• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

********** - שלוחות, מדינות, מטבעות ומתווכים

• פותח הנושא פותח הנושא Rahash
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

Rahash

משתמש בכיר
דירוג
844
היי כולם,

נתקלתי בבעיה עם החשבון שלי *********** ובינתיים לא מצאתי פתרון דרכם או דרך גוגל.
(כן, אני יודע שזה לא פורום תמיכה בשירותי **********, זו לא המטרה שלי כאן)

אני תושב גרמניה, ויש לי חשבון שפתחתי דרך המתווך הישראלי/קפריסאי. בגלל הברקסיט, חשבונות אירופאיים (שבעבר נפתחו דרך ********** UK, מסתבר) התבקשו לעשות מיגרציה לחשבון אירי. בחשבון אירי, מסתבר, אין תמיכה בשקלים. אפשר עדיין להפקיד אבל אי אפשר למשוך.

לכן, מה שאני מנסה להבין זה, האם יש חשבון או מתווך אחר שמאפשר לפתוח חשבון בלי עמלות מינימום ושתומך בשקלים.
ניסיתי לבדוק את השלוחות הלוקסמבורגיות וההונגריות של **********, אבל נראה שהן לא תומכות בשקלים, ובכל מקרה בלי מתווך זה נראה שיש עמלת מינימום של 10$.

Captrader הגרמנית עובדת רק עם ********** אירלנד לחשבונות אירופאיים ככה שזה לא עוזר לי.

ידוע למישהו מה קורה בחשבון הונג-קונגי? עובדים עם שקלים? יש עמלות מינימום? אופציות אחרות?

אודה לעזרתכם

אני חושב שזה לא קשור לאירי או לא אירי, זה קשור לתושבות שלך, יותר נכון לאיפה התושבות שלך מוגדרת ***.
תנסה למחוק את החשבון שלך למשיכות השקלי ולהוסיף אותו מחדש.
אם זה לא עובד תפתח טיקט.

תנסה למחוק את החשבון שלך למשיכות השקלי ולהוסיף אותו מחדש

למה הכוונה? איך עושים את זה?

בעמוד של המשיכות/הפקדות יש הודעה גנרית שאינטראקטיב אירלנד זה ברוקר חדש שתומך במספר מוגבל של מטבעות ושעוד מטבעות יתווספו בקרוב. יש הודעה כאן בפורום שלא מצאתי של משתמש שכתב שהוא פתח טיקט ואמרו לו שאין כוונה לתמוך בשקלים דרך אירלנד בקרוב. אולי כדאי לציין שלפני המיגרציה דרך החשבון הבריטי לא היתה בעיה עם שקלים ולא שיניתי שום דבר מבחינת התושבות שלי

אז קיבלת את התשובה שלך, תנסה להגר את החשבון שלך *** US או לפתוח שם חשבון חדש אבל אם לא תרשם בתור תושב ישראל לא תהיה לך אופציה להעברות ש"ח.

אז קיבלת את התשובה שלך, תנסה להגר את החשבון שלך *** US או לפתוח שם חשבון חדש

זו בעצם השאלה שלי, אם יש עוד אופציות. IB-US רוצים מינימום 10 דולר בחודש. בחשבון שלי אין 100K ואין פעילות כמעט שתתקזז עם זה ככה שאני מעדיף חשבון בלי מינימום. יש מתווך לחשבון אמריקאי שמציע את זה? או שאולי חשבון הונג קונגי מציע אפשרות כזאת?

אם לא תרשם בתור תושב ישראל לא תהיה לך אופציה להעברות ש"ח

אתה בטוח בזה? שוב, כשהחשבון שלי היה ב-UK התושבות שלי היתה גרמנית בדיוק כמו היום אבל כן היתה אופציה לשקלים

אתה בטוח בזה? שוב, כשהחשבון שלי היה ב-UK התושבות שלי היתה גרמנית בדיוק כמו היום אבל כן היתה אופציה לשקלים
שינו את החוקים.

אני עדיין מצהיר שאני אזרח ישראלי, אולי זה יספיק להם בשביל לפתוח לי את האפשרות להשתמש בשקלים? או שאולי טיקט יספיק?
מנסיוני מה שעוזר הוא שזה חשבון בנק שהיה מקושר לחשבון IB בעבר.
אם הIB UK לא תומכים בזה אז מין הסתם זה לא יעזור.

מנסיוני מה שעוזר הוא שזה חשבון בנק שהיה מקושר לחשבון IB בעבר.
אם הIB UK לא תומכים בזה אז מין הסתם זה לא יעזור.

יש לי כזה. IB UK כן תומכים למיטב ידיעתי, רק שהם לא תומכים במשתמשים עם תושבות אירופאית

אפשר להעביר לחשבון השקלי המוכר בסיטיבנק בלי פאנדינג נוטיפיקיישן. ניסיתי בעקבות אחרים בפורום וזה עובד.

אפשר להעביר לחשבון השקלי המוכר בסיטיבנק בלי פאנדינג נוטיפיקיישן. ניסיתי בעקבות אחרים בפורום וזה עובד.

