Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
אני עדיין מחכה לקבל את טופס העזר ל161 ממיטב דש כדי לשייך את הפיצויים לרצף פיצויים ורציתי לברר האם ניתן לבצע את השיוך רק עם טופס 161 מהמעסיק מכיוון שאני
לא מתכוון למשוך את הפיצויים?
קראתי את השירשור הארוך בנושא, אני מתכנן להשתמש בפיצויים בפרישה המוקדמת בכך שאפרוש אותם לאורך מספר השנים המקסימלי שמתאפשר לי (כתלות במספר שנות העבודה) כדי לשלם כמה שפחות מס.
תוכל לסכם למעני ולמען הדורות הבאים את ההשלכות של בחירה ברצף פיצויים בעתיד?
האם חבות המס במסלול של רצף פיצויים היא על כל כספי הפיצויים או רק על הפיצויים החייבים במס?
תוכל לסכם למעני ולמען הדורות הבאים את ההשלכות של בחירה ברצף פיצויים בעתיד?
האם חבות המס במסלול של רצף פיצויים היא על כל כספי הפיצויים או רק על הפיצויים החייבים במס?
סיכום זאת מילה רחבה, אני מניח שנגעתי בזה בפוסט או שניים באתר שלי
עבורך:
1. אפשרות למשיכת הכספים בסיום עבודה הבא (או אלה אחריו) תוך ניצול שנות הוותק במקומות העבודה הבאים לצורך פריסת הכנסה
2. אפשרות לניצול הוותק לצורך הגדלת הפטור ממס על הכספים
במקרה מוות
1. הכספים ישולמו לשאירים כסכום חד פעמי ויהיה ניתן לנצל פטור כפול על כספי הפיצויים
לעניין המס, במועד הבחירה ברצף אתה לא קובע את מעמד המיסוי על הכספים, רק במשיכה תחליט האם לבצע משיכה בפטור או משיכה במס. המלצה שלי היא לבצע משיכה חייבת ולפרוס את ההכנסה בהנחה והכנסה בשנות הפריסה נמוכות מהכנסה כיום (פרישה מוקדמת)
1. אפשרות למשיכת הכספים בסיום עבודה הבא (או אלה אחריו) תוך ניצול שנות הוותק במקומות העבודה הבאים לצורך פריסת הכנסה
2. אפשרות לניצול הוותק לצורך הגדלת הפטור ממס על הכספים
אכן, זה התכנון, אגב מתי אתה ממליץ למשוך את הפיצויים הפטורים?
עוד שאלה, האם ישנו דדליין לשיוך הפיצויים לרצף פיצויים אחרי עזיבת מעסיק?
אני שואל כי כבר מספר חודשים עברו מאז שהחלפתי מעסיק ועדיין לא קיבלתי את טופס ה161 בכדי לבחור באפשרות הזו.