאות - מעבר אוט' מביטוח ניתוחים "השקל הראשון" ל"משלים שב"ן" צרכנות פיננסית 27
ש הגדלת הפרשת חלק עובד לקרן השתלמות מעבר ל-2.5% פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
K האם שוק המניות לא יכול להיות מימוש של מעבר פשוט בין סוגי משאבים שוק ההון 47
littleSeal מעבר מעוסק זעיר לחברה גדולה יזמות והגדלת הכנסות 0
G מעבר מ-VTI ל-1183441 INVESCO S&P 500 UCITS ETF שקלית שוק ההון 35

נושאים דומים

Back
למעלה