Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.
רק אל תשכח, שאם הטענה היא שאתה רכשת חצי דירה, אז גם אם הדירה כרגע רשומה על שם האם, האישה יכולה להגיד חצי מהחצי הזה שלה.
כדאי שתיקח עורך דין שהוא יותר טוב מעורך הדין שהיא לוקחת
תעשה רשימה של כל הכסף האחזקות \ השווי שלך
פנסיה
רכב
חשבונות בנק
השקעות
מניות
היא הולכת לקחת מהכל חצי בצורה חוקית בעזרת המדינה
לצערי זה קרה לי, כסף שחסכתי במשך שנים לפני שהכרתי אותה בכלל...
ואז אם יש לך ילדים היא תוציא ממך גם מזונות..
לך לעורך דין בשקט, בלי הרבה רעש וצילצולים
אל "תראה לה" שום דבר, כי בתי המשפט בארץ לטובתה, ונגד גברים.
אם זה כסף שצברתם יחד - מגיע לה חצי....
את השאר שמור לך במזומן אצל ההורים
כדי להציל את הכסף שלך מלפני הנישואים צריך להיות מאד חכם וזהיר מאד מאד מאד
וצריך תוכנית פעולה שנמשכת כמה שנים
לאור העובדה שחשפת די הרבה מידע אישי בפוסט אחר, אני לא בטוח שכדאי לך לחשוף פה באינטרנט את כוונת הגירושין. מישהו שמכיר אותך עשוי לזהות שזה אתה, וזה יכול לשמש כנגדך אם אשתך תדע על כוונתך לפני שגיבשת תכנית פעולה.
מה זאת אומרת ״להראות לאישה שאני רציני״? אתה מסורב גט?
אם לומר את האמת, נשמע מאיך שאתה מנסח את הדברים שאתה אולי לא שלם עם ההחלטה או מרוב רגשות (מטבע הדברים) ולא בטוח שאתה חושב על זה בצלילות.
בכל מקרה, השאלה מה אתה רוצה להשיג. עורך דין ידע לומר לך איפה כדאי לך לפתוח תיק. לגברים, שמעתי שבדרך כלל עדיף ברבנות, אבל אני לא אומר מידיעה אישית.
אם היא עושה אותך אומלל, אין טעם לחכות - מלחמה או לא. אני בטוח שזה לא התחיל מאתמול, הבעיות איתה. אתה צריך לעשות רק מהלכים שיטיבו איתך בלי שיהיה לך אכפת איך זה יתפס בעיניה או כמה זה יפגע ברגשותיה.
אישית, אני כל הזמן מקרב רק אנשים שעושים לי טוב ומרחיק את אלה שעושים לי רע. וכן, אם אני יוצא עם מישהי למשל, אני מודיע לה אם משהו לא כשורה ומנסה ליישב את זה… אבל לפעמים זה לא עובד ואז צריך לב אמיץ לעשות את מה שאתה חייב.
הסכם ממון אמור להסדיר את הדברים האלו לא? הסכם בו מפורט בצורה ברורה מה שלו ומה שלה לפני הנישואים.
אם מערבבים חשבונות זו בעיה, אבל שני חשבונות נפרדים והסכם ממון פשוט אמורים לטפל בזה.
הסכם ממון אמור להסדיר את הדברים האלו לא? הסכם בו מפורט בצורה ברורה מה שלו ומה שלה לפני הנישואים.
אם מערבבים חשבונות זו בעיה, אבל שני חשבונות נפרדים והסכם ממון פשוט אמורים לטפל בזה.