• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה היא על מחברה בלבד ואין באמור בה כדי לשקף את דעותיה של בעלת האתר.
  • חשבון מסחר באקסלנס טרייד : סנט למניה במסחר בארה"ב (מינימום $5 לעסקה), פטור מדמי טיפול לשנתיים, קורס במתנה ובונוס 100 ש"ח למצטרפים חדשים. להצטרפות דיגיטלית לחצו כאן .

קרן השתלמות IRA במגדל - לא ניתן להפקיד הפקדות חדשות

• פותח הנושא פותח הנושא OhadN
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

OhadN

משתמש רשום
דירוג
4
ברשותי קרן השתלמות בתנאים מעולים (0.2% דמי ניהול) בניהול אישי במגדל על סך כ300 אלף ש״ח. לאחר מעבר למעסיק חדש נאמר לי שלא ניתן לבצע הפקדות חדשות ממעסיק חדש ושהם לא מאפשרים יותר לפתוח קרנות IRA. הזכירו משהו שמדובר בהוראה של משרד האוצר.

מישהו מכיר את הנושא? אשמח לשמוע אלטרנטיבות וחברות שמציעות IRA לסכומים שציינתי.

היה בעבר סיפור דומה עם חברה אחרת.
אם אני זוכר נכון, פניה למפקח פתרה את הבעיה.

היה בעבר סיפור דומה עם חברה אחרת.
אם אני זוכר נכון, פניה למפקח פתרה את הבעיה.

תוכל להרחיב? פתרה באיזה אופן? האם הסירוב שלהם לאפשר הפקדות לקרן קיימת הוא תקין?

לקרן קיימת אי אפשר להפקיד ממעסיק אחר, אבל פותחים קרן חדשה, ואחרי שמתחילים הפקדות מצרפים אותה לאותו חשבון מסחר של ira

• אהבתי
Reactions: HHH
בעבר בוודאות הפקדתי לאותה קרן השתלמות בניהול אישי ממעסיק חדש. מגדל אומרים שהם לא מציעים יותר IRA בקרנות השתלמות.

תוכל להרחיב?
לא זוכר בדיוק את הפרטים.
אם אני זוכר נכון, זה היה בהקשר של קבוצת הרכישה במיטב.
פתרה באיזה אופן?
שחברת הגמל איפשרה להוסיף מעסיק חדש באותם התנאים.
לקרן קיימת אי אפשר להפקיד ממעסיק אחר
זה לא לגמרי מדוייק.
יש אפשרות להעביר קה"ש למעסיק חדש, אבל משום מה חברות הגמל לא אוהבות את זה ולרוב מתעקשות לפתוח חשבון חדש.
אבל זה לא אמור לשנות למשתמש כי זה בסוף פרט טכני וגם אם פותחים חשבון חדש הוא אמור להיות באותם התנאים של הישן.
בעבר בוודאות הפקדתי לאותה קרן השתלמות בניהול אישי ממעסיק חדש
כן, גם אני עשיתי את זה כמה פעמים (ולא רק בניהול אישי).
מגדל אומרים שהם לא מציעים יותר IRA בקרנות השתלמות.
כל עוד הם מאפשרים ללקוחות קיימים (כלומר לא סוגרים או מעבירים חשבונות קיימים) אין להם באמת תירוץ לא לאפשר לך להמשיך , גם אם אתה עובר מעסיק.

כל עוד הם מאפשרים ללקוחות קיימים (כלומר לא סוגרים או מעבירים חשבונות קיימים) אין להם באמת תירוץ לא לאפשר לך להמשיך , גם אם אתה עובר מעסיק.

אתה מכיר דרך או איש קשר אצלם שיכול לגרום לזה לעבוד? הם מתעקשים שהם לא מאפשרים להמשיך להפקיד לקרן הזאת ושאי אפשר יותר לפתוח אצלם קה״ש IRA.

שוחחתי עם מנהלת מכירות שם בשביל לפתוח לחבר IRA. שני מליון בקה"ש. היא טענה שהם לא מספקים את השירות הזה יותר...

נערך לאחרונה ב:
קיבלתי כרגע הצעה ממיטב של 0.75% דמי ניהול.. זו עליה מטורפת לעומת התנאים שיש לי בקרן הנוכחית. מישהו מכיר אופציות טובות יותר?

בעבר בוודאות הפקדתי לאותה קרן השתלמות בניהול אישי ממעסיק חדש. מגדל אומרים שהם לא מציעים יותר IRA בקרנות השתלמות.
דיברתי היום ג''כ עם חברת מגדל ע''מ הצטרפות לקה''ש ira ולאחר כמה וכמה טרטורים, (אנשי שירות שכלל לא ידעו מה זה) הם טענו שאכן היתה אצלם בעבר אופציה כזו, אך הם כבר לא מאפשרים אותה.

נערך לאחרונה ב:
ה לא לגמרי מדוייק.
יש אפשרות להעביר קה"ש למעסיק חדש, אבל משום מה חברות הגמל לא אוהבות את זה ולרוב מתעקשות לפתוח חשבון חדש.
אבל זה לא אמור לשנות למשתמש כי זה בסוף פרט טכני וגם אם פותחים חשבון חדש הוא אמור להיות באותם התנאים של הישן.
הבעיה שגם אם זה אותם תנאים, בגלל שזה חשבון חדש זה יהיה נזיל רק עוד שש שנים

העניין כרגע מבחינתי לפחות הוא למצוא חברה שמציעה IRA עם דמי ניהול אטרקטיביים

אין יותר מדי חברות שמציעות IRA, תפנה אל כולן ותבדוק מה מציעים לך.

