Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.
טכנית BIL או SGOV הן לא קרנות כספיות (money market funds) אלא קרנות סל שמשקיעות באגרות חוב אמריקאיות עם מח"מ קצר ( והן בסך הכל מצוינות למטרה זו).
עולם ה-money market funds הוא רחב ומאוד מגוון, ויש המון שיקולים במה לבחור. לדוגמא אם אתה אמריקאי, אז קרנות כספיות של אגרות חוב מוניציפליות פטורות ממס הכנסה פדרלי. במילים אחרות לכל פרופיל סיכון, אסטרטגיית השקעה, ומבנה מס יהיו קרנות כספיות מתאימות. רוב הברוקרים ישימו מזומן שנמצא בחשבון שלך בקרן כספית מאוד סולידית (כמו אגרות חוב ממשלתיות לטווח קצר, ב- fidelity זה יהיה SPAXX , אני לא יודע מה IB עושה עם מזומן). אתה יכול להתחיל ללמוד כאן
וכמובן אם הריבית יורדת תהיה ירידה בתשואה, בכל קרן זה יהיה תלוי בפרופיל ההשקעה שלה.
שלום,
אני מחפש השקעה לטווח קצר, לאזרח אמריקאי.
המליצו לי על BIL
אני לא ממש מבין בזה. בישראל אני יודע שההמלצה על השקעה פשוטה וטובה לטווח קצר זה קרן כספית.
בארהב BIL מהווה חלופה טובה?
יש מקום שאני יכול לקרוא על הקרן הזו כדי להבין יותר?
תודה רבה