יש לי כסף בבנק ואני מנסה כבר תקופה להשקיע בקרן כספית אך הבנק מתעלם כאילו ואינו מבין
מי יודע להסביר לי בדיוק איך אני קונה ואיך לדעת מה לבחור {אני מתכוון לשקלי ולא קרן מתחדשת}
יש לך פלטפורמת מסחר "טרייד" של ניירות ערך? אתה פשוט קונה נייר ערך, חפש רשימה של קרנות כספיות ותבחר אחד.
אם אף פעם לא קנית נייר ערך, כנראה אין לך חשבון מסחר, דבר עם הבנק, אולי יש אפשרות ללא פלטפורמת מסחר.
יש לך פלטפורמת מסחר "טרייד" של ניירות ערך? אתה פשוט קונה נייר ערך, חפש רשימה של קרנות כספיות ותבחר אחד.
אם אף פעם לא קנית נייר ערך, כנראה אין לך חשבון מסחר, דבר עם הבנק, אולי יש אפשרות ללא פלטפורמת מסחר.
גם לי יש חשבון מסחר בטרייד, פתחתי גם בבנק במיוחד בשביל להחזיק קרנות כספיות, העברת הכסף והמשיכה הרבה יותר נוחים בבנק, תוך יום הכסף עובר מחשבון לחשבון שלא כמו במיטב, שם יכול לקחת כמה ימים שלא להזכיר את הפרוצדורה.
חפש בגוגל קרנות כספיות ותמצא בפאנדר רשימת השוואה.
פתחתי גם בבנק במיוחד בשביל להחזיק קרנות כספיות, העברת הכסף והמשיכה הרבה יותר נוחים בבנק, תוך יום הכסף עובר מחשבון לחשבון שלא כמו במיטב, שם יכול לקחת כמה ימים
יש לי כסף בבנק ואני מנסה כבר תקופה להשקיע בקרן כספית אך הבנק מתעלם כאילו ואינו מבין
מי יודע להסביר לי בדיוק איך אני קונה ואיך לדעת מה לבחור {אני מתכוון לשקלי ולא קרן מתחדשת}
הייתי מנחש שאחד מהשניים קורה:
א. לא פתחת בחשבון הרשאה לניירות ערך
את זה תבקש מהבנקאי שיפתח לך
ב. אמרת לבנק "קרן כספית" ולא אמרת איזו
לך לאחד מהאתרים שהומלצו פה, תבחר קרן ותן לבנק את המספר שלה