• חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

רמלוד או בת ים- נדלן

מתבוננת

משתמש רשום
דירוג
3
שלום לכולם, אני מחזיקה בבית פרטי כיום (שלא מיועד למכירה) ומעוניינת בקניית דירה נוספת שתייצר עליית ערך משמעותית אבל כן יש רצון להחזיק לתקופה ארוכה ואולי בהמשך על חשבון הדירה לקבל הלוואה נוספת. מתלבטת בין השקעה בעיר בת ים לבין רמלוד. הבנתי שבת ים עשתה את העליות שלה ואילו רמלוד לא בהכרח. אשמח לשמוע את דעתכם על האזורים או כל מידע שיעזור לקבל החלטה. כמו כן, אני בודקת גם עסקאות פריסייל לבין יד 2.

אשמח לדעתכם

יזם

משתמש רגיל
דירוג
83
לבת ים תמיד יש לאן לעלות כל עוד תל אביב עולה

אורי ג.

משתמש בכיר
דירוג
28,002
בבת ים יש עוד בשר לדעתי, עדיין זול יחסית למה שהעיר מציעה, גם ביד-2 וגם חדש.
הרכבת הקלה אמורה להתחיל לפעול שם בחודשים הקרובים, לדעתי זה לא מתומחר במלואו.

מתבוננת

משתמש רשום
דירוג
3
בבת ים יש עוד בשר לדעתי, עדיין זול יחסית למה שהעיר מציעה, גם ביד-2 וגם חדש.
הרכבת הקלה אמורה להתחיל לפעול שם בחודשים הקרובים, לדעתי זה לא מתומחר במלואו.
האם בחנת גם את רמלוד או שמכיר רק את בת ים?

נתן

משתמש רגיל
דירוג
1,206
בתור לודאי לשעבר שהוריו עד לא מזמן גרו בעיר, אני מרגיש שהמחירים עלו מאוד בצורה שלא מוצדקת על ידי המציאות- זו עיר קשה, עם ערבים בעיתיים, חרדים והרבה שנים של הזנחה. נכון שיש שם עכשיו ערייה אקטיבית ושופכים הרבה כסף על טיפוח העיר, אבל לא נראה לי סביר המחירים הנוכחיים בעיר. אולי מקומות ספיצפיים כמו שכונת גני אביב (שיכולה "להתנתק" מהעיר כי היא מבודדת, יש לה תחנת רכבת משלה ויהיה לה מוצא לכביש עוקף ) עשויים עוד לעלות בערך, אבל לא משוכנע בעניין.

שוב, אני מאוד בעד לשכור בלוד ולפני כמה שנים הייתי בעד לקנות בה- אבל קניה להשקעה כעת נראית לי תזמון גרוע.

Alkr4153

משתמש רגיל
דירוג
26
בתור לודאי לשעבר שהוריו עד לא מזמן גרו בעיר, אני מרגיש שהמחירים עלו מאוד בצורה שלא מוצדקת על ידי המציאות- זו עיר קשה, עם ערבים בעיתיים, חרדים והרבה שנים של הזנחה. נכון שיש שם עכשיו ערייה אקטיבית ושופכים הרבה כסף על טיפוח העיר, אבל לא נראה לי סביר המחירים הנוכחיים בעיר. אולי מקומות ספיצפיים כמו שכונת גני אביב (שיכולה "להתנתק" מהעיר כי היא מבודדת, יש לה תחנת רכבת משלה ויהיה לה מוצא לכביש עוקף ) עשויים עוד לעלות בערך, אבל לא משוכנע בעניין.

שוב, אני מאוד בעד לשכור בלוד ולפני כמה שנים הייתי בעד לקנות בה- אבל קניה להשקעה כעת נראית לי תזמון גרוע.
אני חשבתי לקנות למחיה בגני אביב בבניין עם מעלית, חניה ממד למחיה עבורי בגיל 60 שתיהיה עבורי בפנסיה.
הבנתי בעיקר עדיף לא לקנות שם לזוגות צעירים עם ילדים בגלל אזור בעייתי. אבל לחתייר כמוני יש סיבה? המחיר אטרקטיבי יחסית למרכז 1.3-1.4מ לדירה כזאת.
עדיין בלבטים כמובן

אורי ג.

משתמש בכיר
דירוג
28,002
האם בחנת גם את רמלוד או שמכיר רק את בת ים?
לא בחנתי כלל.
לערים אלו מוניטין רע ולא בכדי, אין להם את היתרונות של בת ים, מאידך יש שם עידוד שם פינוי בינוי וקידום של הרבה פרוייקטים כאלה, אם קונים נכון אפשר לעשות שם כסף טוב שם לדעתי.

