• התכנים בפורום אינם מהווים ייעוץ מקצועי מכל סוג, לרבות ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם.
    השימוש בפורום כפוף לתנאי השימוש. עצם השימוש בפורום מהווה הסכמה מלאה לתנאים אלה.

שלב ב' של הרפורמה ביטול התקשורת העצמאית? עתיד התקשורת בארץ

ניצן המצוין

משתמש בכיר
דירוג
2,448
כל הזמן דנים רק ב"רפורמה המשפטית" במנותק מסוגית עצמאות התקשורת ודת-מדינה.
אז הגיע הזמן לפתוח את הנושא,

לדעתי זה השלב הבא, וזה שיש מתנגדים להפיכה המשפטית בתקשורת הנוכחית זה רק מתגבר אותם בטענה של איזון ו"תקשורת שמאלנית"

מה יקרה יסגרו את ערוצים 11,12,13 או שיקנו שם כתבים ויפטרו את השאר כדי להשתלט עליהם.

ינסו להשתלט על כל הערוצים בטלוויזיה עיתונות רדיו ורשתות חברתיות? או דווקא ישאירו את הקולות הקיצוניים משמאל , כדי להראות שזאת החלופה היחידה כאילו אין מרכז וימין מתון וביקורת על המנהיג שאינה של השמאל הקיצוני.

האם יהיה אפשר להתחבר לרשתות בחו"ל כולל תקשורת ישראלית שתשדר משם או שהכל יחסם?

עד כמה תאסר בתקשורת ביקורת, הרי גם בדיקטטורה יש ביקורת מסוימת על המצב.

לדעתי זה השלב הבא, וזה שיש מתנגדים להפיכה המשפטית בתקשורת הנוכחית זה רק מתגבר אותם בטענה של איזון ו"תקשורת שמאלנית"
לא, זה היה השלב הקודם.
מה יקרה יסגרו את ערוצים 11,12,13 או שיקנו שם כתבים ויפטרו את השאר כדי להשתלט עליהם.
שיסגרו. כל מה מה שיש שם זה תעמולה של ביבי והסתה של קבוצות באוכלוסיה זו נגד זו.

ינסו להשתלט על כל הערוצים בטלוויזיה עיתונות רדיו ורשתות חברתיות? או דווקא ישאירו את הקולות הקיצוניים משמאל , כדי להראות שזאת החלופה היחידה כאילו אין מרכז וימין מתון וביקורת על המנהיג שאינה של השמאל הקיצוני.
אין כאן שאלה. אין צורך לנחש. יש חוברת ההפעלה של הדיקטטור-פופוליסט ובהוראות כתוב להשתלט על ערוצי התקשורת ולהפוך אותם לערוצי תעמולה. לא משאירים אפשרות לביקורת על הממשלה.

אני חושב שהתקשורת כבר שנים מטמטמת את הציבור הישראלי, מימין, משמאל ומהמרכז.
בכל מקרה אני לא חושב שהקואליציה הזאת תאריך ימים בכל מקרה, ככה שתרחישי הקיצון שרצים פה בפורום הם קצת מופרכים בעיניי.

רק שישאירו לי את שאול אמסרדמסקי ורוני קובן (רואה רק דרך יוטיוב).
ראיתם את הראיון של שאול עם תומר לוטן? כך צריכה להראות תקשורת.

שלב ב׳ כנראה זה חוק יסוד לימוד תורה, שיהפוך את האברכים לאזרחים סוג א׳.
אולי גם חוק יסוד שריפת הכפר.
חוק יסוד שמירת שבת עם עונש סליקה על חילול שבת בדיוק כפי שכתוב בתנך

ראיתי היום חדשות בערוץ 11. לשם שינוי היה ממש בסדר ולא היה את התעמולה וההסתה הרגילה. אולי גם הם הבינו שהם הגזימו, או שהם חושבים שאולי ביבי לא הולך לנצח בסיפור הזה וכדאי לשמור על יחסים טובים גם עם הצד השני. או שהם מאזנים בין חדשות אמת וחדשות שקר, והיום היה יום של אמת. והיה גם סיפור על ילד קטן, שגורש מהגן כי אמא שלו לא יהודיה.

