• התוכן שלפניכם איננו ייעוץ פיננסי. הוא אולי נחזה ככזה, ואף נשמע ככזה, אבל למרבה הפלא, הוא איננו כזה, וממילא לא יכול להיחשב תחליף לייעוץ מטעם בעל הרישיון המתאים, לרבות ייעוץ מס, ייעוץ פנסיוני או ייעוץ השקעות המתחשב בצרכיו המיוחדים של כל אדם. מכאן שאין לראות בתכני הפורום המלצה לביצוע פעולות כלשהן בניירות ערך או בנכסים אחרים, וכל הסתמכות עליהם תהיה באחריות הקורא בלבד. האחריות לאמור בכל הודעה, ובכלל זה החובה לעמוד בהוראות כל דין, היא על מחברה בלבד ואין לייחס את האמור בה לבעלת האתר.

קרן גידור - טופס 867 ודיווח ב-1301

• פותח הנושא פותח הנושא בר_2020
  • פורסם בתאריך פורסם בתאריך

בר_2020

משתמש רשום
דירוג
2
למישהו יש נסיון בדיווח בדוח שנתי על הרווחים מקרן גידור (שותפות מוגבלת פטורה) ?
יש לי שם שלוש סוגיות לא ברורות בתוף טופס 867 שקיבלתי:
1. כתוב סכום של "מס שנוכה בבנק זר על דיבידנד זר" אבל אין את סכום הדיבידנד ואת שיעור המס שלו. איך לדווח על זה בנספח ד או 1301 אם בכלל?
2. יש "הכנסה פטורה מרווח הון אינפלציוני" - איפה זה נכנס בדוח השנתי?
3. אין מחזור מכירות. האם זה תקין ואין מחזור לדיווח בדוח השנתי?

תודה רבה

כתוב סכום של "מס שנוכה בבנק זר על דיבידנד זר" אבל אין את סכום הדיבידנד ואת שיעור המס שלו. איך לדווח על זה בנספח ד או 1301 אם בכלל?
אני מעריך שזה אומר שלא נוכה מס במקור בבנק זר, מעריך שקרן הגידור יוכלו לאמת לך את זה

יש "הכנסה פטורה מרווח הון אינפלציוני" - איפה זה נכנס בדוח השנתי?
או בשדה 209 או לא להכניס בכלל.

אין מחזור מכירות. האם זה תקין ואין מחזור לדיווח בדוח השנתי?
זו שאלה לקרן הגידור, אני יכול רק להעריך שאילו היה מחזור מכירות, הם היו מדווחים אותה ב867

אני מעריך שזה אומר שלא נוכה מס במקור בבנק זר, מעריך שקרן הגידור יוכלו לאמת לך את זה
תודה. אבל כתוב שם סכום מסויים - 300 שקל שנוכה בבנק זר על ידי דיבידנד זר. כלומר בטופס מדווח שאכן נוכה סכום כלשהו.
השאלה איך לדווח עליו אם אני חייב בנספח ד לכתוב גם את גובה ההכנסה, וכאן יש לי רק את סכום הניכוי ולא ידוע לי שיעור המס או גובה ההכנסה מדיבידנד?

אבל כתוב שם סכום מסויים - 300 שקל שנוכה בבנק זר על ידי דיבידנד זר. כלומר בטופס מדווח שאכן נוכה סכום כלשהו.
השאלה איך לדווח עליו אם אני חייב בנספח ד לכתוב גם את גובה ההכנסה, וכאן יש לי רק את סכום הניכוי ולא ידוע לי שיעור המס או גובה ההכנסה מדיבידנד?
רוצה פשוט לשתף צילום מסך של כל הטופס (בלי פרטים מזהים שלך כמובן), במקום שאשאל אותך אם קיים נתון כזה או אחר?

אני מעריך שכל הדיבידנדים הם מחו"ל, אבל אדע בוודאות כשאראה את הטופס.

אני רוצה להעלות תמונה אבל סליחה אני חדש פה ולא מוצא את הכפתור להעלאת קובץ
מאפשר להעלות רק קישור...

