341Omer
משתמש רשום
- דירוג
- 8
רציתי לברר אם מישהו נתקל גם בבעיה במערכת המסחר של Viewtrade: בעת חיפוש של אג״ח ארה״ב (באופן ספציפי Treasury Bills) לא מופיע אף מידע ככה שלא ניתן לראות כלום לגביו או לבצע כל פעולה אפשרית של קנייה/מכירה. מוצגת כותרת בלבד עם ה- cusip ותאריך ה- maturity וזאת בנוגע לאג״ח שנמצא ב- Upcoming Auctions. בנוגע לאג״ח קונצרני או אג״ח ארה״ב שחלף מועד ההנפקה שלו המערכת רושמת ש- ״לא נמצא הפריט״ ואין אף מידע כלל. לדוגמה בדקתי לאחרונה את האג״ח של פייזר - ISIN: US717081EQ23
וגם אג״ח של Jefferies - ISIN: US527288BE32
עכשיו בשניהם הוא מביא לי תוצאה של לא נמצא דבר ולא משנה באיזו צורה חיפשתי (cusip/ISIN/name).
**ברור שניתן להתקשר לחדר מסחר ולדבר איתם אבל זה גם לא מתאים להיות תלוי בהם כל הזמן בשביל זה וגם חשוב לי לדעת אם זו בעייה שנמצאת רק אצלי או שאתם גם חוויתם משהו כזה?
אם מישהו קנה Treasury Bills בהנפקה או אג״ח קונצרני אמריקאי ב- otc דרך Viewtrade והכל הלך לו חלק אשמח אם ישתף את התהליך
תודה מראש לכל העונים.
וגם אג״ח של Jefferies - ISIN: US527288BE32
עכשיו בשניהם הוא מביא לי תוצאה של לא נמצא דבר ולא משנה באיזו צורה חיפשתי (cusip/ISIN/name).
**ברור שניתן להתקשר לחדר מסחר ולדבר איתם אבל זה גם לא מתאים להיות תלוי בהם כל הזמן בשביל זה וגם חשוב לי לדעת אם זו בעייה שנמצאת רק אצלי או שאתם גם חוויתם משהו כזה?
אם מישהו קנה Treasury Bills בהנפקה או אג״ח קונצרני אמריקאי ב- otc דרך Viewtrade והכל הלך לו חלק אשמח אם ישתף את התהליך
תודה מראש לכל העונים.