• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.

קרן פנסיה עם דמי ניהול 0% על הצבירה

מצב
הנושא נעול.

חובב_פנסיה2022

משתמש רגיל
דירוג
29
שלום לכולם,
אני רוצה לנסות להשיג לעצמי קרן פנסיה עם 0% על הצבירה ורוצה לדעת איזה תמהיל השגתם ואיך:
1 כמה דמי הניהול על הפקדה?
2 באיזה גוף?
3 האם בשימור/דרך אחרת?
4 כל מידע שימושי אחר.
תודה מראש!

אני רוצה לנסות להשיג לעצמי קרן פנסיה עם 0% על הצבירה
ברוך הבא לפורום!

אם יש לך סכום גבוה הוזלה בצבירה היא באמת משמעותית ובכלל להוזיל זה תמיד טוב. אבל רק שתקח דברים בפרופורציות,

עמלה של 0.05 על הצבירה תעלה לך 500 שח לשנה לכל מיליון, עמלה של 0.5 על ההפקדה תעלה לך 300 שח לשנה על הפקדות לפנסיה של 5000 לחודש

בקיצור, אין מה להתפעל ולהתרגש ממה שנשמע נוצץ ולחפש אותו, פשוט לעשות את החשבון על האפשרויות השונות ולבדוק מה הכי משתלם

אם כבר אני הייתי מנסח את ההודעה כך:
יש לי x בצבירה ואני מפקיד y לחודש. מסקר שוק ההצעה שהכי משתלמת לי היא בגוף z עם תנאים כאלו וכאלו. למי יש מסלול יותר משתלם למצב הזה, איזו חברה והאם דרך שימור.

נערך לאחרונה ב:
מנצל"ש.

קרן פנסיה עם ~250K צבורים. הפקדה חודשית לפי החוק עובד-מעביד, 6K ברוטו.

קיבלתי הצעה ממקום עבודה חדש לעבור לפניקס (בייצוג סוכן הביטוח של החברה) עם 0.15% מצבירה + 1.7% מהפקדה.

כלל פנסיה נלחצו ובאו עם הצעה מתחרה של 0.1% מצבירה + 1% מהפקדה. לא השתכנעתי.
חזרו עם הצעה משופרת ל7 שנים: 0% מצבירה + 1.75% מהפקדה

התשואות של הקרנות לאורך השנים האחרונות די דומות, למרות שכלל מתעקשים שהקרן הישנה שלי במסלול כללי היא סגורה להצטרפות מ2016 וזה פיספוס אם אני מוותר עליה.

אשמח לתובנות.

ברוך הבא לפורום!

אם יש לך סכום גבוה הוזלה בצבירה היא באמת משמעותית ובכלל להוזיל זה תמיד טוב. אבל רק שתקח דברים בפרופורציות,

עמלה של 0.05 על הצבירה תעלה לך 500 שח לשנה לכל מיליון, עמלה של 0.5 על ההפקדה תעלה לך 300 שח לשנה על הפקדות לפנסיה של 5000 לחודש

בקיצור, אין מה להתפעל ולהתרגש ממה שנשמע נוצץ ולחפש אותו, פשוט לעשות את החשבון על האפשרויות השונות ולבדוק מה הכי משתלם

אם כבר אני הייתי מנסח את ההודעה כך:
יש לי x בצבירה ואני מפקיד y לחודש. מסקר שוק ההצעה שהכי משתלמת לי היא בגוף z עם תנאים כאלו וכאלו. למי יש מסלול יותר משתלם למצב הזה, איזו חברה והאם דרך שימור.
אהבתי את התגובה שלך. יש לי דמי ניהול של 2% מהפקדות (הפקדה בגובה התקרה) ו0% מצבירה (1.5 מליון ש"ח) ואני רוצה לחתור לשפר אותם עוד ושואל את עצמי לאן לנסות לכוון.

אהבתי את התגובה שלך. יש לי דמי ניהול של 2% מהפקדות (הפקדה בגובה התקרה) ו0% מצבירה (1.5 מליון ש"ח) ואני רוצה לחתור לשפר אותם עוד ושואל את עצמי לאן לנסות לכוון.
לדעתי אתה מתעסק בזוטות, עוד 100 ש"ח בשנה שתחסוך על עמלות לא ישנו את התיק שלך, היתרון היחיד הוא תחושת הסיפוק שאתה חלילה לא פראייר.
במקומך הייתי מחפש אפיקים יעילים יותר למקסום ההון.

לדעתי אתה מתעסק בזוטות, עוד 100 ש"ח בשנה שתחסוך על עמלות לא ישנו את התיק שלך, היתרון היחיד הוא תחושת הסיפוק שאתה חלילה לא פראייר.
במקומך הייתי מחפש אפיקים יעילים יותר למקסום ההון.
מה דמי הניהול שלך אם מותר לשאול?

אשמח לעוד תגובות מועילות לאיפה אפשר לשאוף לשפר...

יש הרבה שרשורים בנושא.
האם ערכת חיפוש בפורום?
ויש עוד כמה כאלו.