לפני שאתה עושה את זה, ניסית לפנות למפקח?
אין כמעט סיכוי שתקבל היום תנאים דומים באף חברה אחרת. במקומך הייתי מנסה להכריח אותם להמשיך באותם התנאים גם עם מעסיק חדש.

לפני שאתה עושה את זה, ניסית לפנות למפקח?
אין כמעט סיכוי שתקבל היום תנאים דומים באף חברה אחרת. במקומך הייתי מנסה להכריח אותם להמשיך באותם התנאים גם עם מעסיק חדש.

פניתי למפקח, ממתין לתשובה. בנתיים רוצה לבחון את האופציות למקרה שהם לא יפתרו את הבעיה ולא יאפשרו לי להמשיך להפקיד לקופה הקיימת.

נערך לאחרונה ב:
פניתי למפקח, ממתין לתשובה. בנתיים רוצה לבחון את האופציות למקרה שהם לא יפתרו את הבעיה ולא יאפשרו לי להמשיך להפקיד לקופה הקיימת.
צופה בעיה דומה בקרוב אצלי (קה"ש IRA במגדל ובתקווה מעסיק חדש בחודשים הקרובים), כיצד פונים למפקח?

עדכון - בשיחה נוספת עם מגדל שוב הובהר לי כי קה״ש IRA לא קיים אצלם יותר ולא ניתן להמשיך להפקיד לקרן הקיימת אצלם. פניתי למפקח אבל בנתיים אשמח לבחון הצעות אלטרנטיביות.

איפה אפשר לקבל את ההצעות הכי אטרקטיביות היום לקה״ש IRA?

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
H שאלות לגבי קרן השתלמות IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 7
חצי פנסיון הלוואה על חשבון קרן השתלמות IRA נדל"ן 2
O ירושה של קרן השתלמות בניהול עצמי (IRA) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
R קרן השתלמות IRA בדמי ניהול של 0.5, האם כדאי? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
R איך מאזנים קרן השתלמות IRA כשאין הפקדות? שוק ההון 6
A קרן השתלמות IRA מגבלת קניה חודשית סנופי אירי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 23
S קרן השתלמות IRA חדשה עם הפקדות לעצמאי - איפה כדאי לפתוח? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
U קרן השתלמות IRA בנק לאומי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
L האם ניתן להעביר פנסיה/קרן השתלמות ל-IB אמריקאי ולנהל זאת כ-IRA? פוסטים מאיכות נמוכה 1
E קרן השתלמות IRA ועמלות שוק ההון 12
S התייעצות - מעבר ל-IRA (קרן השתלמות + קופת גמל) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
A קרן השתלמות בניהול עצמי IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
C עמלת צד ג קרן השתלמות IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
fizban קרן השתלמות IRA - עם איזה בנק אתם עובדים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 36
CoinCollector משיכה של קרן השתלמות נזילה VS המתנה ל IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 15
A פתיחת קרן השתלמות IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
D קרן השתלמות IRA מינימום פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 8
ו שאלות לגבי קרן השתלמות IRA לעצמאים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
C אין קרן השתלמות Ira במעמד עצמאי? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
B קרן השתלמות - IRA בדמי ניהול של 0.35% או עוקב S&P ב-0.18% + קופת גמל מול פנסיה משלימה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
T האם חל מס עזבון על קרן אמריקאית במסגרת קרן השתלמות ישראלית (IRA) שוק ההון 13
T קרן השתלמות בניהול עצמי (IRA) לבעלי אזרחות אמריקאית פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 10
ש חישוב ריביות פיגורים עבור קופת IRA קרן השתלמות צרכנות פיננסית 22
A משיכת כספים מתוך קרן השתלמות IRA על ידי הגוף הפנסיוני ללא רשות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
S שאלות בנושא קרן השתלמות IRA ואלטרנטיבות ראויות פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
M קרן השתלמות IRA שמורכבת ממניות דיבידנד בלבד פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 56
E הגבלות קרן השתלמות IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
A שאלות לגבי קרן השתלמות ופנסיה ומעבר לחשבון IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
T למה אסור לוותר על קרן השתלמות בניהול אישי (IRA) דיוני עומק על פוסטים מהבלוג 31
S כמה שאלות על קרן השתלמות IRA בסלייס (קל גמל לשעבר) פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 6
V קרן השתלמות IRA הלמן אלדובי בפלטפורמה של מזרחי טפחות - ניתן לקנות ניירות בבורסה האמריקאית? פוסטים מאיכות נמוכה 6
B קרן השתלמות ira עם 50k פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
I IRA קרן השתלמות - תיק השקעות קטן פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
S קרן השתלמות IRA , דרך לעקוף מס רווח הון? שוק ההון 6
S שאלות לגבי קרן השתלמות IRA + שאלות על INTERACTIVE BROKERS דרך מיטב פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
E קרן השתלמות IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
S קל גמל (SLICE) האם בטוח לעשות שם קרן השתלמות IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 19
I קרן השתלמות בניהול IRA בברוקר חול פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 16
ל קרן השתלמות IRA מול קרן השתלמות מחקה- ממש אשמח לעזרה שוק ההון 5
י פתיחת קרן השתלמות IRA עם סכום התחלתי נמוך שוק ההון 1
E מעבר קרן השתלמות ל IRA? שוק ההון 1
Y חידוד לגבי קרן השתלמות IRA "מנוונת" שוק ההון 0
ד קרן השתלמות IRA - חברת Slice שוק ההון 2
R קרן השתלמות IRA למובטל, או הדבר שהכי קרוב לזה שוק ההון 3
ט קרן השתלמות IRA מבוססת קרנות מחקות שוק ההון 2
M ניוד קרן השתלמות IRA או מחקה מדד שוק ההון 15
ב קרן השתלמות - 600,000 ש"ח - IRA? שוק ההון 46