פ פזרן משתמש רגיל הצטרף ב 15/1/16 הודעות 303 דירוג 310 7/5/25 #1 אני מעוניין לעבור בIRA שלי לקרנות שלא נחשבות PFIC, ולכן צריך שהקרן תחלק דיווידנדים. אבל אני מעדיף קרנות נקובות בשקלים כדי להימנע מהעמלות של ההמרה ורכישה בחול. קרן עוקבת מדד עולמי או סנופי נקובה בשקלים אבל מחלקת, יש חיה כזאת?
אני מעוניין לעבור בIRA שלי לקרנות שלא נחשבות PFIC, ולכן צריך שהקרן תחלק דיווידנדים. אבל אני מעדיף קרנות נקובות בשקלים כדי להימנע מהעמלות של ההמרה ורכישה בחול. קרן עוקבת מדד עולמי או סנופי נקובה בשקלים אבל מחלקת, יש חיה כזאת?
R roneng משתמש בכיר הצטרף ב 21/2/17 הודעות 21,453 דירוג 18,747 7/5/25 #2 נכתב ע"י פזרן: אני מעוניין לעבור בIRA שלי לקרנות שלא נחשבות PFIC, ולכן צריך שהקרן תחלק דיווידנדים. לחץ כדי להרחיב... אין קשר בין השניים. ההגדרה לPFIC זה מקום ההתאגדות של הקרן, לא השאלה אם היא מחלקת או צוברת. נכתב ע"י פזרן: קרן עוקבת מדד עולמי או סנופי נקובה בשקלים אבל מחלקת, יש חיה כזאת? לחץ כדי להרחיב... גם אם הייתה, היא עדיין הייתה PFIC
נכתב ע"י פזרן: אני מעוניין לעבור בIRA שלי לקרנות שלא נחשבות PFIC, ולכן צריך שהקרן תחלק דיווידנדים. לחץ כדי להרחיב... אין קשר בין השניים. ההגדרה לPFIC זה מקום ההתאגדות של הקרן, לא השאלה אם היא מחלקת או צוברת. נכתב ע"י פזרן: קרן עוקבת מדד עולמי או סנופי נקובה בשקלים אבל מחלקת, יש חיה כזאת? לחץ כדי להרחיב... גם אם הייתה, היא עדיין הייתה PFIC