יש הרבה שרשורים בנושא.
האם ערכת חיפוש בפורום?
ויש עוד כמה כאלו.
תודה רבה, אני בעצם מנסה שמישהו יגיד לי קיבלתי דמי ניהול של 1.2% מהפקדות ו0% מצבירה בגוף ששמו _____ ועשיתי זאת כך: ____. את זה לא מצאתי בפורום ואני עוקב אחריו היטב.

מצב
הנושא נעול.
נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
M איך אפשר להיחשב כמה חשוב גירעון האקטוארי מול דמי הניהול בבחירת קרן פנסיה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 21
L מורים -קרן השתלמות, קופ״ג, דמי ניהול קרן פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
מ דעה לגבי דמי ניהול פנסיה+קרן השתלמות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
U דמי ניהול קרן פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
c881 הלוואה ב - 1% דמי ניהול מצד אחד. מצד שאני - העברת קופת גמל/ קרן פנסיה לניהול של גוף לא ידוע. פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
W קרן פנסיה משלימה מול ביטוח מנהלים עם דמי ניהול נמוכים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
E דמי ניהול בפתיחת קרן פנסיה חדשה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
Z כיצד מחושבים דמי ניהול של קרן פנסיה משלימה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
M ניוד קרן פנסיה - דמי ניהול ומסלולים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
ה דמי ניהול - קרן פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
N הוזלת דמי ניהול קרן פנסיה לאחר פרישה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
Y בחירת קרן פנסיה בעניין דמי ניהול פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
O דמי ניהול בקרן הפנסיה + שאלה על ניהול קרן פנסיה באופן עצמאי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
ד דמי ניהול קרן פנסיה משלימה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
O יש קרן פנסיה שלא מעלה את דמי הניהול למקסימום כשמפסיקים להפקיד? צרכנות פיננסית 6
L האם כדאי להעביר ביטוח מנהלים עם דמי ניהול מופרזים לטובת קרן פנסיה? צרכנות פיננסית 43
לירן קרן פנסיה - חשיבות דמי הניהול מול התשואה והאיזון האקטוארי צרכנות פיננסית 55
ר בחירת קרן פנסיה אך ורק ע"פ דמי ניהול?! שוק ההון 41
N משיכת קרן פנסיה מעבר לסכום חודשי מינימלי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
א חיפוש קרן פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
B קרן פנסיה מול ביטוח מנהלים עם מקדם קבוע 200 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
מ קרן פנסיה משלימה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
L קרן פנסיה מול קופת גמל - מה חסין יותר מפני מדיניות ממשלתית פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
G משיכת קרן פנסיה בעקבות מעבר לחו״ל פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
א קרן פנסיה ברירת מחדל ומסלול השקעה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
I הלוואה על חשבון קרן השתלמות/פנסיה צרכנות פיננסית 2
Eugene200 אובדן כושר עבודה, קרן פנסיה משלימה עם כיסויי ביטוח משלימים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
R קרן פנסיה וקרן השתלמות לעצמאי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
ב נכסי קרן פנסיה - מה הולך שם? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
M תושבות מס ופתיחת קרן פנסיה והשתלמות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
H טריק? העברת כל הפנסיה לקופ"ג, ואז פתיחת קרן פנסיה חדשה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
ב קרן פנסיה משלימה כאלטרנטיבה לקופת גמל בניהול אישי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
עידו ג פתיחת קרן פנסיה/גמל - דגשים והמלצות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
A שיקולים ותהיות בבחירת קרן פנסיה וגמל\השתלמות לאחר סקר שוק ולימוד עצמי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 14
A קרן פנסיה לא פעילה - איך להתנהל כעת? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
ק אובדן כושר עבודה קרן פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
ttmoon קרן פנסיה IRA וETFs פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
B עבודה ראשונה בהייטק התלבטות קופג או קרן פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 61
T הגורל של קרן פנסיה מסולקת פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
tomer111 האם יש משמעות לאיזה קרן פנסיה מבחינת חברה נמצא בה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
ס קרן פנסיה וקרן השתלמות פעם ראשונה בחיים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
I עזרה בבחירת קרן פנסיה והשתלמות לעובד צעיר ומרושש פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 13
L האם ניתן להעביר פנסיה/קרן השתלמות ל-IB אמריקאי ולנהל זאת כ-IRA? פוסטים מאיכות נמוכה 1
י החזר מס על משיכת קרן השתלמות לפני 6 שנים \פנסיה מיסים 3
Y מעסיק לא מאשר העברת קרן פנסיה למסלול מחכה snp500 פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 24
ה שאלות של עצמאי צעיר על קרן פנסיה וקרן השתלמות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
S קרן פנסיה מקיפה - איך עובד מנגנון הבטחת התשואה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
A קרן פנסיה כללית עם כיסוי ביטוחי או תחליף פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
מ משיכת קרן פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 27
I הפעלת קרן פנסיה לא פעילה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5

נושאים דומים

Back
למעלה