Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
חשבון מסחר באקסלנס טרייד: סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן.
לאור הזינוק בשער הדולר והצפי של citi bank שהוא יגיע די מהר ל-4 שקלים חשבתי לרכוש כ-$50,000 בשער הנוכחי ולהמר על עליית שער. אם הדולר אכן יגיע לאזור ה-4 שקלים אוכל לעשות כ-15,000 שקל רווח (אולי יותר) תוך מספר שבועות.
1 שאין לך שום מידע עודף על השוק שקבע את השער הנוכחי (ועם כל הכבוד, גם ל- city bank אין. למעשה, נדמה לי שהם נוטים במיוחד לפספס)
2. נניח שאיכשהו הצלחת והרווחת 15K שקלים. אתה באמת תמיר עכשיו את הדולרים לשקלים כאשר השקל במגמת התרסקות?
לאור הזינוק בשער הדולר והצפי של citi bank שהוא יגיע די מהר ל-4 שקלים חשבתי לרכוש כ-$50,000 בשער הנוכחי ולהמר על עליית שער. אם הדולר אכן יגיע לאזור ה-4 שקלים אוכל לעשות כ-15,000 שקל רווח (אולי יותר) תוך מספר שבועות.
אם הייתי יודע בביטחון רב מה יעשה שער החליפין בטווח זמן קצר הייתי גם לוקח הלוואה, זה רווח גדול נקי ממס.
הערה: אין לראות בדברים המלצה. הימורי שער חליפין יכולים להסתיים רע מאוד.
אם הייתי יודע בביטחון רב מה יעשה שער החליפין בטווח זמן קצר הייתי גם לוקח הלוואה, זה רווח גדול נקי ממס.
הערה: אין לראות בדברים המלצה. הימורי שער חליפין יכולים להסתיים רע מאוד.
דעתי שאם היית מבין מה אתה עושה היית עושה את זה בדיוק אחרי שנגמרו הבחירות.
הפיחות כמובן יכול להחמיר ובמצב הנוכחי אני גם לא מחזיק שקלים כחלק מניהול סיכונים.
בכל מקרה ספקולציה מומלץ לעשות עם כסף קטן עד שיש לך מספיק ידע וניסיון.
הרי אתה לא רוצה להיות במצב בו אתה מסכן יותר מידי ואתה וממונף כי אז ההפסד כואב.
רוב מי שעושה דברים כאלה מוחק את החשבון שלו לא מעט פעמים עד שהוא מתחיל להרוויח.
אני לא יודע כמה ניסיון יש לך עם עצמך בהשקעות בסגנון כזה, כי גם אם אתה צודק בתאוריה והשקל באמת ייחלש ל4 אבל בדרך כלל יש תנודות ונניח שבהתחלה זה מגיע ל3.8 אבל אתה לא תרצה לממש את הרווח כי תכננת לקחת את הסיכון, בשביל רווח של 10 אחוז, ולא בשביל אחוזים בודדים, ואז מתחיל ירידה ל3.4 ואז אתה מבטיח לעצמך שברגע שזה יגיע ל3.64 אתה נועל את הפוזיציה, ואז לא הרווחת כלום, או אולי אפילו נועל קצת לפני כי כבר העסק מתחיל להפחיד... בקיצור העסק הזה צריך בו הרבה ניסיון ואיפוק עצמי כדי לעמוד בתוכנית המקורית, וברגע שלא עומדים בתוכנית המקורית רוב הסיכויים שתפסיד מהעניין, וכל זה עוד בהנחה שהכול יעבוד לפי התוכנית, כי בלי זה אתה ברור תפסיד...
אתה יכול להגיד את זה על כל השקעה. אתה גם לא יודע מה יקרה עם מניות, נדל"ן ועוד אלף ואחד דברים. אבל בעיקרון אני מסכים שהשקעה במט"ח זה מהשקעות היותר מסוכנות שיש.
אני לא מתיימר לדעת לצפות את זה מראש עם כמות הזמן שאני מקצה לזה, אבל אני חושב שזה משהו שהיה ניתן לצפות.
כמובן כדי לתפוס דברים כאלה מדובר במשרה מלאה שאף אחד לא מבטיח לך שתרוויח ממנה.
ובסוף הכל סטטיסטי, מדובר בניהול סיכונים ואי אפשר להיות צודק כל הזמן אבל כן אפשר לדעת איפה הרווח גדול והסיכון קטן ולכוון את הפוזיציה בהתאם.
אתה יכול להגיד את זה על כל השקעה. אתה גם לא יודע מה יקרה עם מניות, נדל"ן ועוד אלף ואחד דברים. אבל בעיקרון אני מסכים שהשקעה במט"ח זה מהשקעות היותר מסוכנות שיש.