נערך לאחרונה ב:
אני רוצה להעלות תמונה אבל סליחה אני חדש פה ולא מוצא את הכפתור להעלאת קובץ
מאפשר להעלות רק קישור...
תעלה לאתר חיצוני כמו גוגל, אימגור וכו' ותצרף לינק.

רוצה פשוט לשתף צילום מסך של כל הטופס (בלי פרטים מזהים שלך כמובן), במקום שאשאל אותך אם קיים נתון כזה או אחר?

אני מעריך שכל הדיבידנדים הם מחו"ל, אבל אדע בוודאות כשאראה את הטופס.

TaQ_9Hk1fpx61bEgpPgGm6QABPdwEdEFXqXh0TdChYSLaR2GftPmt3e-r1byOt01-4VPloOUEraWni1jqpb8jXdiOEdSHQVa_XDzyQaO_pGM1HiIzXdXdiTPHOi4Y4wCKz3sA1Q-Gs9xJpnCgypLqoFgXcC96PoWxRmtdYCtDu20rXWMHsqv6KGdu1w7p03845ZJL-Z7Pp-VaP5EfYwr3j_JVFSVjH3-lFG-O49DjLnxEdgksiy7CFFpBfVX2vUyHxEN-uZBxSos9Qr1Fa3B7xLarqLbQ0LUd_ZZGw5cqhhreT_7gYTo3_FqCL88r1N16XcaLbZydgArYdqkDVzhW-whV-MxHd6fs-jAEb6QG-78SmR-Ri7kzjYxEi4rv5XIlwog5qlrHhC02ohDdkV3__YEaqFCROhG-fTGpXu8afflV7TJmg9uDFUvPuO2F5uhme4BTt0zCbQeY6JOUCiw9sZ-dev6iygcGWbMCTbBn-MA0C5tQBECNCWdpLjqVEiiuByT9wCemFUeVzL0E1Z2X1EbyP2Dj4mMuu_SXhKw2rc-0wtVAFG3HzPhhT4aDHS7iPOxNZhqJckjalQg1uhuU3aBQhcIdWYJR9NF1GcPUjnWG1sWY5vfZG0UTF8hfYb9M2tIphJk-o6s8z0FyohM0jTm9LNNZbAsfYEOGx1hXS33vAewyOzDByKFmt6A9tQIGo4DIVrf9oCfhB7UMgRgT_ED9w=w1251-h900-no

זו כל תכולת 867 של השנה הספציפית. אין עוד מידע.

זו כל תכולת 867 של השנה הספציפית. אין עוד מידע.
הייתי פועל באחד משתי אופנים:
1) מתעקש עם קרן הגידור שיתנו לי את סכום הדיבידנדים שהתקבל בחו"ל שבגינם נוכה המס הזר, ומברר אם הם כלולים ברווח הון המצוין או לא.
2) לא מדווח בכלל על הדיבידנדים הזרים (הם כנראה כלולים [נטו] ברווח ההון שמצוין בטופס) וגם לא דורש זיכוי עבור המס הזר.

הייתי פועל באחד משתי אופנים:
1) מתעקש עם קרן הגידור שיתנו לי את סכום הדיבידנדים שהתקבל בחו"ל שבגינם נוכה המס הזר, ומברר אם הם כלולים ברווח הון המצוין או לא.
2) לא מדווח בכלל על הדיבידנדים הזרים (הם כנראה כלולים [נטו] ברווח ההון שמצוין בטופס) וגם לא דורש זיכוי עבור המס הזר.
מצויין. תודה רבה, עזרת לי מאוד.