כן, נראה לי שניסית בעקבותיי ;) אבל אי אפשר למשוך וזו הפונקציה שאני צריך כרגע

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
Dim באילו מדינות ב EU אין מס רווחי הון? מיסים 5
Y חלוקת הארץ לשתי מדינות - ישראל ופלסטין פוליטיקה, אקטואליה, דת-מדינה ושאר מרעין בישין 28
F מדינות באירופה ללא מס רווח הון (אוגוסט 2023) מיסים 53
Y קרנות להשקעה באגח מדינות מפותחות וסל אגח ישראלי שוק ההון 0
Z מה הן מדינות הכי כדאיות מבחינת מס רווח הון? מיסים 10
A שונות אינפלציה בין מדינות כפונקציה של שערי מטבע אוף טופיק 20
פטל ואוכמניות מיסוי ניירות ערך במעבר בין מדינות שוק ההון 22
D העברת כסף בין מדינות דרך ********** ****** ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
stamEhad חלופה אירית צוברת לIEFA (מדד מדינות מפותחות ללא ארהב) שוק ההון 7
פטל ואוכמניות העברת חיסכון פנסיוני בין מדינות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
D אפיקי השקעה וחסכון בין מדינות שוק ההון 5
M הכנסה מהפרש ריביות בין מדינות שונות - מה אני מפספס? שוק ההון 9
lavi השקעה פאסיבית בין 2 מדינות - סיכוני מט"ח, אג"ח ועוד שאלות שוק ההון 12
E איך להשקיע לטווח הארוך עם מעבר בין מדינות? שוק ההון 0
P מדינות שאוסרות על חנויות ללא אפשרות תשלום במזומן צרכנות פיננסית 22
A פקדונות במטבעות/מדינות עם סביבת ריבית גבוהה שוק ההון 22
א שאלה על קרן מחקה -מדינות מתפתחות שוק ההון 2
זרטוסטרא על מה אתם חושבים במושג "מדינות מתפתחות" או "מפותחות"? שוק ההון 1
A מכירת מטבעות מbinance קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 0
Nons Ense 200,000₪ איזה מטבעות עדיף להחזיק ולמה בהתחשב באינפלציה בארץ שוק ההון 35
P ערך ריאלי מלפני ההיפראינפלציה, ושינוי מטבעות? שוק ההון 3
S האם יש ETF-ים של מגוון רחב של מטבעות קריפטו - ולא רק ביטקוין? קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 10
M האם יש קרן / תעודה על אינדקס מטבעות (דולר יורו וכו) מקבילה ל MSCI World Index פוסטים מאיכות נמוכה 8
א התייעצות לגבי איזון תיק מבחינת הרכב מטבעות שוק ההון 2
ה גישה למסחר באופציות וניל (vanilla options) על צמדי מטבעות (FX) שוק ההון 0
חושב בגדול האיש העשיר ביותר בבבל - 'מכל עשרה מטבעות שאכניס אוציא רק תשעה' התפתחות אישית 8
P מטבעות זהב קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 2
גראהם העברת מטבעות מBINANCE ל-KRAKEN קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 18
G C20 - אינדקס של מטבעות קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 8
stamEhad Binance Locked Staking - נעילת מטבעות וקבלת תשואה על כך - מה הסיכונים? קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 42
M מחפש קרן מנוהלת של מטבעות דיגיטליים קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 15
stamEhad מטבעות קריפטוגרפיים, ביטקוין ומיסים - איפה מתחילים? קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 4
ד מטבעות אלטרנטיביים קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 25
tomchoook קריפטו - ארנק דיגיטלי וקניית מטבעות פחות מוכרים קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 4
Y הכנסות והוצאות בשני מטבעות צרכנות פיננסית 5
G איפה ניתן ללמוד/לקנות מטבעות קריפטו? קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 2
Gari קרנות שעוקבות אחר כמה מטבעות קריפטו באותה קרן קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 0
A השקעה בכריית מטבעות קריפטו קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 65
ITS קרן מחקה על מטבעות קריפטו קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 3
סשה מטבעות בוליון זהב קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 2
T מטבעות וירטואליים והצהרת הון מיסים 12
O מטבעות זהב בוליון - פטור אפשרי ממס בעת מכירה מיסים 4
O איפה לקנות מטבעות זהב בוליון בחו"ל, כספות, סוגי מטבעות קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 22
א מכתב ממס הכנסה על פתיחת תיק בעקבות מכירת מטבעות (קריפטו) מיסים 119
T כיצד לדווח על רווח ממכירת מטבעות קריפטו מיסים 135
adamshalev מטבעות קריפטוגרפיים (ביטקוין וכד׳) - הפן המעשי קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 2298
adamshalev מטבעות קריפטוגרפיים (ביטקוין וכד׳) - הפן הטכנולוגי קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 252
ש ארנק ללא מטבעות מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 47
Daniel Guri לגבי מטבעות קריפטוגרפיים או חלופיים קריפטו והשקעות אלטרנטיביות 1
Y האם אתה מפזרים את ההשקעה על מספר מטבעות משיקולי מס? שוק ההון 45

נושאים דומים

Back
למעלה