איש ירח

משתמש בכיר
דירוג
2,371
לחתייר כמוני יש סיבה? המחיר אטרקטיבי יחסית למרכז 1.3-1.4מ לדירה כזאת
יש אזורים יותר טובים וזולים למטרה הזאת, כולל דירות בשלבים מתקדמים לפינוי בינוי.

הנועזת

משתמש בכיר
דירוג
2,543
שלום לכולם, אני מחזיקה בבית פרטי כיום (שלא מיועד למכירה) ומעוניינת בקניית דירה נוספת שתייצר עליית ערך משמעותית אבל כן יש רצון להחזיק לתקופה ארוכה ואולי בהמשך על חשבון הדירה לקבל הלוואה נוספת. מתלבטת בין השקעה בעיר בת ים לבין רמלוד. הבנתי שבת ים עשתה את העליות שלה ואילו רמלוד לא בהכרח. אשמח לשמוע את דעתכם על האזורים או כל מידע שיעזור לקבל החלטה. כמו כן, אני בודקת גם עסקאות פריסייל לבין יד 2.

אשמח לדעתכם
לאחרונה נכנסתי לשוק הזה של רמלוד בליווים, אני חושבת שזה האיזור האחרון במרכז שיש לו עוד שכבת שומן.
(וכחובבת קיטו מעדיפה שומן על פחמימות).

נתן

משתמש רגיל
דירוג
1,206
אני חשבתי לקנות למחיה בגני אביב בבניין עם מעלית, חניה ממד למחיה עבורי בגיל 60 שתיהיה עבורי בפנסיה.
הבנתי בעיקר עדיף לא לקנות שם לזוגות צעירים עם ילדים בגלל אזור בעייתי. אבל לחתייר כמוני יש סיבה? המחיר אטרקטיבי יחסית למרכז 1.3-1.4מ לדירה כזאת.
עדיין בלבטים כמובן
לא רואה בעיה לאדם בגילך, רק פוטנציאל להתפרעויות ערביות בכניסה לשכונה פעם בכמה שנים (אבל זה גם בחיפה , יפו ומקומות אחרים, בתקווה יטפלו בעניין בכל המדינה) . יש מרכז מסחרי עם 3 קופות חולים גדולות (כללית, מכבי, מאוחדת), סופר וירקנים, הרבה חנויות רוסיות (כולל פתוחות בשבת), רכבת ישר לתל אביב בטווח הליכה מהשכונה, שדות וטבע לא רחוקים. יש הרבה אוכלוסיה קשה (מחבר העמים לשעבר), אבל רובה עובדת. יש קושי כבעל נכסים לגייס דיירים אחרים בבניין לתיקונים חיוניים והוצאות אחרות ששומרות על ערך הנכס, כולל דברים כמו תיקוני נזילות בגג (מנסיון אישי), כמו ברוב המקומות שהנדל"ן זול יותר.

Shnizelia

משתמש רגיל
דירוג
1,149
מתוכננת הרחבה משמעותית של לוד גני אביב + סלילה של כניסה חדשה עוקפת ערבים.

יהודה שוורץ

משתמש רגיל
דירוג
472
נראה לי שהאפסייד של לוד זה להיות פתח תקווה, והאפסייד של בת ים זה להיות רמת גן +,
עכשיו זה שאלה בכמה הנכסים מתומחרים כבר, ומה הסבירות להתממשות האפסייד בכלל ותוך כמה זמן בפרט.

מתבוננת

משתמש רשום
דירוג
3
לאחרונה נכנסתי לשוק הזה של רמלוד בליווים, אני חושבת שזה האיזור האחרון במרכז שיש לו עוד שכבת שומן.
(וכחובבת קיטו מעדיפה שומן על פחמימות).
ניסיתי לפנות אליך בפרטי אבל לא ראיתי איך..:/ הייתה לי חויה לא טובה בעבר דרך מלווים. ממש אשמח להמלצה ממך על מלווה באזור. האם תוכלי לרשום בפרטי?

