E efishamir משתמש רשום הצטרף ב 19/12/15 הודעות 5 דירוג 0 27/2/26 #1 היי, אני עצמאי עם קרן השתלמות בניהול אישי כרגע במיטב, בדקתי לגבי ניוד עם גלובלנט. נתנו לי הצעה לעבוד איתם דרך פסגות עם אפס דמי ניהול (צירפתי לינק לצילום מסך) . האם אני מפספס משהו?
היי, אני עצמאי עם קרן השתלמות בניהול אישי כרגע במיטב, בדקתי לגבי ניוד עם גלובלנט. נתנו לי הצעה לעבוד איתם דרך פסגות עם אפס דמי ניהול (צירפתי לינק לצילום מסך) . האם אני מפספס משהו?
F FIYaacov מודרטור הצטרף ב 22/3/15 הודעות 21,636 דירוג 20,451 27/2/26 #3 נכתב ע"י efishamir: האם אני מפספס משהו? לחץ כדי להרחיב... כן, הם ציינו את דמי הניהול שפסגות לוקחים, אבל לא את דמי הניהול שגלובלנט לוקחים (לרוב בין 0.25-0.4).
נכתב ע"י efishamir: האם אני מפספס משהו? לחץ כדי להרחיב... כן, הם ציינו את דמי הניהול שפסגות לוקחים, אבל לא את דמי הניהול שגלובלנט לוקחים (לרוב בין 0.25-0.4).
הדבורה מיה משתמש סולידי הצטרף ב 10/11/21 הודעות 106 דירוג 11 ביום שלישי ב- 18:52 #4 בנוסף למה שכתבו למעלה, כדאי לבדוק גם עמלות נוספות, למשל קניה ומכירה מניות, קרנות, עמלת המרה שקל-דולר וכו'...
בנוסף למה שכתבו למעלה, כדאי לבדוק גם עמלות נוספות, למשל קניה ומכירה מניות, קרנות, עמלת המרה שקל-דולר וכו'...