• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

רוברט שילר צופה קריסה

• פותח הנושא פותח הנושא עמוס
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך
כמובן הקריסה היא כמו ב1929

גם אני צופה קריסה.
אני מוכן לקבל את פרס הנובל שלי במזומן, מניות של VT או ביטים של אתר.

מה שרוב האנשים חולקים עליו זה מתי וכמה. ועל זה אף אחד עוד לא קיבל נובל (אבל מי שיודע יכול להפוך לאיש העשיר בעולם. יותר מפוטין)

אני ממש אוהב את עבודתו של שילר, אבל מעניין אותי אם הוא puts his money where his mouth is...

ממשיך להשקיע באופן מחזורי כמו נמר עם קריסה ובלי קריסה. הכל טוב.

כמובן, כמו שWB אומר (או שזה היה מישהו אחר?) - אם אתה לא מצליח לישון בגלל השקעותיך, תצמצם אותן עד שתצליח.

מה שרוב האנשים חולקים עליו זה מתי וכמה.
+1
הבלוגר אסף נתן כתב לגבי שורטיסטים:
לעיתים, משקיע יכול להיות צודק מאוד מאוד בתזה שלו, אבל המחיר ימשיך לעלות עוד עשרות ומאות אחוזים לפני שירד. בשורט המשקיע צריך להיות צודק גם בתזה, אבל גם בתזמון. כמו כל מי שמשכיל מעט יודע – כל מי שמנסה לתזמן את השוק לא שורד לאורך זמן.
רלוונטי גם לתחזית של שילר.

נושאים דומים

Back
למעלה