שלום לכולם 
אני סטודנט למדמ״ח, ובזמני הפנוי מתכנת כל מיני פרויקטים.
לפני 3 חודשים תיכנתתי אתר שמצליח לייצר קצת הכנסות - אתר שנותן שירותי AI קצת NSFW...
אשמח לעזרה בשיערוך של השווי שלו.
השקעתי באיזור ה1000$ בהוצאות חד פעמיות של שיווק בכל מיני AI Directories.
יש לא מעט טראפיק אורגני (500 כניסות ביום בערך). בסה״כ יש בערך 900-1000 מבקרים ביום.
הכנסות ברוטו:
בחודש הראשון נכנס 730.34$,
בחודש השני 1,097.54$
ובשלישי 1,704.93$.
ורווח (לא ספרתי כאן הוצאות חד פעמיות):
בחודש הראשון הרווחתי בערך 100-200$
בשני 350$
ובשלישי 1100$
בתפקוד שוטף (ללא הוצאות חד״פ) יש 10% עמלות סליקה, 75$ אחסון של האתר+דומיין+מייל, ולאחר שהתנסיתי בכל מיני שיטות פרסום, מצאתי אתר ספציפי שאני מפרסם בו עם ROAS של 1.5 ואפשר לפרסם בו ב350$ בערך בחודש. ניסיתי גם פרסום בגוגל, אבל הROAS הוא יותר לכיוון ה1.15. אולי אפשר לשפר את הקמפיין - אני לא מבין בזה.
יש מעט מאוד עבודה של תחזוקה. האתר מפותח בNextJS.
כמה אתם חושבים שהאתר שווה כרגע?
האם שווה לי למכור (נניח לחכות עוד כמה חודשים שיתייצב יותר ואז) או שעדיף לתת לזה לעבוד ולהנות מההכנסות?

אני סטודנט למדמ״ח, ובזמני הפנוי מתכנת כל מיני פרויקטים.
לפני 3 חודשים תיכנתתי אתר שמצליח לייצר קצת הכנסות - אתר שנותן שירותי AI קצת NSFW...
אשמח לעזרה בשיערוך של השווי שלו.
השקעתי באיזור ה1000$ בהוצאות חד פעמיות של שיווק בכל מיני AI Directories.
יש לא מעט טראפיק אורגני (500 כניסות ביום בערך). בסה״כ יש בערך 900-1000 מבקרים ביום.
הכנסות ברוטו:
בחודש הראשון נכנס 730.34$,
בחודש השני 1,097.54$
ובשלישי 1,704.93$.
ורווח (לא ספרתי כאן הוצאות חד פעמיות):
בחודש הראשון הרווחתי בערך 100-200$
בשני 350$
ובשלישי 1100$
בתפקוד שוטף (ללא הוצאות חד״פ) יש 10% עמלות סליקה, 75$ אחסון של האתר+דומיין+מייל, ולאחר שהתנסיתי בכל מיני שיטות פרסום, מצאתי אתר ספציפי שאני מפרסם בו עם ROAS של 1.5 ואפשר לפרסם בו ב350$ בערך בחודש. ניסיתי גם פרסום בגוגל, אבל הROAS הוא יותר לכיוון ה1.15. אולי אפשר לשפר את הקמפיין - אני לא מבין בזה.
יש מעט מאוד עבודה של תחזוקה. האתר מפותח בNextJS.
כמה אתם חושבים שהאתר שווה כרגע?
האם שווה לי למכור (נניח לחכות עוד כמה חודשים שיתייצב יותר ואז) או שעדיף לתת לזה לעבוד ולהנות מההכנסות?