פתחתי לאחרונה חשבון באינטראקטיב ברוקרס.
אני מעוניין לקנות קרן אירית מחקה צוברת של בלאקרוק המחקה את MSCI World.
חייב להודות שאני קצת מבולבל מהאפשרויות גם לאחר מחקר קטן באינטרנט:
URTH:
אם אני מבין נכון קרן מחקה אמריקאית שמחלקת דיבידנדים פעמיים בשנה. נקובה בדולר
SWDA:
קרן צוברת. נקובה במטבעות שונים בהתאם לבורסה הנסחרת?
בנוסף ראיתי קרנות שונות אחרות:
אם אני מבין נכון הקרן שכנראה הכי מתאימה לי היא SWDA:
* נסחרת בדולר?
* צוברת
* קרן אירית ולא חשופה למס ירושה
השאלה שלי היא כזאת:
בעמוד למטה יש את כל ה-Symbols בבורסות השונות. לדוגמא IWDA ללונדון ו-SWDA לשוויץ וכו
האם אני יכול לקנות את הנייר הזה בכלל אם אני סוחר באינטראקטיב ברוקרס? (לא רואה שם NYSE)
בנוסף קניתי בערך 8000$ של URTH והייתי רוצה למכור ולהחליף לקרן צוברת האם יש לזה עוד השלכות מלבד קצת עמלות/אירוע מס קטן? (קניתי לפני כמה ימים)
אם יש משהו שאני לא מבין/מפספס גם אשמח לדעת!
אני מעוניין לקנות קרן אירית מחקה צוברת של בלאקרוק המחקה את MSCI World.
חייב להודות שאני קצת מבולבל מהאפשרויות גם לאחר מחקר קטן באינטרנט:
URTH:
iShares MSCI World ETF | URTH
The iShares MSCI World ETF seeks to track the investment results of an index composed of developed market equities.
www.blackrock.com
SWDA:
iShares Core MSCI World UCITS ETF | SWDA
The Fund seeks to track the performance of an index composed of companies from developed countries.
www.blackrock.com
בנוסף ראיתי קרנות שונות אחרות:
iShares MSCI World UCITS ETF | IWRD
The Fund seeks to track the performance of an index composed of companies from developed countries.
www.blackrock.com
iShares MSCI World Index ETF | XWD
The iShares MSCI World Index ETF seeks to provide long-term capital growth by replicating, to the extent possible, the performance of the MSCI World Index, net of expenses. The MSCI World Index is a free float-adjusted market capitalization weighted index provided by MSCI, Inc. that is designed...
www.blackrock.com
אם אני מבין נכון הקרן שכנראה הכי מתאימה לי היא SWDA:
* נסחרת בדולר?
* צוברת
* קרן אירית ולא חשופה למס ירושה
השאלה שלי היא כזאת:
iShares Core MSCI World UCITS ETF | SWDA
www.blackrock.com
האם אני יכול לקנות את הנייר הזה בכלל אם אני סוחר באינטראקטיב ברוקרס? (לא רואה שם NYSE)
בנוסף קניתי בערך 8000$ של URTH והייתי רוצה למכור ולהחליף לקרן צוברת האם יש לזה עוד השלכות מלבד קצת עמלות/אירוע מס קטן? (קניתי לפני כמה ימים)
אם יש משהו שאני לא מבין/מפספס גם אשמח לדעת!