שלום לכולם,
רקע קצר אם יש צורך- בן 33, נשוי+3, שכיר ברמ"ח אבריי ושס"ה גידיי (9 שעות ביום, פלורוסנטים, מיקרוגלים ושאר מרעין בישין)
בשביל להגדיל את אחוז החיסכון שלי אני מעדיף להתמקד בהגדלת הכנסה. (כמובן שגם בצמצום הוצאות אבל זה לא פשוט בכלל במשפחה עם כמה ילדים)
לשם כך אני זקוק לעצות מחכימות מחברי הפורום הנכבדים.
אני מבין (ותקנו אותי אם אני טועה) שכדי להצליח להרוויח כסף מעבודה צדדית אני צריך:
1. לספק שירות/למכור ידע/למכור מוצר.
2. להיות מקצועי מאד במה שאני עושה, קרי, לממש את סעיף 1 בדברים בהם יש לי ערך מוסף, ידע מקצועי, יכולת וכו'.
ניסיתי כמה דברים לאורך השנים אבל כנראה שלא באמת השקעתי מכל הלב, לכן כל אותם דברים שניסיתי שייכים היום לדפי ההיסטוריה.
אני אסכם בקצרצרה את הדברים בהם אני חושב שיש לי ניסיון וידע ואת הדברים שכבר עשיתי ואשמח לכיווני חשיבה חדשים כיצד למנף את הנ"ל להכנסה כספית:
מגבלות:
אם יש לכם רעיונות כלשהם אשמח מאד לשמוע.
תודה!!!
.
רקע קצר אם יש צורך- בן 33, נשוי+3, שכיר ברמ"ח אבריי ושס"ה גידיי (9 שעות ביום, פלורוסנטים, מיקרוגלים ושאר מרעין בישין)
בשביל להגדיל את אחוז החיסכון שלי אני מעדיף להתמקד בהגדלת הכנסה. (כמובן שגם בצמצום הוצאות אבל זה לא פשוט בכלל במשפחה עם כמה ילדים)
לשם כך אני זקוק לעצות מחכימות מחברי הפורום הנכבדים.
אני מבין (ותקנו אותי אם אני טועה) שכדי להצליח להרוויח כסף מעבודה צדדית אני צריך:
1. לספק שירות/למכור ידע/למכור מוצר.
2. להיות מקצועי מאד במה שאני עושה, קרי, לממש את סעיף 1 בדברים בהם יש לי ערך מוסף, ידע מקצועי, יכולת וכו'.
ניסיתי כמה דברים לאורך השנים אבל כנראה שלא באמת השקעתי מכל הלב, לכן כל אותם דברים שניסיתי שייכים היום לדפי ההיסטוריה.
אני אסכם בקצרצרה את הדברים בהם אני חושב שיש לי ניסיון וידע ואת הדברים שכבר עשיתי ואשמח לכיווני חשיבה חדשים כיצד למנף את הנ"ל להכנסה כספית:
- כשכיר אני מתעסק בתחום אבטחת מידע, יש לי ידע לא קטן בנושא וצברתי ניסיון רב בשנים האחרונות.
- הקמתי כמה וכמה אתרי אינטרנט (בעיקר לעצמי ולחברים, בלוגים, חדשות, אתרי תדמית, דפי נחיתה,פורומים וכו')- ידע וניסיון בוורדפרס, תוספים שונים למיניהם וכו'
- מחובר לעולם הטכנולוגי ושימשתי ככתב טכנולוגי בכמה אתרים- ידע וניסיון בעולם הטכנולוגי ובכתיבת כתבות.
- השקעות, בורסה וכו'- לאחר כמה ניסיונות כושלים בניסיון להרוויח כסף במסחר יומי/שבועי (מניות ואופציות מעו"ף, שירותי איתותים וכו') נטשתי את התחום וכעת אני נותן לקופ"ג להשקעה לנהל את התיק הקטן שיש לי.
- מכירות-בעברי הרחוק הייתי איש מכירות, אני חושב שהייתי דיי טוב בתחום והיכולת עוד קיימת אי שם במעמקים.
- מכירות אונליין- מכרתי קצת באיביי בעבר, שום דבר רציני או קבוע.
- עבודה עם עץ (נגרות, עיצובים וכו')
- בניה/הרכבה של כל דבר
מגבלות:
- כסף, כמובן. אין לי אפשרות עכשיו להקים חברה ולהשקיע עשרות אלפי שקלים. בא נגיד שהמקס' להשקעה עומד על כמה אלפים בודדים.
- מקום- הבית שלנו יחסית קטן, אני לא יכול לפתוח נגריה או בית מלאכה, אין לי מרתף ואין לי מקום בבית לכלי עבודה גדולים.
- זמן- כזכור, אני שכיר, ובשלב זה ממשיך לעבוד כשכיר, אז לעזוב את העבודה הנוכחית ולצאת לדרך עצמאית כרגע לא בא בחשבון. הדגש הוא על הכנסה נוספת, מהצד.
אם יש לכם רעיונות כלשהם אשמח מאד לשמוע.
תודה!!!
.