אני צעיר בריא בן 24. בזמן האחרון חקרתי על ביטוחי בריאות פרטיים והחלטתי לרכוש את סל הבסיס לקטסטרופות (השתלות וניתוחים בחו"ל ותרופות מחוץ לסל), ואולי ביטוח מחלות קשות שאבטל כשיהיה לי הון מספיק. יש לי מצב רפואי לא דרמטי שכנראה יוחרג.
אני מבולבל ומתלבט ממי לקנות. אשמח אם תוכלו לשתף מהניסיון שלכם:
1. בחרתם לבטח דרך סוכן או באופן ישיר?
2. אם סוכן, איך חיפשתם אותו ואיך ידעתם שהוא טוב?
3. שיקולים משמעותיים בבחירת חברת הביטוח? (כרגע לא התרשמתי שיש הבדלים דרמטיים אז חושב לקחת מה שזול)
4. כמה סביר להתמקח עם חברת הביטוח כאדם פרטי ולא דרך סוכן? (נגיד כדי שלא יחריגו דברים לא רלוונטיים)
הסוכן שדיברתי איתו אמר שישיר אפשר רק בחברות הישירות כמו aig, והן פחות מקצועיות ופחות מנוסות עם מצבים לא סטנדרטיים, אבל יש לו אינטרס. אני מניח שסוכן טוב שווה את זה אבל לא בטוח אם יהיה לו מה להתאמץ בשביל הביטוחים המינימליים שלי.
דבר נוסף שלא הבנתי: התפתחות הפרמיה והפיצויים שאני רואה צמודים למדד?
תודה לעונים שתהיו רווח נקי לחברות ביטוח
אני מבולבל ומתלבט ממי לקנות. אשמח אם תוכלו לשתף מהניסיון שלכם:
1. בחרתם לבטח דרך סוכן או באופן ישיר?
2. אם סוכן, איך חיפשתם אותו ואיך ידעתם שהוא טוב?
3. שיקולים משמעותיים בבחירת חברת הביטוח? (כרגע לא התרשמתי שיש הבדלים דרמטיים אז חושב לקחת מה שזול)
4. כמה סביר להתמקח עם חברת הביטוח כאדם פרטי ולא דרך סוכן? (נגיד כדי שלא יחריגו דברים לא רלוונטיים)
הסוכן שדיברתי איתו אמר שישיר אפשר רק בחברות הישירות כמו aig, והן פחות מקצועיות ופחות מנוסות עם מצבים לא סטנדרטיים, אבל יש לו אינטרס. אני מניח שסוכן טוב שווה את זה אבל לא בטוח אם יהיה לו מה להתאמץ בשביל הביטוחים המינימליים שלי.
דבר נוסף שלא הבנתי: התפתחות הפרמיה והפיצויים שאני רואה צמודים למדד?
תודה לעונים שתהיו רווח נקי לחברות ביטוח