1. איזה אתר הכי טוב כדי לראות את כל הקרנות (גם הסל וגם המחקות), להשוות בקלות תשואות, עמלות, ופרטים על הקרן (בפאנדר גיליתי שאין כל כך אחידות. למשל התקשתי למצוא קרנות סל שמצאתי באתר מאיה של הבורסה, יש שם חוסר אחידות למשל בהשוואה של קרנות ממונפות כי חלק נקראת ממונפת וחלק ממונפות ואז בשליפה לפי המילה לא יצאו כולן. לעומת זאת באתר של ביזפורטל לא היו לי כל הנתונים בצורה יפה כמו בפאנדר. ובאתר מאיה קצת התקשתי).
2. חוץ מלשים לב לגבי העמלות והתשואות, מה עוד להשוות בקרנות תחת אותו סקטור
3. קרנות איריות אפשר לקנות רק דרך בתי השקעות? ולא דרך הבנק (בנק הפועלים למשל). מה בשורה התחתונה הרווח מהשקעה בקרן אירית לעומת קרן של גורם ישראלי. תוהה אם זה שווה לי את ההתעסקות בלהעביר את הכסף לבית ההשקעות.
4. ושאלה עקרונית שמטרידה אותי - קרנות סל סחירות במהלך כל היום, אבל עמלות קצת יותר גבוהות. בקרן מחקה פקודות עוברות רק בסוף היום. לא עדיף לשלם את עוד 0.4 אחוז הזה (זה למשל פער שראיתי בין כמה קרנות) ושתהיה לי הנזילות מתי שאני רוצה, יותר גמישות במהלך היום?
2. חוץ מלשים לב לגבי העמלות והתשואות, מה עוד להשוות בקרנות תחת אותו סקטור
3. קרנות איריות אפשר לקנות רק דרך בתי השקעות? ולא דרך הבנק (בנק הפועלים למשל). מה בשורה התחתונה הרווח מהשקעה בקרן אירית לעומת קרן של גורם ישראלי. תוהה אם זה שווה לי את ההתעסקות בלהעביר את הכסף לבית ההשקעות.
4. ושאלה עקרונית שמטרידה אותי - קרנות סל סחירות במהלך כל היום, אבל עמלות קצת יותר גבוהות. בקרן מחקה פקודות עוברות רק בסוף היום. לא עדיף לשלם את עוד 0.4 אחוז הזה (זה למשל פער שראיתי בין כמה קרנות) ושתהיה לי הנזילות מתי שאני רוצה, יותר גמישות במהלך היום?