ראיתי היום חדשות בערוץ 11. לשם שינוי היה ממש בסדר ולא היה את התעמולה וההסתה הרגילה. אולי גם הם הבינו שהם הגזימו, או שהם חושבים שאולי ביבי לא הולך לנצח בסיפור הזה וכדאי לשמור על יחסים טובים גם עם הצד השני. או שהם מאזנים בין חדשות אמת וחדשות שקר, והיום היה יום של אמת. והיה גם סיפור על ילד קטן, שגורש מהגן כי אמא שלו לא יהודיה.
הערוץ היחיד שאני עוד מסוגל לראות הוא 12 רק הוא עוד קצת לא ממש פרו הקואליציה במובהקות

עוד לא חסמו את פייסבוק ויוטיוב
פייסבוק זה תקשורת? אולי, אבל מהסוג הגרוע ביותר.
יוטיוב - אני צורכת דרך שם את (למשל) התכניות הנהדרות של ערוץ 11.
בדיוק עכשיו סיימתי לצפות בפרק 3 של סידרה חדשה שלהם על המיתוסים של ישראל. הפרק המופתי הזה דיבר על מיתוס העבודה העברית.
שעה של ראיונות וסרטוני עבר, ללא פרסומות וקרציות אחרות, הרבה תובנות מגוונות שנאמרות בשקט וללא הפרעות.

אני מתקשה להבין תחבירית חלק מההודעות בפתיל הזה. העובודת הן ששר התקשורת החדש, קרעי, קורא להקטין את ההשפעה והמעורבות של המדינה בתקשורת. להקטין את תאגיד השידור הממשלתי, לבטל את הרשות השנייה ומועצת הכבלים והלווין וכך לפתוח את שוק התקשורת.

העובודת הן ששר התקשורת החדש, קרעי, קורא להקטין את ההשפעה והמעורבות של המדינה בתקשורת.
העובדות הן שכל ערוץ תקשורת מסחרי בישראל הוא פח אשפה, לא צריך עוד מאותו דבר.
ערוץ שממומן ע"י הציבור (לדעתי כמעט בכל מדינה יש) הוא חשוב מאד, רק צריך להיזהר שהפוליטיקאים מכל הצדדים יורידו את הטלפיים שלהם ממנו.
אפשר וכדאי להקים רגולציה הגונה על הערוץ ולוודא שמה שמשודר שם הוא לא מניפסטים כאלה ואחרים (ולדאוג שלא יתדרדרו לריאליטי, משהו שערוץ כאן נסחף איתו לצערי בשנים האחרונות ללא צורך).
פייסבוק זה מה שנשאר
רק מוכיח שגם ערוץ בלתי תלוי לכאורה הוא פח שפונה למכנה המשותף הרדוד ביותר (לרגש ולהתרגש זה הכי חשוב).
תנסה את האתרים שממומנים ע"י הציבור. אני מכירה את שקוף, העין השביעית, זמן ישראל, צפוף והמקום הכי חם בגיהנום שנוטים יותר לפוליטיקה וציבוריות. אלכסון שמביא מאמרים פילוסופים, פסיכולוגים ואחרים. בלוגים שמתמחים בתחום ציבורי אחד או יותר (הרגולטור, אורבנולוגיה, הרוכב לאוטובוסים). הרשת מלאה באתרים מעניינים.

פייסבוק זה תקשורת? אולי, אבל מהסוג הגרוע ביותר.
יוטיוב - אני צורכת דרך שם את (למשל) התכניות הנהדרות של ערוץ 11.
בדיוק עכשיו סיימתי לצפות בפרק 3 של סידרה חדשה שלהם על המיתוסים של ישראל. הפרק המופתי הזה דיבר על מיתוס העבודה העברית.
שעה של ראיונות וסרטוני עבר, ללא פרסומות וקרציות אחרות, הרבה תובנות מגוונות שנאמרות בשקט וללא הפרעות.
איזה באסה שזה חסום לצפייה מחוץ לישראל... :'(