הנועזת

משתמש בכיר
דירוג
2,543
ניסיתי לפנות אליך בפרטי אבל לא ראיתי איך..:/ הייתה לי חויה לא טובה בעבר דרך מלווים. ממש אשמח להמלצה ממך על מלווה באזור. האם תוכלי לרשום בפרטי?
היי הערה שלך חשובה ולכן אתייחס אליה משני צידיי המיתרס. לפניי הכל, לא כל אחד מתאים לתהליך ליווי. יש אנשים מאוד עצמאיים שפשוט קשה להם לקבל עזרה מאיש מקצוע וזה לגיטימי,
תאכלס אין חובה לקחת ליווי אם יש את הזמן לערוך חקר שוק, וללמוד את התחום.

בשוק הליווי יש לא מעט היצע, האג'נדות והאיזורים מאוד שונים זה מזה.

אישית לי יש גישה מעט מחוץ למיינסטרים, אפשר ללמוד עליה מיומן המסע שלי כאן.

נערך לאחרונה ב:

הנועזת

משתמש בכיר
דירוג
2,543
נראה לי שהאפסייד של לוד זה להיות פתח תקווה, והאפסייד של בת ים זה להיות רמת גן +,
עכשיו זה שאלה בכמה הנכסים מתומחרים כבר, ומה הסבירות להתממשות האפסייד בכלל ותוך כמה זמן בפרט.
הבעיה של בת ים היא קודם כל התשואה,
אישית עליית הערך מעניינת אותי יותר אבל...
כשהשכירות לא עולה ביחס לתמחור ועוד בתקופה של מחירי שכירות מאמירים,
זו נורת אזהרה שהאיזור לא אטרקטיבי כאיזור למגורים, ובהמשך כיסוי המשכנתה יהיה בעייתי. עניין נוסף שצריך לקחת אותו בחשבון, שרבים מהנכסים הם בניינים המוגדרים כנכסים מסוכנים, עליהם לא ניתן לקבל משכנתה נורמלית. זו סכנה אמיתית למי שלא מבין ויכול להכנס לברוך עם כיסוי המשכנתה בנוסף לבעיית התשואה.

אורי ג.

משתמש בכיר
דירוג
28,002
זו נורת אזהרה שהאיזור לא אטרקטיבי כאיזור למגורים, ו
לא בהכרח, ישנם גורמים אחרים שיכולים להביא לכך ולזכור שכל עיר אינה מקשה אחת, גם בת-ים.

הנועזת

משתמש בכיר
דירוג
2,543
לא בהכרח, ישנם גורמים אחרים שיכולים להביא לכך ולזכור שכל עיר אינה מקשה אחת, גם בת-ים.
אלו נקודות שדורשות התייחסות, שאנשים לרוב לא מודעים להם.
ברור שכל מקרה לגופו, אבל זה נכון לכל מקום בכל הקשר.

האזרח הקטן

משתמש בכיר
דירוג
8,645
כשהשכירות לא עולה ביחס לתמחור ועוד בתקופה של מחירי שכירות מאמירים,
זו נורת אזהרה שהאיזור לא אטרקטיבי כאיזור למגורים,
האם העובדה שהרכבת הקלה עדיין לא נפתחה אינה מסבירה חלק מרכזי מהקיפאון בתשואה משכירות? הרי מחירי הדירות כבר ממזמן משקפים את פתיחת הקו. אבל עבור השוכרים היתרון של נגישות גבוהה לתל אביב עדיין לא באה לידי ביטוי כל עוד הקו אינו מופעל (ואולי אף להיפך - ירידה באיכות החיים בזמן ביצוע העבודות).

