Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
חשבון מסחר באקסלנס טרייד: סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן.
יש לי שאלה.
מעסיק הפנה אותי למס הכנסה אחרי מילוי טופס 161 חלק ב'.
האם יש אפשרות לבצע שינויים בטופס הזה כל עוד הוא לא הגיע למס הכנסה ?
האם מעסיק יכול לשנות מה שסימן בחלק ג' אם אחליט לשנות את הבחירה שלי ?
אני מילאתי טופס 161 חלק ב' ומסרתי אותו למעסיק. מעסיק מילא חלק ג' והפנה אותי למס הכנסה.
אז השאלות שלי:
1. כל עוד הטופס לא הגיע למס הכנסה האם אוכל לעשות שינויים בחלק ב' או למלא מחדש חלק ב' בטופס הזה אם אני ארצה ולהגיש את זה למס הכנסה.
2. אם מעסיק יוכל להוציא חלק ג' חדש או לשנות את חלק ג' אם יהיה צורך כל עוד הטופס לא הגיע למס הכנסה.
אני מילאתי טופס 161 חלק ב' ומסרתי אותו למעסיק. מעסיק מילא חלק ג' והפנה אותי למס הכנסה.
אז השאלות שלי:
1. כל עוד הטופס לא הגיע למס הכנסה האם אוכל לעשות שינויים בחלק ב' או למלא מחדש חלק ב' בטופס הזה אם אני ארצה ולהגיש את זה למס הכנסה.
2. אם מעסיק יוכל להוציא חלק ג' חדש או לשנות את חלק ג' אם יהיה צורך כל עוד הטופס לא הגיע למס הכנסה.
אם הבנתי נכון רשות מיסים תסתפק בבחירה אחרונה שלי וזה מה שיהיה קובע ולא תדרוש את הטופס שמילאתי קודם ?
שברשות המיסים לא יראו בשינוי הבחירה כחרטה מרצף קצבה.
אם אמלא מחדש חלק ב' בכל מקרה אני צריך להגיש לרשות מיסים את החלק ג' שמעביד מילא ?
אם הבנתי נכון רשות מיסים תסתפק בבחירה אחרונה שלי וזה מה שיהיה קובע ולא תדרוש את הטופס שמילאתי קודם ?
שברשות המיסים לא יראו בשינוי הבחירה כחרטה מרצף קצבה.
אם אמלא מחדש חלק ב' בכל מקרה אני צריך להגיש לרשות מיסים את החלק ג' שמעביד מילא ?