• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

ראש דיו למדפסת

• פותח הנושא פותח הנושא אלעד א.
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

אלעד א.

משתמש רשום
דירוג
0
האם כדאי לקנות ראש דיו מקורי עבור מדפסת של HP או שראשי דיו תואמים/חלופיים עובדים באותה הרמה?

האם כדאי לקנות ראש דיו מקורי עבור מדפסת של HP או שראשי דיו תואמים/חלופיים עובדים באותה הרמה?
לא יודע, אבל באופן כללי מאז שעברתי ללייזר ההוצאות שלי ירדו דרמטית. ממליץ על brother.

קודם כל, שאלת שאלה, טרחת ורשמת, אז בנאדם, לפחות היית טורח לציין מה דגם המדפסת שלך...
זה המינימום המתבקש. כי אולי היינו קופצים לגוגל במטרה לעזור לך ולברר קצת יותר.
אתה מדפיס דף בחודש או שמדפיס 1,000 דפים בחודש?
מציע לך במחילה (בלי להעליב) ללמוד גם איך לשאול שאלות ולהשתדל להיות מפורט וענייני יותר.

השאלה הכללית שלך היא:
האם ראשי דיו מקוריים עדיפים על פני ראשי דיו חליפיים?
התשובה היא - כן.
במה ראשי דיו מקוריים עדיפים על פני ראשי דיו חליפיים?
כי הם המקוריים, מה שנקרא מקורי, עם הבטחת האיכות של היצרן... כמו שאינסוף של מוצרים מקוריים עדיפים על פני החלופיים, גם אם במתי מעט, ופה יש אינסוף דוגמאות לתת.
האם ראשי דיו מקוריים משתלמים יותר מראשי דיו חליפיים?
התשובה היא לא, כי הם בדר"כ יהיו יקרים יותר.
במה ראשי דיו חליפיים עדיפים על ראשי דיו מקוריים?
התשובה היא - מחיר.
האם האיכות של ראשי דיו חליפיים גרועה ונחותה יותר מראשי דיו מקוריים?
בדרך כלל, לא בהבדל מורגש בצורה שיכולה לגרום לך להתאכזב מהם.
תלוי בחברה של המדפסת ובטכנולוגיה שלה, בדגם המדפסת הספציפי, וכמובן באיזה ראש דיו תחליפי אתה רוכש ומאיזה חברה.

ולניסיון שלי עם מדפסת לייזר שחור/לבן דופלקס של Xerox ועשרות אלפי הדפסות במהלך הלימודים עם טונר חלופי מבית אפיק שבזמנו היו מייצרים בארץ (היום אני לא יודע לגבי זה) - קנה חליפי טוב ולא חליפי חרא.
איך תדע?
תברר, תקנה ותנסה.
למה לקנות חליפי?
כי הוא בדר"כ זול יותר בהרבה עד חצי מחיר מהמקורי, וכי ההבדלים שבין החליפי למקורי הם זניחים עד כמעט ולא מורגשים ולכן אם אתה לקוח מוטה מחיר, אין לך פה שאלה בכלל.
נ.ב. - אם זו לא הייתה שאלה של כסף, לא היית טורח בכלללשאול את השאלה שטרחת לשאול כאן.
מסקנה - אתה לקוח מוטה מחיר. אז קנה את החליפי.
תודה.
שלום.

כדאי לקנות ראש דיו מקורי עבור מדפסת של HP
כדאי מקורי? כן, מאוד.
משתלם? לא, מאוד לא.

שראשי דיו תואמים/חלופיים עובדים באותה הרמה
לא באותה רמה אבל כנראה שלא תרגיש בהבדל.

האם כדאי לקנות ראש דיו מקורי עבור מדפסת של HP
אני עם עשור HP-LASERJETP1005 [מאוהב בה קשות. מתקופת טרום משולבות. שמכשיר אחד עושה פעולה אחת. ברוך ה', בודהא,אללה,ג'יזס וכו']
קצתי במקורי, החלפתי לחלופי
חסכתי מאות-אלפי שקלים. לא מרגיש בהבדל.
בהצלחה.

יש דגמים של officejet שעדכון התוכנה שלהם מונע קליטה של מחסנית דיו חלופי. תבדוק ספציפית לדגם.

יש דגמים של officejet שעדכון התוכנה שלהם מונע קליטה של מחסנית דיו חלופי. תבדוק ספציפית לדגם.
זה מה שקרה לי לפתע לפני כמה ימים במדפסת שלי (HP 4675) יש דרך לפתור את זה?

יש דרך אבל לא 100%.
בראשי הדיו של HP יש צ'יפ שמותאם למדפסת והדרך לעקוף את זה לרכוש ראשי דיו ממוחזרים.
ז"א ראש דיו אורגינל שממלאים אותו בדיו ואז הציפ תואם למדפסת ויעבוד.
השאלה היא איכות הדיו.
תבדוק את 'איי ניד דיו', יש להם אורגינלים ותואמים, מחירים סבירים ומשלוח חינם.
* עריכה*
בעברי הייתי צלם טבע וכאחד שלא רק מצלם אלא גם מדפיס וממסגר - תמיד דיו מקורי.
למה? כי כשמדפיסים על נייר מקצועי [גלוס] ההבדל באיכות הצבע נראיית בברור.
עבור סתם ניירת ומסמכים, מדפסת לייזר ש/ל.

נערך לאחרונה ב:
לא מנסיון - שמעתי שאפשר להסיר את עדכוני התוכנה ואז זה חוזר. אולי משהו כמו איפוס הגדרות יצרן + הגדרה לא לעדכן את התוכנה באופן אוטומטי.

נושאים דומים

Back
למעלה