Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
שלום
צריך לא רק לשמוע על השיטות אלא גם להתנסות...
מדיטציה עוזרת מנסיוני
יש עוד שיטה שנקראת אקסס קונס שנס שהיא שיטת טיפול אנרגטית
תחפש ביוטיוב יש סרטונים על זה
גילוי נאות אישתי עוסקת בזה
בהצלחה
- כיצד אתם מצליחים לארגן לעצמכם תנאים נאותים להתרגעות בסביבה רעשנית, וולגרית וכזו שאינה מכבדת את במטרותיכם (ואף המעוררת מצב רוח מכעיס לעתים)? דוגמאות יעזרו גם כן.
אני מבקשת יפה מהסביבה לכבד אותי. זה מדהים כמה אנשים בארץ (אם זה נותני שירות או סתם אנשים בתחנת הרכבת) רגילים שנוזפים בהם ומגעילים אליהם. ״תודה״, ״בבקשה״, ״אני אעריך את זה מאוד״ do magics.
מצד שני, חשוב גם להיות מציאותי: אין טעם ללכת לקרוא ספר בחוף ים מלא בערסים.
- לרגישים יותר מביננו, כיצד אתם מצליחים לשמור על סטייט מדטיבי או רגוע, כאשר אתם רגישים לכל טיפת מים שנופלת על הקרקע או לכל עלה הנושר מהעץ? (שלא נדבר על רעשי הטכנולוגיה, בין אם מכוניות שמצפצפות עליך תרתי משמע או רעש של מאווררי מזגנים, משאיות, דחפורים ועוד).
מבינים שאם תהיה לחוץ האדם היחידי שתפריע לו הוא אתה עצמך.
אני מאוד ממליצה על הספר How to Stop Worrying and Start Living של קרנגי (ובאופן כללי על הספרים שלו). יש הקלטות מצוינות ואולי גם בחינם.
מלבד פסיכולוג, היפנוזה, מאמן/קאוצ'ר, שבירת פחדים, מדיטציה, תרפיה, דמיון מודרך, אנליזה (ניתוח) עצמי(ת), תיעוד חלומות, נשימת ריברסינג, NLP. אילו תהליכים אתם עברתם על מנת לנקות את עצמכם מבחינה נפשית או אולי שמעתם עליהם?
זה אישי. אין נוסחת קסם. לי מאוד עוזר ללכת לקרוא ספר באיזה ואדי מבודד. לשמוע מוזיקה מרגיעה על חוף הים (עם אוזניות!).
אני חושבת שתנסה כמה שיותר (אבל תנסה באמת, אל תעשה יוגה פעמיים ותחליט שזה זבל) ותבין מה עוזר לך.
- כיצד אתם מצליחים לארגן לעצמכם תנאים נאותים להתרגעות בסביבה רעשנית, וולגרית וכזו שאינה מכבדת את במטרותיכם (ואף המעוררת מצב רוח מכעיס לעתים)? דוגמאות יעזרו גם כן.
- לרגישים יותר מביננו, כיצד אתם מצליחים לשמור על סטייט מדטיבי או רגוע, כאשר אתם רגישים לכל טיפת מים שנופלת על הקרקע או לכל עלה הנושר מהעץ? (שלא נדבר על רעשי הטכנולוגיה, בין אם מכוניות שמצפצפות עליך תרתי משמע או רעש של מאווררי מזגנים, משאיות, דחפורים ועוד).
- מלבד פסיכולוג, היפנוזה, מאמן/קאוצ'ר, שבירת פחדים, מדיטציה, תרפיה, דמיון מודרך, אנליזה (ניתוח) עצמי(ת), תיעוד חלומות, נשימת ריברסינג, NLP. אילו תהליכים אתם עברתם על מנת לנקות את עצמכם מבחינה נפשית או אולי שמעתם עליהם?
מלבד פסיכולוג, היפנוזה, מאמן/קאוצ'ר, שבירת פחדים, מדיטציה, תרפיה, דמיון מודרך, אנליזה (ניתוח) עצמי(ת), תיעוד חלומות, נשימת ריברסינג, NLP. אילו תהליכים אתם עברתם על מנת לנקות את עצמכם מבחינה נפשית או אולי שמעתם עליהם?
רעש לבן אותנטי ולא מוקלט (מזגן, מכונת כביסה, מייבש שיער, מיקרו, מאוורר, מפזר חום). אם צריכה להתרכז במקום ציבורי אז מוקלט, ואם רק לחסום רעש למשל באוטובוס אז פשוט מוזיקה.
רעש לבן אותנטי ולא מוקלט (מזגן, מכונת כביסה, מייבש שיער, מיקרו, מאוורר, מפזר חום). אם צריכה להתרכז במקום ציבורי אז מוקלט, ואם רק לחסום רעש למשל באוטובוס אז פשוט מוזיקה.
ניסיתי הרבה דברים, הדברים היחידים שבאמת עובדים הם הימנעות מראש וקבלה.
לפני שלוקחים כדורים פסיכיאטריים צריך לאבחן את הבעיה.
אם אדם סובל מבעיה בלב ומתאמן לתחרות מר עולם, הפתרון הראשון שלי עבורו לא יהיה תרופתי, אלא להפסיק.
כך לגבי, הפתרון שאימצתי הוא "לא לעבוד במשרד גדול לעולם" (זה יכול ללבוש כל צורה וסיטואציה כמובן).
הפתרון השני מצריך איזושהי עבודה נפשית על עצמך וקשה מאוד "להדריך" כיצד להגיע אליו.
אני חותר לנקודה שלפעמים אני רואה אנשים שמתנהלים בחששות עצומים לגבי אירועים, שגם בworst case scenario פשוט אינם כ"כ סופניים.
אם תצא מנקודת המבט המפוקסת באירוע, לעיתים תבחן את העניין ותגלה שכבר עדיף להתמודד עם האפשרות התוצאתית הכי גרועה מהמצב שאתה נמצא בו מאשר להמשיך ולרקוד לפי החליל של הסטרס.
טיפול תרופתי - לשקול היטב, יש תרופות שיש להן השפעה מטבולית מסוכנת (אם כי בד"כ לא הכדורים החלשים).
בנוסף, יש 2 אסכולות עיקריות שראיתי עד היום בנושא.
האחת - מהללת את הכדורים האלו כהמצאה הכי טובה של האנושות. השניה, תציע לך להטוטים של פתרונות "נפשיים" והעיקר להימנע מכדורים.
עבורי, זה נבלה וזה טריפה.
האמת היא, שהכדורים כרעיון הם רעיון מעולה, רק מה - הביצוע בפועל פשוט לא מספק את הסחורה.
לא עשיתי מחקר סטטיסטי, זה ככה מניסיון החיים והסתכלות על איך שהדבר הזה בא לידי ביטוי אצל אנשים והסביבה.
הייתי ממליץ להתמקד לא בפתרונות נפשיים ולא בפסכיאטריים, אלא בשינוי בפועל של הסביבה שלך (=העולם שלך).
זה אומר לפעמים לקבל החלטות קשות כמו ויתור על קריירה שלא יכלת לדמיין את עצמך מתנער ממנה (יכול להצהיר זאת על עצמי).
יש איזשהוא אתר באינטרנט שמשמיע רעשי רקע של בית קפה או ספריה.
אם אתה משלם מנוי שנתי יציעו לך רעשי רקע יותר אקזוטיים.
נראה לי שזו יציאה צרכניסטית משובחת. נוסיף לשירשור