ל ליאו11 משתמש רשום הצטרף ב 17/9/22 הודעות 9 דירוג 2 24/9/22 #1 היי אנשים יקרים, הגעתי להבנה אחרי מחקר מעמיק שכדאי לי להשקיע בקרן מחכה S&P מסוג אירית. הבנתי שיש שתי סוגים ivv ו voo וניסיתי לחפש אותם באתר מאיה ללא הצלחה האם אלו קרנות שיקליות? האם זה רק בראש שלי אבל זה באמת עדיף מאשר קרן מחכה רגילה?
היי אנשים יקרים, הגעתי להבנה אחרי מחקר מעמיק שכדאי לי להשקיע בקרן מחכה S&P מסוג אירית. הבנתי שיש שתי סוגים ivv ו voo וניסיתי לחפש אותם באתר מאיה ללא הצלחה האם אלו קרנות שיקליות? האם זה רק בראש שלי אבל זה באמת עדיף מאשר קרן מחכה רגילה?
חתול לילה משתמש בכיר הצטרף ב 8/3/15 הודעות 14,385 דירוג 23,123 24/9/22 #2 נכתב ע"י ליאו11: הגעתי להבנה אחרי מחקר מעמיק שכדאי לי להשקיע בקרן מחכה S&P מסוג אירית. לחץ כדי להרחיב... גוגל: הסולידית מייק נכתב ע"י ליאו11: האם אלו קרנות שיקליות? לחץ כדי להרחיב... לא נכתב ע"י ליאו11: האם זה רק בראש שלי אבל זה באמת עדיף מאשר קרן מחכה רגילה? לחץ כדי להרחיב... כולן אותו דבר
נכתב ע"י ליאו11: הגעתי להבנה אחרי מחקר מעמיק שכדאי לי להשקיע בקרן מחכה S&P מסוג אירית. לחץ כדי להרחיב... גוגל: הסולידית מייק נכתב ע"י ליאו11: האם אלו קרנות שיקליות? לחץ כדי להרחיב... לא נכתב ע"י ליאו11: האם זה רק בראש שלי אבל זה באמת עדיף מאשר קרן מחכה רגילה? לחץ כדי להרחיב... כולן אותו דבר
פתחו חשבון למסחר עצמאי פסגות טרייד ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון מיטב טרייד ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪5,000 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 מינימום: ₪10,000 פתיחת חשבון פסגות טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.06% מעסקה (מינימום ₪2 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה) דמי ניהול: ללא דמי ניהול פתיחת חשבון מיטב טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪5,000 ⌄ ישראל: 0.08% מעסקה (מינימום ₪4.65 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשנתיים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון אקסלנס טרייד מינימום לפתיחת חשבון: ₪10,000 ⌄ ישראל: 0.07% מעסקה (מינימום ₪3 לפעולה) ארה"ב: 1¢ למניה (מינימום $6 לפעולה או $5 ב-IBKR) דמי ניהול: פטור לשלוש שנים, אח״כ ₪15 פתיחת חשבון גילוי נאות: האתר מקבל תגמול בגין פתיחת חשבון דרך הקישורים. אין באמור משום ייעוץ השקעות או שיווק השקעות.
yossik מודרטור הצטרף ב 24/1/15 הודעות 14,202 דירוג 16,446 24/9/22 #3 נכתב ע"י ליאו11: הגעתי להבנה אחרי מחקר מעמיק שכדאי לי להשקיע בקרן מחכה S&P מסוג אירית. לחץ כדי להרחיב... קרן מחקה לא מחכה..
נכתב ע"י ליאו11: הגעתי להבנה אחרי מחקר מעמיק שכדאי לי להשקיע בקרן מחכה S&P מסוג אירית. לחץ כדי להרחיב... קרן מחקה לא מחכה..