משהו שמע עליה?
yossik מודרטור הצטרף ב 24/1/15 הודעות 11,306 דירוג 13,000 2/12/21 #2 נכתב ע"י אחד שרוצה להשקיע: משהו שמע עליה? לחץ כדי להרחיב... על ד"ר גוגל שמעת, אז מה השאלה שלך?
א אחד שרוצה להשקיע משתמש רשום הצטרף ב 30/9/21 הודעות 62 דירוג 1 2/12/21 #3 נכתב ע"י yossik: על ד"ר גוגל שמעת, אז מה השאלה שלך? לחץ כדי להרחיב... קבלתי המלצה על הקרן הזו ממשהו אמין משהו שמע עליה ויודע באמת עד מה היא מוצלחת?
נכתב ע"י yossik: על ד"ר גוגל שמעת, אז מה השאלה שלך? לחץ כדי להרחיב... קבלתי המלצה על הקרן הזו ממשהו אמין משהו שמע עליה ויודע באמת עד מה היא מוצלחת?
yossik מודרטור הצטרף ב 24/1/15 הודעות 11,306 דירוג 13,000 2/12/21 #4 נכתב ע"י אחד שרוצה להשקיע: קבלתי המלצה על הקרן הזו ממשהו אמין לחץ כדי להרחיב... ספר לנו על הקרן הזאת כדי שנוכל לפתח דיון. מהי, למה אתה מתעניין בה. נערך לאחרונה ב: 2/12/21
נכתב ע"י אחד שרוצה להשקיע: קבלתי המלצה על הקרן הזו ממשהו אמין לחץ כדי להרחיב... ספר לנו על הקרן הזאת כדי שנוכל לפתח דיון. מהי, למה אתה מתעניין בה.
א אחד שרוצה להשקיע משתמש רשום הצטרף ב 30/9/21 הודעות 62 דירוג 1 2/12/21 #5 נכתב ע"י yossik: ספר לנו על הקרן הזאת כדי שנוכל לפתח דיון. לחץ כדי להרחיב... זו הבעיה! שאין לי מה לספר... רק יודעת שזו קרן קטנה עם תשואות מאד יפות לא מצאתי מדי חומר ברשת ואני מנסה את מזלי כאן...
נכתב ע"י yossik: ספר לנו על הקרן הזאת כדי שנוכל לפתח דיון. לחץ כדי להרחיב... זו הבעיה! שאין לי מה לספר... רק יודעת שזו קרן קטנה עם תשואות מאד יפות לא מצאתי מדי חומר ברשת ואני מנסה את מזלי כאן...