נושאים דומים
פותח הנושא כותרת פורום תגובות תאריך
E קרן גידור בנאמנות שוק ההון 0
K קרן גידור בנאמנות מול תיק מנוהל שוק ההון 14
K קרן גידור שמנצחת את השוק כבר שנים שוק ההון 16
ז מה לעשות עם קרן השתלמות שצריך בטווח זמן בינוני שוק ההון 10
L מימוש קרן השתלמות אחת מתוך כמה ב ira פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 12
ב ביצועי ת"א 35 לבין ביצועי קרן אירית שוק ההון 18
מ קרן סל קסם ת"א ביומד שוק ההון 0
ר בחירת קרן כספית שקלית שוק ההון 5
Y פקדון דולרי/קרן כספית דולרית שוק ההון 6
ר שאלה על קרן כספית שוק ההון 2
S כדאי לפתוח קרן השתלמות בתור עוסק זעיר? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
O קיזוז רווח קרן כספית מול ההפסדים האחרונים. שוק ההון 4
ל חיסכון לכל ילד מול קרן השתלמות - האומנם? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
R מכירת קרן כספית וקנית נייר ישראלי באותו יום שוק ההון 33
M יש קרן אירית של מדד DAX? שוק ההון 9
נ השקעה לטווח קצר לא קרן כספית שוק ההון 4
Z קרן פנסיה בהראל עם איזון אקטוארי שלילי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
R קרן השתלמות בסביבת אינפלציה גבוהה לעומת תיק ממוסה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 4
J קרן השתלמות או משכנתא על 400K צרכנות פיננסית 35
O קרן KTF - שער קניה שוק ההון 5
T קרן אג"ח עולמית מפוזרת דרך הבורסה הישראלית? שוק ההון 18
ר קרן כספית שוק ההון 4
י שאלה לגבי דמי ניהול ועמלה של קרן נאמנות שוק ההון 8
D התלבטות לגבי מהלך - קרן של אינווסקו או אירית צוברת זולה - סחירות ועלות שוק ההון 4
ש בחירת קרן כספית שוק ההון 1
B Sp500 קרן ישראלית שוק ההון 14
L מכירה וקניה של קרן נאמנות באותו יום מסחר וארוע מס מיסים 1
מ בפתיחת קרן השתלמות מחקה לעצמאים - מתי מתחיל המעקב בפועל? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 14
י קרן המחקה את מדד מניות הטכנולוגיה הסיני שוק ההון 1
G קרן פנסיה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 3
G קרן סל מחקה אג"ח שוק ההון 3
A בחירת קרן אירית במצב שההכנסה שלי היא בדולרים שוק ההון 17
R קרן השתלמות חייבת במס - IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 1
ג קרן פנסיה מול ביטוח מנהלים עם דמי ניהול דומים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
H שינוי מסלול בביטוח מנהלים מלפני 2001 מגדל יותר קרן י' פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
koko85 מתלבט אם לפתוח קרן השתלמות רק בשביל להשקיע דרך IRA פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 5
ע שאלה בנושא ניוד פוליסה ותיקה של מנורה - עדיף- עם מקדם קצבה 157.63 . קרן י'. לפוליסה מחקת מדדים או פוליסה אחרת ללא מקדם קצבה פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 9
Count Olaf מה לשאול סוכן שמציע לנייד קרן פנסיה? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 14
Y קרן כספית או פיקדון? שוק ההון 2
S קרן פנסיה--מקיף או משלים פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 13
E פרעון משכנתא VS קופת גמל VS קרן מחקה מדד שוק ההון 0
H העברת קרן י' בביטוח מגדל למסלול תלוי גיל בטופס 780 והעברה בהמשך למסלולים נוספים? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 0
א קרן כספית - קניה דרך תיק מסחר עצמאי (כמו אקסלנס טרייד) או דרך הבנק. שאלה נקודתית שוק ההון 11
ל קרן השתלמות - אג"ח - לא מדובר בסיכון מיותר? פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 11
ת מכירה בשכבות מלאכותית של קרן כספית-מיקרו אופטימיזציה או לא? שוק ההון 13
L קרן השתלמות שכיר בעל שליטה +עצמאי פנסיה, גמל וקרנות השתלמות 2
ש קרן נאמנות בגידור שוק ההון 2
ה מוצר פיננסי אופטימלי עבור קרן חירום שוק ההון 22
N מחפשת קרן אירית שלא חשופה לתנודות מטח שוק ההון 3
tonytony בדיקה האם קרן כספית היא מוגבלת שוק ההון 0

נושאים דומים

Back
למעלה