נערך לאחרונה ב:
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
ע ברוקר ארה"ב- קרן כספית דולר או יורו שוק ההון 9
M טעות בהזנת נתוני פיקדון בנק - בוננזה או טעות נוראית? צרכנות פיננסית 12
J מה עדיף להקדים תשלומים לקבלן ולהימנע מהצמדה לממד או להפקיד את הכסף בפקדון חסר סיכון בריבית של בערך 4%? נדל"ן 7
נ מהיכן למשוך כסף, קג"ל או תיק השקעות? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
A קנית קרן על מדדי חו"ל מנוטרלת או לא מנוטרלת: שוק ההון 6
החוזר בסולידיות מעבר מIB IL אינטראקטיב ברוקרס ישראל לIB (ארה״ב או capTrader ) או ברוקר זר אחר ברוקרים ופלטפורמות מסחר 8
י קרן השתלמות או קרנות אחרות שוק ההון 5
mk1 דילמה בנוגע למחזור משכנתא או המשך השקעה שוק ההון 10
J מה עדיף באקסלנס -ספארק או extrade ברוקרים ופלטפורמות מסחר 1
S עלייה ברמת החיים או חסכון פוסטים מאיכות נמוכה 12
M הוראת קבע שגר ושכח ל 20 שנה - לקניית MSCI WORLD או מוצר מחקה MSCI WORLD פוסטים מאיכות נמוכה 3
אוליביה פילפלאז' להנזיל או לנייד? שוק ההון 8
מ השקעה או הימור אוף טופיק 4
שם משתמש בעייתי שוקולד מריר לצורך פנסיה: טוב או רע? דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 25
איליה סיפור על משיכת רצף פיצויים או הדיסוננס בין האנשים במערכת למערכת עצמה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 19
A איך ללמוד לעומק את הסולידית (או כל נושא אחר) אוף טופיק 8
ל קניית מדדים או מחקי מדד בזירת מסחר ממונף שוק ההון 20
O המעסיק עדיין לא מפריש לי פנסיה כי כבר חצי שנה אין לי קרן פנסיה פעילה האם לפי תיקון 190 אוכל להפקיד בעצמי או שצריך לחכות? פוסטים מאיכות נמוכה 1
R קרן פנסיה משלימה או קופת גמל ופיצול תגמולים פיצויים - שכר 45k פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
breezblock למכור או לא למכור - מה השיקולים נדל"ן 7
S להמשיך לתואר שני בארכיטקטורה או לעשות תואר ראשון נוסף במדעי המחשב? התפתחות אישית 4
A האם קרנות של אינבסקו או בלאק-רוק בטוחות? שוק ההון 1
Y האם יש מסלול פסיבי או IRA בתוכנית "חסכון לכל ילד"? פוסטים מאיכות נמוכה 11
מ כסף לדירה - להמשיך בתיק מנוהל או קרן כספית? שוק ההון 4
M השקעה דרך Interactive Brokers (או ברוקר אמריקאי אחר) וממשלת ישראל ברוקרים ופלטפורמות מסחר 11
מ המלצה להשקעה או חיסכון פוסטים מאיכות נמוכה 3
R קרן פנסיה מור או הפניקס ? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
deussex תהליך חיפוש דיירים וחתימה על חוזה - לבד או דרך סוכן נדל"ן + עו"ד נדל"ן 27
AsMachined הסבה להייטקס - bootcamp או תואר שני? התפתחות אישית 15
מ קרנות או ETFים איריות - האם יתרון המס הוא רק לETF? שוק ההון 10
D בונוס בזמן חל"ד או חל"ת פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
אגוז_קוקוס העברת קרנות איריות ל-IB או מכירה וקנייה מחדש שוק ההון 58
A האם מומלץ להשקיע בשוק ההון דרך אתר ישראלי או בחו"ל? פוסטים מאיכות נמוכה 5
P ביטוח מוצרים בבית - כדאי כִּכְלָל או סתם חבל? צרכנות פיננסית 11
R האם כדאי להגדיל את המשכנתא או לפתוח את קרנות ההשתלמות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
N קרן כספית - למכור או להחזיק ? שוק ההון 4
Z יועץ מס או יועץ פנסיה ? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
A לדעתכם, האם עדיף לפתוח חשבון מסחר עצמאי באחד מבתי ההשקעות בארץ (מיטב, אקסלנס, וכו') או בברוקר (למשל, אינטרקטיב ברוקרס)? ברוקרים ופלטפורמות מסחר 3
R התלבטות האם למכור מגרש או לבנות נדל"ן 60
H AirBNB Arbitrage בעד או נגד נדל"ן 18
Y איך בעצם מחושבת הבעלות שלי בקופת גמל או פוליסת חסכון? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
P מועד ההכנסה בצ'ק - זמן הקבלה או הפרעון? (עוסק) מיסים 0
י מה עושים עם הכסף - פיקדון או קרן כספית? שוק ההון 3
A קרן סל או קרן מחקה מדד שוק ההון 18
T אילו מגזינים או עיתונות זרה שווה את כספכם? אוף טופיק 14
י לטוס לעבוד בחו"ל או להמשיך לחפש עבודה בארץ? התפתחות אישית 7
עצמאי שמח קופת גמל להשקעה או קופת גמל לחסכון לעצמאי מיסים 1
ח עבודה עם סיפוק או פרישה מוקדמת מה היעד הנכון? פרישה מוקדמת והחיים שאחריה 87
ס סיכונים בשירותי בניה על פני עסקת קומבינציה או מכירה נדל"ן 1
I היכן להשכיב קרן חירום? פקדון נזיל, עו"ש או קרן כספית? פוסטים מאיכות נמוכה 1

נושאים דומים

למעלה