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
ה יכול להיות שיש שלב בו כדאי למשוך את הפנסיה בגלל המס השולי בפרישה? מיסים 20
א TAL - שלב מסחר חדש בבורסה הישראלית שוק ההון 19
M בורסת תל אביב - שלב טרום נעילה + נעילה שוק ההון 18
ptom באיזה שלב הסתעפתם לנדל"ן, ואיך? נדל"ן 24
M באיזה שלב כדאי לפנות לאנשי מקצוע (עו"ד, שמאי, מעצב פנים, קבלן שיפוצים) נדל"ן 9
I איך אני יודע באיזה שלב הפינוי בינוי נמצא? נדל"ן 5
D שאלה בנושא התקדמות בהליך קניית דירה , מהם השלבים הנדרשים? שלב העורכי דין, המו"מ , התשלום נדל"ן 6
S לא מבין מתי שלב מסחר רציף בקרן הסל שלי שוק ההון 11
R העברת תשלום משכנתא לקבלן עבור שלב מתקדם יותר בהסכם מכר נדל"ן 1
H אג״ח גלובלי אחרי שלב הצבירה שוק ההון 1
ו תוכנית השקעות שלי - שלב 1 שוק ההון 8
ו יומן מסע אישי - שלב א' יומני מסע אישיים 4
T שלב צבירת הנכסים - איך מודדים 'התקדמות' או זווית ראיה נוספת התפתחות אישית 20
מתכנת עדכון אישי: שלב שני בדרך המובילה לעצמאות כלכלית יומני מסע אישיים 34
ברננקי שלב נוסף בבועת הדיור? אוף טופיק 45
הנועזת שלב הפוסט מטריקס: שלב הממציאנות פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 0
ל באיזה שלב משנים את חלוקת התיק (אם בכלל)? שוק ההון 6
ש 50000 ש"ח לשימוש של 1500 בחודש עצתכם שוק ההון 20
M דמי ניהול ונאמנות של קרן נאמנות שוק ההון 4
M משהו לא מסתדר לי בנתונים של קרן ההשתלמות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
S מערכת IB של מיטב טרייד ברוקרים ופלטפורמות מסחר 2
N כרטיס אשראי עם עמלת המרה של אחוז? צרכנות פיננסית 7
A בניית בית פרטי בליווי של חברת "בונים בית" נדל"ן 7
algo.il המורכבויות של ניוד פנסיה מIRA חזרה לגוף מנוהל- פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
ש העברה של תיק ני"ע מבנק לברוקר בנסיבות סבוכות ברוקרים ופלטפורמות מסחר 20
ש קורס מסחר יומי של אינסיידרס ברוקרים ופלטפורמות מסחר 49
N עמלה של קרן פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
S למישהו יצא להשתמש במערכת מבוססת פקטורים לניהול השקעות של alphabeta או של חברה מתחרה ? שוק ההון 28
לאץ' הקצאת נכסים של קרנות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
Z חישוב עלות הקניה של שכבה בנייר לא ישראלי בבנק. שוק ההון 56
P יתרונות וחסרונות של דרכי חסכון לילדים שוק ההון 5
R משיכה מקרן השתלמות של הסכום שמעבר לתקרת המס פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
ג האם יש הצמדה וריבית על חבות מס שנוצרה בשנה קודמת עקב פריסה לאחור של מס שבח? מיסים 7
P הטבת מס של קופת גמל להשקעה שוק ההון 17
N מה המשמעויות של העברת חיסכון של קופת גמל קיצבתית לIRA? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
א חישוב פרישה בגיל 60 עם חיסכון חודשי של 8 אלף שקל פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 13
ח איך יכול להיות שירד לי יותר מ-25% מס על פדיון של קופת גמל? מיסים 11
N מס על דיבידנד ועל פקדונות של עוסק מורשה מיסים 2
N מכרתי קרן כספית ברווח של 20 שח והבנק הוריד לי 5 שקלים מס שוק ההון 44
ה המחשבון של הסולידית אישר!! פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 28
F בנייה מחודשת של החלק הסולידי של התיק עקב פירעון של פיקדון בנקאי שוק ההון 8
algo.il רכישה של בשר\דגים טריים בסיבוס? מינימליזם, חסכנות ואנטי-צרכנות 2
S התלבטות: השארת ירושה של 1.2 מליון בקרן כספית עד צורך עתידי שוק ההון 5
B עם מי כדאי להתייעץ בנוגע לירושה של קופת גמל? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 13
הסולידית המעבדה של הסולידית שער הקהילה 35
N איך מערכות המסחר של IBI ופסגות + שאלות ספציפיות ברוקרים ופלטפורמות מסחר 0
א אסטרטגיה של מתחיל שוק ההון 47
ה תוכנה להשוואה היסטורית של תשואות וסטיות תקן שוק ההון 1